Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtige udbuds-, kontrakt- og entreprisejurister til udfordrende og spændende opgaver hos Banedanmark

Banedanmarks juridiske sektion Udbudsret, entrepriseret & kontrakter er i vækst, og vi søger derfor jurister til sektionens to teams – team Bygge & Anlæg samt team Varer & Tjenesteydelser.

Gældende for begge teams er, at vi kan tilbyde en alsidig hverdag, hvor du vil blive en del af store, udviklende projekter.

Er du udbuds- og entreprisejurist med erfaring indenfor udbud af bygge- og anlægsopgaver, så se her:

Team Bygge & Anlæg søger nye kollegaer med juridiske kompetencer og erfaring indenfor udbuds- og entrepriseret. Stillingerne er med tjenestested i København eller Fredericia.

Som vores nye udbuds- og entreprisejurist, er dit primære ansvar at yde juridisk rådgivning til det forretningsområde, som foretager indkøb af bygge- og anlægsarbejder. Du får en vigtig rolle i forhold til at arbejde med nationale udbud og EU-udbud, og du er med i udbudsprocessen fra start til slut. Herudover vil du også bistå med fortolkning af entreprisekontrakter. Med andre ord bliver du ansvarlig for at levere kompetent juridisk rådgivning fra start til slut på dine projekter. Endelig vil du også skulle deltage i undervisningen af kolleger i udbudsret og entrepriseret.

Er du udbuds- og kontraktjurist med erfaring indenfor udbud af varer og tjenesteydelser, så se her:

Team Varer & Tjenesteydelser søger nye kollegaer med juridiske kompetencer og erfaring indenfor udbudsret og udarbejdelse af varer og tjenesteydelseskontrakter. Stillingerne er med tjenestested i København.

Som vores nye udbuds- og kontraktjurist er dit primære ansvar at yde juridisk rådgivning til de forretningsområder, som har behov for hjælp til udbud af varer og tjenesteydelser. Du hjælper med nationale udbud og EU-udbud og er med i udbudsprocessen fra start til slut. Herudover giver du juridisk rådgivning til alle forretningsområder i Banedanmark. Derudover vil du deltage i forhandlingsmøder med leverandørerne og bistå i forbindelse med gennemgangen og evalueringen af de indkomne tilbud. Endelig deltager du i undervisningen af kolleger i udbudsret.

En alsidig arbejdsplads med faglige udfordringer og gode kolleger

Ovenstående to teams udgør samlet sektionen Udbudsret, entrepriseret & kontrakter. Sektionen består i øjeblikket af 21 jurister. Begge teams består af både relativt nyuddannede og meget erfarne kolleger, og vi formår at spille hinanden gode. Vi arbejder meget selvstændigt, men lægger samtidig vægt på, at vi bruger hinanden aktivt til sparring og faglige diskussioner – målet er altid den fagligt set bedste løsning.

I begge teams lægger vi vægt på, at det godt må være sjovt at gå på arbejde – også på det sociale plan. Vi har en uformel omgangstone med højt til loftet. Vi støtter hinanden, og sparring og hjælp fra kollegerne i teamet kan man altid få.

Hvem er du?

Du er cand.jur. eller cand.merc.jur.

Søger du en stilling i team Bygge & Anlæg, lægger vi vægt på, at du har dokumenteret erfaring indenfor udbuds- og entrepriseret. Det er en fordel, hvis du har arbejdet med gennemførelse af udbud af fortrinsvis bygge- og anlægsopgaver. Du kan lide at arbejde selvstændigt og i vidt omfang selv være ansvarlig for tilrettelæggelsen af din egen arbejdsdag.

Søger du en stilling i team Varer & Tjenesteydelser, lægger vi vægt på, at du har dokumenteret erfaring med forberedelse og gennemførelse af EU-udbud samt udarbejdelse af kontrakter inden for køb af varer og tjenesteydelser. Du kan lide at arbejde selvstændigt og i vidt omfang selv være ansvarlig for tilrettelæggelsen af din egen arbejdsdag.

Stillingerne i såvel team Bygge & Anlæg som team Varer & Tjenesteydelser indebærer en bred intern berøringsflade i Banedanmark. Det er derfor vigtigt, at du trives i en udadvendt rolle og er god til at skabe relationer. Det indebærer også, at du er nysgerrig og ikke er bange for at stille ”dumme” spørgsmål. Det er samtidig vigtigt, at du lægger vægt på samarbejde, vidensdeling og tager ansvar for dine opgaver.

Løn

Du ansættes i forhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om stillingerne, kan du kontakte teamleder Mahvish Ashraf på 41166130 (team Bygge & Anlæg) og teamleder Christian Fugmann på 41773698 (team Varer & Tjenesteydelser).

Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi vurderer ansøgningerne samt afholder samtaler løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne. Du bedes tydeligt angive, hvilket team du søger stilling i.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.