Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dyrlæger til Fødevarestyrelsen Veterinær Nord, Herning

Vil du være med til at sikre dyrevelfærd for produktionsdyr i forbindelse med transport?

Vil du arbejde på en spændende arbejdsplads med gode og engagerede kolleger? Så læs videre her:

Veterinær Nord søger:
• Et antal dyrlæger i faste stillinger til at varetage opgaver i relation til udførsel af produktionsdyr.
• Et antal dyrlæger i tidsbegrænsede stillinger til at varetage opgaver i relation til udførsel af produktionsdyr.

Stillingerne er på 37 timer og med tjenestested i Herning. Udkørsel fra Viborg eller Aarhus vil evt. kunne aftales, efter en konkret vurdering.

Tiltrædelsestidspunkterne forventes at være 1. marts 2021 eller snarest muligt derefter.

Arbejdsmiljø og –kultur
Vi har en åben og fri tone i arbejdet. Det tillægges meget stor betydning, at den enkelte medarbejder trives i jobbet, og der gives mulighed for både personlig og faglig udvikling under hensyntagen til såvel medarbejderens som arbejdspladsens behov. Evnen til samarbejde er essentiel for vores hverdag, hvor kulturen er præget af, at vi hjælper hinanden med at udføre de fagligt krævende opgaver bedst muligt inden for de givne rammer.

Vores daglige arbejde udføres i fagligt sammensatte teams med hovedfokusområder, f.eks. Team svin, Team fjerkræ og pels, Team kvæg, Team ABP (animalske biprodukter), Team omsætning, Team transport og det administrative team.

Du vil blive en del af Team transport.

Det forventes, at du er i stand til tage et selvstændigt ansvar for arbejdets planlægning og udførelse.

Embedsdyrlægestillinger
For alle stillinger gælder at du fortrinsvist vil skulle varetage opgaver i relation til vurdering af dyrs transportegnethed og certificering af dokumenter i forbindelse med eksport og samhandel fra besætninger og samlesteder.

Du skal have en dansk autorisation som dyrlæge. Erfaring fra praksis eller fra lignende arbejde vil være en fordel, men ingen betingelse.

Du skal have gyldigt kørekort til personbil.

For de faste stillinger gælder, at du skal være indstillet på at skulle indgå i den veterinære vagtordning med ca. 10 vagter om året. Denne aflønnes særskilt.

Om dig
Engagement, fleksibilitet, omgængelighed, humoristisk sans samt gode samarbejdsevner vægtes højt. Vores hverdag er omskiftelig, så det vil være godt, hvis du trives med at håndtere pludselige ændringer i dagsordenen. Du skal også være i stand til at arbejde selvstændigt, være struktureret og have overblik.

Det vil være en fordel med flair for at anvende IT, herunder at du har erfaring i at arbejde med Office Pakken ligesom kendskab til journaliseringsprogrammet Workzone vil være en fordel, men ikke en forudsætning.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår vil være efter overenskomsten for akademikere i staten indgået mellem Finansministeriet og en række AC-organisationer herunder den Danske Dyrlægeforening.

Henvendelse og ansøgning
Nærmere oplysning om stillingerne kan fås ved henvendelse til Veterinærchef Flemming Kure Marker, tlf. 7227 5221 eller sektionsleder Carsten Røjkjær Jensen, tlf. 7227 5886.

Du bedes i din ansøgning angive om det er en fast eller en midlertidig stilling du søger.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen for stillingerne er den 17. januar 2021. Ansøgningen skal sendes via vores rekrutteringssystem på fvm.dk/job. Samtalerne forventes at blive afholdt i perioden 18.- 27. januar 2021

Fødevarestyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.