Dygtige, tydelige og engagerede lærere til Kirkebjerg Skole

Vi søger otte fagligt dygtige lærere, med dyb forståelse for mangfoldighed, progression og fællesskaber. Vi er midt i organiseringen af kommende skoleår og kan nu sige, at vi søger til hele skoleforløbet.  
 
Til indskolingen søger vi lærere i fagene: dansk, matematik, idræt, natur/teknik og musik.  
Til mellemtrinnet søger vi lærere i fagene: tysk, matematik, fransk, idræt og natur/teknik.  
Til udskolingen søger vi lærere i fagene: tysk, fransk, matematik, biologi, fysik/kemi – samt lærere med stor interesse for vores linjer: ”verdensborger/globalitet” og ”naturfaglig/naturlige”.
Vi søger også lærere med vejlederkompetencer inden for læsning, dansk og IT.
 
Om skolen
Kirkebjerg Skole er en velfungerende og velsøgt skole i Vanløse. Vi er organiseret med fire spor pr. årgang og er i alt ca. 1.000 elever og 120 medarbejdere.
Derudover er Kirkebjerg Skole også organiseret med en specialklasserække for elever med dysleksi samt en specialklasserække for elever med autisme.   
 
Vi er stolte af vores daglige arbejde og samarbejde og vi får i fællesskab tingene til at lykkes. Vi tror på åbenhed, tillid og fællesskaber, og vi interesserer os for hinanden og hinandens undervisning og mener, at udvikling foregår på mange niveauer.  
 
Vi er en skole, der går aktivt ind i skoleudvikling. De sidste tre år har vi haft fokus på læringsmål og det professionelle teamsamarbejde.
I år og næste år vil vi være fokuseret omkring relationskompetencer hos os professionelle. Det er fokusområder, vi betragter som grundlæggende redskaber for udvikling. I kommende skoleår fortsætter vi med fokus på relationskompetencer. Dette fokus er desuden centreret omkring betydning af fællesskaber og konflikthåndtering.  
 
Vi arbejder professionelt og tydeligt i teamsamarbejde, og man er som udgangspunkt organiseret i ét årgangsteam. Enkelte lærere kan have opgaver som faglærere på andre klassetrin. Vi har en dygtig personalegruppe, har et tæt samarbejde mellem faggrupper, en engageret forældregruppe og en god blanding af dejlige, fantasifulde og læreivrige elever.  
 
Vi arbejder systematisk på hele tiden at dygtiggøre os på flere niveauer. Vi har været gode til at indgå i samarbejde med Fagligt Center i Københavns Kommune om målrettet og veltilpasset supporttilbud. Dette har givet resultater.
Vi betragter os selv som en skole i yderst positiv udvikling; dels bliver vi hele tiden større, og dels har vi igennem det sidste år vist fremgang både inden for elevernes præstationer og inden for vores økonomi. Vi er ude af vores økonomiske handleplan nu, og heldigvis fortsætter samarbejdet med kommunen om de supporttilbud, der har læringsmål og det professionelle teamsamarbejde i fokus.  
 
Om jobbet
Udover de faglige specifikke kompetencer værdsætter og fokuserer vi på de personlige egenskaber og betragter dem ligeledes som ligeværdige forudsætninger. Dette betyder bl.a., at du: 
  • arbejder målrettet og tydeligt med klasseledelse, alle elevernes forudsætninger og med din egen lærerrolle  
  • kan navigere professionelt og konstruktivt i forskellige samarbejdsflader  
  • har stærke samarbejdskompetencer og er indstillet på et tæt og progressivt samarbejde på årgangen, både hvad angår planlægning og gennemførelse af undervisningen  
  • er indstillet på opgaven med gode, sunde og interessante faglige læringsmiljøer for alle  
  • er åben, rummelig og interesseret i at bidrage til fællesskabet og samarbejdet  
  • er interesseret i skoleudvikling generelt og oplever dig selv som et tydeligt og udviklende menneske.  
Yderligere information
Er du interesseret i yderligere oplysning, kan du undersøge vores hjemmeside: http://www.kirkebjergskole.kk.dk
Du kan også finde os på Facebook, og endelig er du også velkommen til at kontakte skolens ledelse på 3366 1440.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 24. april 2018
Vi forventer at gennemføre samtalerne i uge 17 eller 18.  
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Lærer til 4. klasse på Kalvebod Fælled Skole

Kalvebod Fælled Skole

Vi søger den 1. august 2018 en grundskolelærer til vores 4. klasser Vi leder efter en lærer, der særligt kan dække fagene dansk og engelsk. Da vi vægter fålærerprincippet højt, kan der også være andre fag som skal dækkes. Det er et job for den ambit...
Indrykket:22. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

To dansklærere (barselsvikarer) til udskolingen på Sortedamskolen

Sortedamskolen

Vi har brug for to barselsvikarer, som kan undervise i dansk og et eller flere af fagene idræt, kristendom, samfundsfag, historie, madkundskab og fransk i vores udskoling. Vi kan tilbyde en skole, der arbejder med afdelingsopdelt struktur i årgangst...
Indrykket:26. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Tre lærere til Rødkilde Skole

Rødkilde Skole

Frederiksberg
Københavns bedste folkeskole søger tre nye kolleger Rødkilde Skole søger tre lærere med en positiv indstilling, og som i samarbejde med kollegerne vil være med til at skabe den bedste personlige, faglige og sociale progression for skolens elever. Vo...
Indrykket:26. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Lærere til Nørre Fælled Skole - en skole i vækst og udvikling

Nørre Fælled Skole

Er du en engageret lærer, og kunne du tænke dig at undervise i fysik kemi og eller matematik? Eller er du en sprognørd, og kunne du tænke dig at varetage et årsvikariat i fransk? Vil du være med til at sætte dit præg på en skole i hastig udvikling, ...
Indrykket:1. april 2018
Udløbsdato:5. maj 2018

Lærere til Frederiksgård Skoles gruppeordning for elever med ASF/ADHD

Frederiksgård Skole

Er du en ambitiøs lærer, som brænder for at arbejde med børn med særlige behov? Frederiksgård Skole, der er beliggende på Nørrebro i nyrenoverede lokaler, er en specialskole for elever med lettere generelle indlæringsvanskeligheder og normalbegavede...
Indrykket:2. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018