Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dyreassistent til Klinisk Biokemisk Afdeling, Bispebjerg og Frederiksberg Hospital

Har du lyst til arbejde med forsøgsdyr, og kan du lide en hverdag, hvor du er med til at tilrettelægge din egen arbejdsdag? Så er du måske vores nye kollega, da vi i Klinisk Biokemisk Afdeling søger en dyreassistent til vores forskningsgruppe pr. 1. maj 2018 eller snarest derefter. Stillingen er på 37 timer ugentlig. 
 
Du skal være uddannet dyreassistent med speciale i forsøgsdyr. Som dyreassistent kommer du til at arbejde i afdelingens dyrestald, der primært huser en række forskellige genmodificerede musestammer. Dine arbejdsopgaver bliver daglig fodring af og observation af dyrenes helbredstilstand, skift og rengøring af bure, og rengøring i dyrestalden. Desuden vil du skulle foretage aflivninger, organudtagning, injektioner, perfusionsfiksering og blodprøvetagning på dyrene. Til dyrestalden er der i forvejen tilknyttet en dyreassistent samt en dyreassistentelev, som du vil samarbejde med og oplære. Derudover vil dine arbejdsopgaver eksempelvis være:  

 • modtagelse af nye forsøgsdyr  
 • opsætning af avl af genmodificerede musestammer, herunder kønsbestemmelse, mærkning og halekupering 
 • indoperation af transmitter i bughulen 
 • opsætning af aktivitetsløbehjul
I efteråret 2018 flytter Klinisk Biokemisk Afdeling til en ny bygning som rummer en moderne dyrestald. I den forbindelse udvides opgaverne og dyrestalden kommer til at rumme bure fra to andre forskningsgrupper på Bispebjerg Hospital.  
 
Vi søger en, som:  
 • er uddannet dyreassistent og har praktisk erfaring med pasning og avl af små forsøgsdyr  
 • har gode samarbejdsevner, da du skal samarbejde med en dyreassistent, en dyreassistentelev samt med forskningsgruppernes akademikere, bioanalytikere og laboranter  
 • har overblik, er systematisk og har gode planlægningsevner, da du skal stå for den daglige arbejdstilrettelæggelse for dyrestalden 
 • er omhyggelig og struktureret, da det er essentielt for brugbarheden af forsøgsdyrsresultaterne 
 • er fleksibel, da forskning ikke nødvendigvis kan planlægges skematisk 
 • har gode pædagogiske evner 
Forskningsgruppen i Klinisk Biokemisk Afdeling  
Klinisk Biokemisk Afdeling har cirka 140 ansatte, hvoraf omkring 8 – 10 personer er tilknyttet forskningsgruppen, som dyrestalden er en del af. Forskningsgruppen arbejder med signalering i nervesystemet. Du kan læse mere om afdelingens forskning her og se ledende overlæge, professor Jan Fahrenkrugs forskningsprofil her. 
 
Som arbejdsplads kan vi tilbyde dig:  
 • engagerede, hjælpsomme og dygtige kollegaer, som har fokus på udvikling og god introduktion til arbejdsopgaver 
 • alsidige arbejdsopgaver 
 • fleksible og gode arbejdsforhold  
Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jan Fahrenkrug på jan.fahrenkrug@regionh.dk.  
 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.
 
Ansøgningsfristen er den 26/2 kl. 12:00. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her