Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dynamisk Butiksassistent søges til Hopballe Mølle´s Butik

Butiksassistent søges til vores special butik, hvor der er lagt vægt på unikke fødevarer. Butikken følger nutidens trend. Butikken er en cocktail af et spændende miljø med nye og gamle traditioner. Vores primære produkt er Hopballe`s velfærdskylling, der gennem nogle år har udviklet sig til et stærkt brand. Derudover sælger vi varer for mange små og unikke fødevareproducenter i Danmark.  

Hopballe Mølle er en skøn naturperle beliggende ca. 10 km nord vest for Vejle.
Med sin idylliske placering er Hopballe Mølle blevet et anerkendt sted og nyde et besøg i restauranten, afholde selskaber samt kurser og konferencer.
Her finder du vores charmerende restaurant, der med sine store panoramavinduer
giver dig en fantastisk udsigt til Grejs Å. Her kan du året rundt
nyde en skøn palette af vores Hopballe produkter, samt andre indbydende retter.
 

Vi søger en person, der har flair og lyst til at være med til og videreudvikle en succesrig butik.

Du er selvstændig, initiativrig og har ben i næsen. Du har et højt drive og god til at omgåes alle typer mennesker. Du forstår den dybere mening, når vi siger vi lever af tilfredse kunder. Kundeseservice i verdensklasse er helt naturligt for dig. Du er god til at lytte til kundens behov og tror på produktet, du er tillidsfuld, sympatisk, imødekommende, ærlig og med god situationsfornemmelse. Du har indgående kendskab til kvalitets fødevarer. Der vil være et tæt samarbejde med stedets restaurant, der bl.a. producerer hjemmelavede retter til butikken.

Du må påregne at der er arbejde hveranden weekend!

Vi tilbyder en særdeles attraktiv stilling, hvor du får et stort medansvar og medindflydelse. Vi er et fælles team, hvor vi arbejder tæt sammen. Vi sætter stor ære i sammen at løfte de opgaver og udfordringer der måtte være. Du vil i det daglige arbejde sammen med Butikschefen og øvrigt personale.

Der er tale om en deltids stilling på ca. 24 timer om ugen med eventuel mulighed for udvidelse.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning sammen med et billede af dig.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her