Dyrlæge søges til barselsvikariat 30 timer med blød opstart.

Da vores ansatte dyrlæge er gravid, og forventes at gå på barsel i slutningen af juni måned 2018, har vi brug for en dyrlæge med erfaring fra smådyrspraksis til at hjælpe os igennem sommerferien og resten af barselsperioden.

Da sommerferien nærmest fløjtes i gang når vores faste dyrlæge skal gå fra, ønsker vi at ansætte dig på nedsat tid fra første april. Således kan du nå at få kendskab til klinikken, og vi til dig inde sommertravlhed og ferieafvikling spidser dagligdagen til.

Om os:

Vi er 2 faste dyrlæger, 1 tilknyttet dyrlæge, der arbejder med alternativ behandling af egne patientportefølje, 3 deltids VSP’er og 1 frivillig medhjælper nogle timer om ugen.

Vi kan tilbyde et godt og uformelt arbejdsmiljø med fokus på dyreadfærd og nærvær i vores kontakt med kunder og patienter. Vi er certificerede og arbejder med Low-Stress teknikker i omgangen og håndteringen af kæledyrene, og hele klinikkens arbejdsgang er fokuseret omkring, at dyrene oplever mindst mulig stress når de er hos os. Første-klasses kundeservice er en selvfølge – alt sammen noget vores kunder bemærker og er meget tilfredse med.

Dyreklinikken har flere special-tilbud til kunderne, herunder alternativ behandling (af den tilknyttede dyrlæge), adfærdsrådgivning, vaccinetests (titer-tests), desuden er vi også slanke-klinik. Fagligt er vi at betegne som ”almen praksis”: vi har røntgen og scanner, computersystem (Vettigo) med online-booking, flere laboratoriefaciliteter (VetScan2, mulighed for undersøgelse og dyrkning af urin, hemacolor til mikroskopi), mindre butik med salg af foder og div. plejemidler. Vi behandler medicinske sygdomme, laver almindelig kirurgi, og henviser mere komplicerede cases til specialister.

Om dig:

Du er smilende, har god energi og godt humør. Da du kommer til at arbejde selvstændigt – især under afvikling af ferie, så god rutine med operationer, narkose og diagnostik samt behandling er nødvendigt. Du må ligeledes være rutineret med håndtering af kæledyr, og gerne adfærdsinteresseret med viden om dyrs kropssprog.

Om stillingen:

Fra April vil vi have mulighed for at ansætte dig 1 dag om ugen, frem til barselsperioden forventes at starte d. 26. Juni 2018. Barselsvikariatet er normeret til 30 timer per uge, og forventes at vare mindst 10 måneder.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Honorarlønnet dyrlæge til Fødevarestyrelsens kødkontrol ved slagtehus på Djursland

Fødevarestyrelsens Kødkontrol

Norddjurs - inkl. Anholt
Kødkontrollen i Fødevarestyrelsen søger honorarlønnet dyrlæge til kødkontrol på et slagtehus på Djursland. Stillingen ønskes besat snarest muligt. Kontrollen med slagtehusene er organiseret under Kødkontrollen i Lystrup, Århus. Kødkontrollen på de s...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Dyrlæge søges til Egelund Dyreklinik

Egelund Dyreklinik og Hestepension

Viborg
Vi søger en dyrlæge til Egelund Dyreklinik, med tiltrædelse hurtigst muligt. Stillingen er en fast stilling 25 - 30 timer ugentlig. Vi har rasende travlt og klinikken er i rivende udvikling, derfor har vi brug for en dyrlæge til vores smådyrsklinik ...