Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dyrepasser til Glad Zoo i Lintrup

 

Vi søger en dyrepasser i Glad Zoo til en spændende og til tider anderledes hverdag. Du vil blive en del af et team på 3 dyrepassere, der har ansvaret for dyrenes daglige pasning, velfærd og mindre vedligehold af anlæg.

Stillingen er en fast stilling på 37 timer med start 1. oktober 2020.

Lidt om Glad Zoo

Glad Zoo er en mindre zoologisk have, og en del af Glad Fonden. At besøge Glad Zoo er en personlig og lærerig oplevelse, hvor vores gæster kommer meget tæt på dyrene og i dialog med de medarbejdere, der arbejder i haven. I Zoo er der således fokus på den nære oplevelse, i mødet med de ansatte, såvel som i den personlige formidling. De ansatte består af en blanding af medarbejdere med- og uden handicap.

Dyrepasningen i Glad Zoo sker i tæt samarbejde med Glad fagskoles elever og lærere på dyrepasserlinjen. Skolen er en speciel tilrettelagt ungdomsuddannelse (STU) for unge med særlige behov. Det er derfor helt centralt, at du er motiveret for at arbejde sammen med skolens faglærere og elever og kollegaer med- og uden handicap.

Det forventes at du er selvstændig da meget af arbejdet foregår på egen hånd. Ydermere forventes det, at du er udadvendt, og har mod på at formidle til gæsterne i Zoo. Det vil være en stor fordel hvis du behersker engelsk eller tysk da vi har mange udenlandske gæster over sommeren.

Som en del af vagtordningen kommer du til at indgå i en vagtplan med weekendarbejde hver 3. weekend. 

Din profil

  • Du er uddannet dyrepasser
  • Du er udadvendt og har forståelse for dyrepasserens rolle som formidler af viden
  • Du er fleksibel og evner at sætte fælles mål i forsædet
  • Du skal have lyst til at arbejde sammen med mennesker med særlige behov
  • Du tør udfordre dig selv og gå nye veje i din tilgang til dyrepasningen
  • Du hviler i dig selv, er tålmodig og kan bevare overblikket og roen i hverdagen, i samarbejde med dine kollegaer
  • Du er god til at lytte, samarbejde og motivere, og du har en positiv tilgang til arbejdet

Vi tilbyder en særlig arbejdsplads med plads til selvstændighed, smil, forskelligheder, og afvekslende og fleksible dage, hvor vi gør en forskel for mennesker med særlige støttebehov, gennem meningsfuld beskyttet beskæftigelse. Vi er ikke lønførende på området.   

Ansøgningen

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe inden kl. 12.00 på hverdage, til Driftschef i Zoo, Dennis Hein Jensen på 40 49 97 63 eller skrive til dennis.hj@gladzoo.dk

Ansøgningsfristen er 18. september.

Motiveret ansøgning og CV skal samles i ét dokument med ’Dyrepasser’ angivet i emnelinjen - og sendes til, job-esbjerg@gladfonden.dk

Du kan læse mere om zoo på www.gladzoo.dk

Glad Zoo er ejet af Glad Fonden, som også driver virksomheder indenfor designteaterkøkkenmedier og uddannelse. Alle virksomheder er baseret på et tæt samarbejde mellem mennesker med og uden handicap. Glad Zoo indgår i uddannelsen af unge på den Særlig Tilrettelagte Ungdomsuddannelse (STU). Glad Zoo bidrager til uddannelserne gennem praktik- og læringsforløb og med mulighed for efterfølgende beskæftigelse i parken eller hos samarbejdspartnere. Glad Zoo rummer med dyrene, tilgangen og de forskellige arbejdsområder unikke muligheder for elever og ansatte på særlige vilkår. Samtidig tilfører elever og ansatte en værdi for de besøgende i Glad Zoo.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.