E-commerce Demand Planner

Er du talstærk og dygtig til at arbejde med forecasting, budgettering, replenishment og har du et skarpt øje for tidens trends, så er dette jobbet for dig.

En del af vores E-commerce Planning & Coordination team
Du vil blive en del af en samlet Omnichannel-afdeling på i alt 20 søstre. Vi er inddelt i 4 teams; Media Buying & Performance, Web & E-commerce Operations, Customer Relations samt E-commerce planning & Coordination, hvor du vil blive en del af sidstnævnte. I dette team er vi 3 søstre, der har den fornemmeste opgave at arbejde med produktdata, produktdataberigelse, vareudvælgelse, replenishment og forecasting.

”Mine medsøstre er min anden familie. De er passionerede og dygtige, og jeg nyder at arbejde sammen med dem hver dag. I Planning & Coordination teamet arbejder vi hele tiden på at få flere af vores skønne produkter ud at røre vores kunders hjerter, og det er en fornøjelse hver dag at arbejde med Søstrenes hyggelige univers.”
– Mia Nygaard, Team Lead E-commerce Planning & Coordination.

Sikre tilgængelighed, optimale replenishmentprocesser og optimiering af lagerbinding
Med reference til vores Chief Digital Officer vil du få det primære ansvar for at arbejde med demand planning for vores e-commerce forretning. Stillingen indebærer blandt andet også ansvaret for budgetplanlægning, forecasting, sortimentsanalyse samt optimering af lagerbinding og stock clearance. Dine primære arbejdsopgaver vil derfor bestå af følgende:

Udarbejde forecast-budgetter for indkøb til e-com på forskellige kategoriniveauer.

  • Daglig ansvarlig for replenishment processer ifm. indkøb til e-com lager
  • Sortiment- og kategorianalyser samt potentialeanalyser for nye kategorier
  • Procesoptimering ifm. replenishment
  • Koordinere og sikre tæt samarbejde med relevante stakeholders internt og eksternt
  • Overvågning og optimering af lagerbinding – herunder blandt andet implementering af stock clearance program
  • Vareudvælgelse til e-com

Digital ”købmand” med fingeren på pulsen og god til at anvende data i hverdagen
Du er en dygtig analytiker og bestemt ikke talforskrækket. Du skal være god til at anvende tilgængelig data i dagligdagens operationelle virke. Du skal sætte en ære i ”det gode købmandskab”, hvor vi arbejder med at finde den rette balance mellem vareudbud og efterspørgsel på vores e-com. Du har 2-5 års erfaring fra en lignende stilling i en online forretning. Ideelt set har du kendskab til og evner at arbejde i både Business Central 365 og Power BI. Du har desuden erfaring med andre relevante planning-tools, og evner også at implementere dem i hverdagen.
 
Som person er du udadvendt, struktureret og har et digitalt mindset. Du formår at bevare overblikket og håndtere flere forskellige opgaver på én gang. Du evner både at arbejde selvstændigt, men også at samarbejde med nærmeste team og andre stakeholders i organisationen. Du kan relatere dig til Søstrenes vidunderlige univers og vil sætte en ære i at vækste Søstrenes digitale eventyr.

Praktiske oplysninger
Arbejdssted: Pakhusene, Aarhus Ø
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Februar eller marts

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rasmus Skjøtt, Chief Digital Officier på mail: rasmus.skjott@sostrenegrene.com

Vi ser frem til at høre fra dig
Venligst upload din ansøgning med tilhørende CV og eventuelle relevante dokumenter hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende og forbeholder os derfor retten til at lukke annoncen, når vi har de rette kandidater.

Bemærk venligst, at mailadressen udelukkende skal bruges til spørgsmål til jobbet, og at ansøgningspapirer skal uploades via vores rekrutteringssystem.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.