Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dynamisk byggesagsbehandler søges til Plan- og Miljøafdelingen

Dynamisk byggesagsbehandler søges til Plan- og Miljøafdelingen

Er du interesseret i Bygge- og Planloven samt frisk på at indgå i dialog med vores borgere? Så mangler Thisted Kommune netop dig. Vi søger nemlig en byggesagsbehandler med fokus på god service og høj faglig kvalitet.


Du vil blive ansat i Plan- og Miljøafdelingen, der er en af de to afdelinger, som udgør Teknik og Erhverv. I dagligdagen vil du dog indgå i team BYG, et godt og stabilt team med masser af humor og energi. Derfor er det vigtigt, at du som person kan trives i sådanne rammer.


Som byggesagsbehandler får du mange samarbejdsrelationer både internt og eksternt, da sagsbehandlingen ofte foregår i samarbejde og dialog mellem vores ansøger og dine kolleger.


Dine kommende opgaver kan for eksempel være

• Myndighedsbehandling

• Vejledning i forhold til Bygge- og Planloven

• Klargøring af sager til politisk behandling

• Færdigsyn og afslutning af byggesager

• BBR

• Hegnsyn

• Dårlige boliger og nedrivningspuljenVi forventer af dig ...

At du har en relevant uddannelse, f.eks. ingeniør, arkitekt, bygningskonstruktør eller anden byggeteknisk baggrund samt en interesse i det lovmæssige inden for byggesagsbehandling. Derudover skal du have evnen til hurtigt at tilegne dig ny viden og en forståelse for datadisciplin.


Da vi ønsker at tilbyde vores borgere en god service, er det vigtigt, at du kan kommunikere klart og tydeligt både mundtligt og skriftligt.


Til gengæld for alt det, tilbyder vi dig en arbejdsplads som sætter en ære i god kollegakarma og ønsker fagligt dygtige medarbejder. Derfor vil der være gode muligheder for personlig udvikling inden for byggesagsområdet og i en tværfaglig kontekst.


Generelt om rekrutteringsprocessen

Ansøgningsfrist den 12. februar 2018, kl. 8:00.

Interview den 15. februar 2018.

Tiltrædelse den 1. april 2018 eller hurtigst muligt.


Ansættelsesvilkår

• Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og principperne for Ny løn

• Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer/ugeKontakt vedrørende stillingen

For yderligere oplysninger vedrørende stillingen kan du kontakte sektionsleder for Byg og Byfornyelse, Kim Daniel Larsen på telefon 9917 2147 eller kdl@thisted.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her