Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dyrepasserelevstilling til gnaverstald

Institut for Biomedicin på Aarhus Universitets sundhedsvidenskabelige fakultet, Health, tilbyder dyrepasserelevstilling til gnaverstaldene pr. 1. maj 2021 eller snarest muligt derefter.

Om Institut for Biomedicin
Vi tilbyder et livligt internationalt forskningsmiljø, hvor engelsk er det foretrukne sprog i både laboratoriet, til møder og under seminarer. Instituttet beskæftiger cirka 450 medarbejdere, som dækker et bredt spektrum af biomedicins forskningsområder. Vi bidrager til bachelordelen af medicinuddannelsen og til bacheloruddannelsen i molekylærmedicin, tandlægeuddannelsen, kandidatuddannelsen i biomedicinsk teknik, samt civilingeniøruddannelsen i biomedicinsk teknologi og medicinalkemi. Vores infrastruktur er veludviklet med vores moderne laboratorie-, core- og dyrestaldsfaciliteter. Du kan læse mere om instituttet her og om fakultetet her.

Dine arbejdsopgaver
Du får en spændende og afvekslende arbejdsdag i dyrepasserteamet i gnaverstalden på Biomedicin, som for nyligt er flyttet til en stor og moderne stald med plads til mus og rotter i den nye Skou Bygning. Dyrestaldsgruppen består af 20 medarbejdere, hvoraf hovedparten er dyrepassere, samt servicemedarbejder og dyrlæger. Du vil være omgivet at gode kollegaer med stor faglig viden, og du skal med kollegaer i teamet og i tæt dialog med forskere sikre, at dyrene har de bedste forhold og håndteres efter gældende regler. Du skal være med til at sikre, at stalden med sine servicemæssige funktioner, understøtter det vigtige forskningsmæssige samarbejde med både videnskabeligt og teknisk administrativt personale.

Dine opgaver vil primært bestå af:

  • Dyrestaldsarbejde med mus og rotter, herunder skift af bure, tilsyn, pasning og pleje
  • Forefaldende arbejde i dyrestalden som blandt vask af bure og rengøring, samt mulighed for at assistere forskere
  • Når du har opnået de rette kompetencer, vil du have mulighed for at indgå i vagtordning med weekendtilsyn og få mulighed for at deltage i undervisning af kursister

Vi har fokus på godt arbejdsmiljø og gode sociale relationer og netværk, og omgangstonen er uformel og præget af humor og gensidig respekt. Der vil være rige muligheder for spændende opgaver og selvstændigt ansvar, hvis du viser interesse og engagement.

Dine kompetencer
Som person er du udadvendt, serviceminded og kan lide at arbejde med dyr og sammen med andre mennesker. Da du vil få kontakt med mange brugere, inklusiv engelsktalende forskningsgrupper, er gode kommunikative egenskaber og engelskkundskaber vigtig.

Du er initiativrig, fleksibel og omhyggelig med sans for detaljer, og du evner at arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst. Du skal kunne arbejde efter angivne regler og følge arbejdsprocedurer. Du har lyst og energi til udfordringer og spørger, hvis du er i tvivl. Vi forventer du møder til tiden, overholder aftaler og deadlines, samt tager ansvar i forhold til de kompetencer og færdigheder, du har.

Arbejdstid
Arbejdstiden i dyrestalden vil sædvanligvis være i tidsrummet 7.00-15.00, men tilpasses efter behovet i stalden.

Spørgsmål til stillingen
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af dyrestalden, Jakob Harslund tlf. 9350 8631, eller elevansvarlige dyrepasser og teamleder, Lone Dahl Thomsen tlf. 2460 1285.

Arbejdsstedet er Institut for Biomedicin, Høegh Guldbergs Gade 10, 8000 Aarhus C, Danmark.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 15-17, 2021. I forbindelse med samtaler vil vi tilbyde praktikdage, hvor du har mulighed for at følge arbejdet i dyrestalden. Samtalen afholdes i forlængelse og som afslutning på praktikdage.

Ansættelsesgrundlag
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation og fællesoverenskomst.

Ansøgning
Din ansøgning skal indeholde følgende:
  • Ansøgning
  • Curriculum Vitae
  • Angivelse af uddannelse (kopi af relevante eksamensbeviser)
  • Referencer/anbefalinger kan uploades særskilt i e-rekrutteringssystemet

Vi henviser til fakultetets Vejledning for ansøgere.

Alle interesserede opfordres til at søge uanset personlig baggrund.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Frist: 11. april 2021

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.