Dyrepasser til gnaverstald

Institut for Biomedicin på Aarhus Universitets sundhedsvidenskabelige fakultet, Health, søger en faguddannet dyrepasser til gnaverstaldene pr. 1. november 2020 eller snarest muligt derefter. Denne stilling er varig. Der er desuden mulighed for et tidsbegrænset barselsvikariat som dyrepasser med start per. 1. november 2020. Begge stillinger er fuldtidsstillinger.

Om Institut for Biomedicin
Vi tilbyder et livligt internationalt forskningsmiljø, hvor engelsk er det foretrukne sprog i både laboratoriet, til møder og under seminarer. Instituttet beskæftiger cirka 450 medarbejdere, som dækker et bredt spektrum af biomedicins forskningsområder. Vi bidrager til bachelordelen af medicinuddannelsen og til bacheloruddannelsen i molekylærmedicin, tandlægeuddannelsen, kandidatuddannelsen i biomedicinsk teknik, samt civilingeniøruddannelsen i biomedicinsk teknologi og medicinalkemi. Vores infrastruktur er veludviklet med vores moderne laboratorie-, core- og dyrestaldsfaciliteter. Du kan læse mere om instituttet her og om fakultetet her.

Dine arbejdsopgaver
Du får en spændende og afvekslende arbejdsdag i dyrepasserteamet i gnaverstalden på Biomedicin, som for nyligt er flyttet til en stor og moderne stald i den nye Skou Bygningen. Dyrestaldsgruppen består af 19 medarbejdere, hvoraf hovedparten er dyrepassere, samt servicemedarbejder og dyrlæge. Du vil være omgivet at gode kollegaer med stor faglig viden, og du skal med kollegaer i teamet og i tæt dialog med forskere sikre, at dyrene har de bedste forhold og håndteres efter gældende regler. Du skal være med til at sikre, at stalden med sine servicemæssige funktioner, understøtter det vigtige forskningsmæssige samarbejde med både videnskabeligt og teknisk administrativt personale.

Dine opgaver vil primært bestå af:

  • Dyrestaldsarbejde med mus og rotter, herunder skift af bure, tilsyn, pasning og pleje
  • Forefaldende arbejde i dyrestalden som blandt andet vask af bure og rengøring
  • Du vil indgå i vagtordning med weekendtilsyn og får mulighed for undervisning af elever og kursister
Vi har fokus på godt arbejdsmiljø og gode sociale relationer og netværk, og omgangstonen er uformel og præget af humor og gensidig respekt. Der vil være rige muligheder for spændende opgaver og selvstændigt ansvar, hvis du viser interesse og engagement.

Dine kompetencer
Du er faguddannet dyrepasser og har erfaring med pasning og tilsyn af mus og rotter. Det er en fordel, hvis du har speciale i forsøgsdyr. Erfaring med arbejde med forsøgsdyr under barriereforhold og med biologiske agens i klasse 2, samt transgen avl og genetik vil være relevant.
Som person er du udadvendt, serviceminded og kan lide at arbejde sammen med andre mennesker. Da du vil få kontakt med mange brugere, inklusiv engelsktalende forskningsgrupper, er gode kommunikative egenskaber og engelskkundskaber vigtig.

Du er initiativrig, fleksibel og omhyggelig med sans for detaljer, og du evner at arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst. Du skal kunne arbejde efter angivne regler og følge arbejdsprocedurer. Du har lyst og energi til udfordringer og spørger, hvis du er i tvivl. Vi forventer du møder til tiden, overholder aftaler og deadlines, samt tager ansvar i forhold til de kompetencer og færdigheder, du har.

Arbejdstid
Arbejdstiden i dyrestalden vil sædvanligvis være i tidsrummet 7.00-15.00, men tilpasses efter behovet i stalden.

Spørgsmål til stillingen
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder, af dyrestalden, Jakob Harslund tlf. 9350 8631.

Arbejdsstedet er Institut for Biomedicin, Høegh Guldbergs Gade 10, 8000 Aarhus C, Danmark.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 39 2020.

Ansættelsesgrundlag
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation og fællesoverenskomst.

Ansøgning
Din ansøgning skal indeholde følgende:
  • Ansøgning
  • Curriculum Vitae
  • Angivelse af uddannelse (kopi af relevante eksamensbeviser)
  • Referencer/anbefalinger kan uploades særskilt i e-rekrutteringssystemet

Vi henviser til fakultetets Vejledning for ansøgere.

Alle interesserede opfordres til at søge uanset personlig baggrund.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.