Dynamisk og salgsorienteret ejerrådgiver søges til DanCenter i Søndervig

Som ejerrådgiver bliver du virksomhedens ansigt udadtil i lokalområdet. Du vil sikre fastholdelse og udvikling af DanCenters kundeportefølje, altid med fokus på at skabe værdi for kunderne.  
 
Om jobbet  
Dine opgaver er at vedligeholde kontakten til eksisterende sommerhusejere samt skabe ny-salg til potentielle kunder med feriehuse ved den attraktive Vestkyst. Du vil målbevidst arbejde på at udvikle DanCenters position på markedet, øge markedsandele samt skabe en sund og stærk forretning for både kunderne og DanCenter.  
 
Mere specifikt vil dine opgaver være:  
• Opsøgende salgsarbejde, herunder kontakt til sommerhusejere, ejendomsmæglere, byggefirmaer, grundejerforeninger og øvrige relevante samarbejdspartnere og kunder i lokalområdet.  
• At udvikle kundeporteføljen igennem kundemøder samt telefonsalg.  
• Rådgive og vejlede sommerhusejere omkring udlejning, ombygning og restaurering med henblik på optimering af feriehusudlejning og lejeindtægt, herunder prissætning, fotografering og katalog-indretning.  
• Pleje og vedligeholde eksisterende kunderelationer gennem telefonisk kontakt, support samt kundebesøg.  
• Profilere og markedsføre DanCenters feriehuse og afholde arrangementer med kunder og samarbejdspartnere.  
• Sikre lønsomhed og resultater i dine aftaler samt deltage i den daglige drift af kontoret.  
 
Om dig  
Du har muligvis erfaring med opsøgende salgsarbejde. Brancheerfaring er ikke påkrævet. Du er god til at etablere kunderelationer og er selvkørende og drevet af at skabe solide resultater - og du lader dig ikke slå ud af at blive afvist.  
 
Som person er du åben, ansvarsbevidst, tillidsvækkende og troværdig med gode samarbejdsevner. Du har masser af energi og er vant til at arbejde i et højt tempo. Du kan lide et selvstændigt arbejde med både opsøgende salgsarbejde såvel som rådgivning og support af eksisterende kunder.  
 
Derudover forventer vi, at du:  
• Har en salgsprofil og den personlige gennemslagskraft til at skabe salgssucces.  
• Er menneskekender og god til at tale med forskellige typer af mennesker.  
• Er god til at kommunikere og sætte dig ind i kundernes behov.  
• Erfaren bruger af Office-pakken.  
 
Om DanCenter
Vi er en af de største formidlere af ferieboliger i Danmark og har udlejningsaftaler med ca. 10.000 ferieboligejere i alt. Vi er ejet af selskabet @Leisure, der er en del af Axel Springer koncernen.  Vi har to brands; DanCenter med udlejning af sommerhuse i Danmark, Norge, Sverige samt Tyskland, og Danland med udlejning af ferielejligheder i feriecentre rundt omkring i Danmark.  
Vores hovedkontor ligger i København, men vi er også lokalt repræsenteret i mange danske feriebyer samt i Norge, Sverige og Tyskland.  
 
Du kan læse mere om os på vores hjemmeside: www.dancenter.dk.  
 
Vi tilbyder  
DanCenter tilbyder en stilling, hvor du har stor frihed til selv at planlægge din hverdag, dog må du forventes lørdagsarbejde i forårs- og efterårssæson i mindre omfang. Du bliver en del af en dynamisk virksomhed i vækst og vil indgå i et stærkt og kompetent team bestående af 8 personer. Du får en god introduktion til sommerhusudlejningsbranchen inden du sendes ud på egen hånd. Du må forvente kørsel i egen bil med betaling efter statens takster. Der stilles bærbar og telefon til rådighed.  
 
Ansøgningsfrist  
Send din ansøgning, CV og relevante bilag via søg stillingen nedenfor.  
 
Vi indkalder løbende relevante kandidater, og opfordrer derfor interesserede kandidater til at søge snarest muligt, dog senest d. 10. marts 2018.  
 
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen, og har du spørgsmål til ovenstående, kan du kontakte chefkonsulent Rikke Frølund-Bastrup på tlf. 3085 1325.  
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Salgstrainee - tag et skridt for din karriere

Storm Group

18 nye venner kolleger i hele Norden 4 forfremmelser fra Trainee til Account Executive 1 CV med bevist kompetence indenfor salg og markedsføring Det er, hvad du står med efter 12 måneder, når du starter som Trainee i vores marketing-team. I Storm Gr...
Indrykket:12. januar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Ekstern kørende sælger til vores butik i Herning

Roslev Trælasthandel A/S

Vi søger en ekstern sælger, som med udgangspunkt fra butikken på Hedelandsvej 10-12 i Herning, skal være med til at sikre, at vi kan fortsætte væksten. Du får ansvaret for din egen kundeportefølje, som indeholder nye og eksisterende kunder, og skal ...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

New Holland Salgskonsulent

Farmas A/S

New Holland salgskonsulent søges Vi søger en ny salgskonsulent til opsøgende salg af landbrugsmaskiner fra New Holland i Herning området. ARBEJDSOPGAVER: Arbejdsopgaverne er varierende, bl.a. inden for følgende områder: - Opsøgende salg af landbrug ...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:9. april 2018

Sælger med interesse for IT

PARTNER IT ApS

Kan du sælge og vejlede om IT-produkter og -services? Er du en ambitiøs sælger, som kan skabe mærkbare resultater og med lyst til at sætte sit positive præg på vores virksomhed. Udnyt dit potentiale i et ungt, dynamisk team hvor alle brænder for at ...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Netværkskoordinator og digitalt bureau konsulent

VESTJYSK MARKETING

Ringkøbing-Skjern
Til en nyoprettet stilling er vi på udkig efter en medarbejder, der får til opgave at drive et spændende eksternt netværk samtidigt med at du bliver medarbejder på et full service webbureau. Netværksdelen drives på vegne af Herning Håndværker Indust...