Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dyrlæger til Fødevarestyrelsen, VeterinærNord, Aalborg

Vil du være med til at sikre dyrevelfærd for produktionsdyr i forbindelse med transport?

Vil du arbejde på en spændende arbejdsplads med gode og engagerede kolleger? Så læs videre her:

Veterinær Nord søger:
• 4 - 5 dyrlæger i faste stillinger til at varetage opgaver i relation til udførsel af produktionsdyr.
• 1 – 2 dyrlæger i tidsbegrænsede stillinger til at varetage opgaver i relation til udførsel af produktionsdyr.

Stillingerne er på 37 timer og med tjenestested i Herning eller Aalborg.

Tiltrædelsestidspunkterne forventes at være 1. april 2020 eller snarest muligt derefter.

Arbejdsmiljø og –kultur
Vi har en åben og fri tone i arbejdet. Det tillægges meget stor betydning, at de enkelte medarbejdere trives i jobbet, og der gives mulighed for både personlig og faglig udvikling under hensyntagen til såvel medarbejderens som arbejdspladsens behov. Evnen til samarbejde er essentiel for vores hverdag, hvor kulturen er præget af, at vi hjælper hinanden med at udføre de fagligt krævende opgaver bedst muligt inden for de givne rammer.

Vores daglige arbejde udføres i fagligt sammensatte teams med hovedfokusområder, f.eks. Svineteam, Fjerkræteam, Kvægteam, Biproduktteam, Dyresundhedsteam, Transportteam, Administrativteam og et Omsætningsteam.

Det forventes, at du er i stand til tage et selvstændigt ansvar for arbejdets planlægning og udførelse.

Embedsdyrlægestillinger
For alle stillinger gælder at du fortrinsvist vil skulle varetage opgaver i relation til vurdering af dyrs transportegnethed og certificering af dokumenter i forbindelse med eksport og samhandel fra besætninger og samlesteder.

Du vil blive en del af vore transportteam.

Du skal have en dansk autorisation som dyrlæge. Erfaring fra praksis eller fra lignende arbejde vil være en fordel, men ingen betingelse.

Du skal have gyldigt kørekort til personbil.

For de fastestillinger gælder, at du skal være indstillet på at skulle indgå i den veterinære vagtordning med ca. 10 vagter om året. Denne aflønnes særskilt.

Om dig
For alle stillinger vil engagement, fleksibilitet, omgængelighed, humoristisk sans samt gode samarbejdsevner blive vægtet højt. Vores hverdag er omskiftelig og ind imellem løber vi stærkt, så det vil være godt, hvis du trives med at håndtere pludselige ændringer i dagsordenen. Du skal også være i stand til at arbejde selvstændigt, være struktureret og have overblik.

Det vil være en fordel med flair for at anvende IT, herunder at du har erfaring i at arbejde med Office Pakken ligesom kendskab til journaliseringsprogrammet Workzone vil være en fordel, men ikke en forudsætning.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten (AC-overenskomsten).

Henvendelse og ansøgning
Nærmere oplysning om stillingerne kan fås ved henvendelse til Veterinærchef Flemming Kure Marker, tlf. 7227 5221 eller sektionsleder Tina Lund Lodahl, tlf. 7227 5356.

Du bedes i din ansøgning angive om det er en fast eller midlertidig stilling du søger.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen for stillingerne er den 17. februar 2020. Du søger stilingen via vores rekrutteringssystem på mfvm.dk/job.

Samtalerne forventes at blive afholdt den 25. og 26. februar 2020

Fødevarestyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.