Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dyrepasser til den bemandede legeplads Bondegården-Byggeren på Amager

Vi søger en dyrepasser, som har erfaring med dyrehold og formidling, og som har lyst til at skabe aktiviteter og forløb for børn og unge i skoler og daginstitutioner i et spændende pædagogisk miljø. Du bliver en del af en stor legeplads, der både har fokus på dyr, byggeri, pædagogik, bæredygtige projekter og netværksarbejde med lokalmiljøet.

Stillingen er på 37 timer ugentligt fra den 1. december 2020.

I København er der 27 bemandede legepladser fordelt over hele byen. Målsætningen for alle legepladserne er at være et mødested og åndehul for hele familien, der skaber gode, trygge rammer for aktiviteter, leg og bevægelse og bidrager til børn og unges trivsel. De Bemandede Legepladser er samtidig et tilbud, der favner borgere fra 0-100 år, og derfor er der mange spændende tilbud og aktiviteter, der favner ud over skole- og daginstitutionsalderen.
De Bemandede Legepladser er organisatorisk forankret i afdelingen for Parker, Kirkegårde og Renhold i Teknik- og Miljøforvaltningen.

Om Bondegården-Byggeren
Bondegården-Byggeren er to nysammenlagte legepladser, der ligger som små oaser i Remiseparken på Amager midt i Urbanplanen. Den nye legeplads tilbyder en bred række af aktiviteter for alle aldersgrupper, herunder bl.a. legestue for de helt små, formidling om og håndtering af dyr, bæredygtigheds- og byggeforløb for skoler såvel som socialpædagogiske friluftsprojekter i samarbejde med de lokale boligområder.

Bondegården-Byggeren har op mod 50 års erfaring som selvstændige bemandede legepladser og er derfor kendt på landkortet som udsøgte besøgsmål for mange familier, da man både kan lege og nyde duftende planter, klappe en ged, gemme sig i den selvbyggede cowboy-by eller få en tur i hestevognen.

Om jobbet
Vi søger en dyrepasser, der med sin faglige viden og sine erfaringer kan bidrage til legepladsens mange og varierede opgaver og projekter samt udviklingen heraf – i overensstemmelse med de lokale behov og Teknik- og Miljøforvaltningens målsætninger. Du skal kunne agere sparringspartner med det pædagogiske personale og desuden kunne indgå som den ene af to dyrepasserkollegaer.

Din hverdag vil blive varieret og trække på din interesse for dyr, mennesker og formidling samt dit gåpåmod for at skabe nye aktiviteter og måder at henvende sig til en mangfoldig målgruppe – både i uderummet og ved digitale opslag.

Du vil sammen med din kollega få ansvaret for den daglige drift i forbindelse med dyrene, herunder foderbestilling, sikre dyrevelfærden, dyrlægebesøg, medicin og CHR-registrering.

Det forventes, at du er robust – både fysisk og psykisk – da du også skal regne med en del andre praktiske opgaver som fx rengøring og vedligeholdelse inde og ude, opsyn på legepladsens område og administrativt arbejde.

Legepladsens personalegruppe består af syv faste medarbejdere foruden dig. Åbningstiden om vinteren er fra kl. 9.00-17.00, men udvides om sommeren. Der vil også forekomme weekendarbejde ca. hver fjerde uge hele året.

Dine kvalifikationer og personlige egenskaber

  • Uddannet dyrepasser
  • Være idérig og tage initiativ til at udvikle nye aktiviteter, formidlingsformer og undervisningsforløb i samarbejde med dine øvrige kollegaer
  • Have erfaring med heste, grise, geder, høns og kaniner
  • Være naturinteresseret og støtte op om aktiviteter, der omhandler bl.a. bynatur, bæredygtighed og genbrug i samarbejde med dine kollegaer
  • Have lyst til at lave pædagogiske aktiviteter og relationsarbejde for børn, unge, forældre, voksne og udsatte grupper i bl.a. de lokale boligforeninger
  • Flair for at etablere og vedligeholde partnerskaber samt involvere frivillige i hverdagen og i længerevarende projekter
  • Være PC-vant, da der er administrative og opgaver forbundet med jobbet samt digital kommunikation på sociale medier
  • Være serviceminded og god til at have overblik over en stor legeplads i et offentligt rum
  • Deltage i praktiske opgaver som fx rengøring ude og inde, overmaling af graffiti samt vedligeholdelsesopgaver
  • Have en høj arbejdsmoral og kunne samarbejde og fungere selvstændig i et til tider travlt arbejdsmiljø

Vi tilbyder
Du ansættes på en årsnorm, hvor arbejdstiden i sommer- og vinterhalvåret tilpasses sommer- og vinteråbningstiderne. Du bliver en del af en levende og alsidig arbejdsplads med vægt på høj faglighed og kvalitet i udførelsen af arbejdet. Vi har en uformel og kollegial tone og har generelt stor frihed i opgaveløsningen.

Yderligere oplysninger
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst, afhængigt af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at besøge legepladsen eller kontakte enhedschef Lau Heidemann Petersen på 4024 5136. Du kan også kontakte de faste medarbejdere på 3258 3963 eller 3258 6770.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 20. oktober 2020

Vi planlægger at afholde samtaler i uge 44.

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelsen, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.