E-commerce manager til globalt salg i dansk vækstvirksomhed

Vil du have det fulde ansvar for at drive og optimere den digitale e-commerce platform for en dansk virksomhed med globalt salg inden for personlig pleje?

Vi tilbyder en selvstændig og spændende stilling med et stort potentiale for udvikling og muligheden for at sætte et personligt aftryk på en lang række områder. Du vil få værdifuld indsigt og erfaring med e-commerce og digital marketing på mange internationale markeder. 

Vi holder til i pæne og hyggelige lokaler i Lyngby. Du bliver en del af et mindre team, som samarbejder i et uformelt og humoristisk miljø. Du får direkte reference til ejerkreds og ledelse. Som ekstra motivation og belønning for dit gode arbejde tilbyder vi en succes bonus oven i en god fast løn.

Optimering og drift af vores digitale platforme

Din hovedopgave bliver at optimere og drive vores webshops samt at udarbejde og følge op på digitale marketing aktiviteter, der booster salget af vores produkter på det globale marked. Du forventes at have et hands-on kendskab til både webshop og SEO/SEM optimering, som du udfører enten på egen hånd eller i samarbejde med vores dygtige underleverandører inden for online marketing ydelser, content marketing, webshop design og hosting. Du bliver den hovedansvarlige for at sikre udvikling og optimering af driften af vores 6 digitale B2C-platforme, men fokuserer på domænet: www.maleedge.com.

DanaMedic producerer og sælger det patenterede produkt, MaleEdge. Produktet produceres i Danmark og sælges i mere end 50 lande. Omsætningen er kraftigt stigende og udgør i dag omkring 12 mio. kr. årligt på globalt plan. Produktet er godkendt af Sundhedsstyrelsen og anvendes af kirurger, hospitaler og læger i både Europa og USA til penisforstørrelse. Produktet virker selvforbedrende, som at gå i træningscenter eller at bruge make-up, og er sikkert og enkelt at anvende. Effekten er videnskabeligt dokumenteret. 

Udvikling og tilpasning af digital marketing strategi

Dine primære opgaver bliver, at:

 • udvikle og tilpasse marketingstrategier på baggrund af bl.a. Google Analytics data og andre analyseværktøjer
 • optimere konverteringsrater (CRO), webshop funktioner og kundeoplevelse (UX)
 • samarbejde med større dansk online marketing bureau omkring de globale markedsaktiviteter
 • planlægge, eksekvere, analysere, teste og optimere vores digitale performance på SEO og SEM indsatsen
 • stå for projektstyring og kvalitetssikring af ydelser bestilt hos underleverandører

Digitale kompetencer og forretningsforståelse

Du har allerede erfaring med at optimere websites og webshops og har et godt kendskab til digitale marketing ydelser og underleverandører. Da du er hovedansvarlig for drift og optimering af vores webshops, er det vigtigt, at du er selvkørende, struktureret og resultatfokuseret. Du skal have et godt overblik og kunne drive projekter fra idé til implementering. Derudover lægger vi vægt på, at du:

 • har nogle års erfaring med e-commerce, herunder drift og optimering af webshop
 • har godt kendskab til webshop CMS, herunder meget gerne Magento/Magento 2
 • er fortrolig med analyseværktøjer herunder Google Analytics og andre Google tools
 • er fortrolig med SEO, SEM, CRO og UX
 • kendskab til affliate marketing vil være en fordel
 • taler og skriver flydende dansk og engelsk, så du kan kommunikere med vores internationale samarbejdspartnere
 • har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og/eller relevant erfaring inden for e-marketing fra virksomhed eller bureau

Er du interesseret?

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så hører vi meget gerne fra dig hurtigst muligt. Send din ansøgning til Michael Kock fra EasySearch, som står for rekrutteringen. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet de rigtige kandidater. Så jo før du søger, desto bedre er dine muligheder. Du kan kontakte Michael Kock på tel. 4278 4278 eller mko@easysearch.dk. 

Om DanaMedic

DanaMedic har eksisteret siden 1995 og sælger i dag sine unikke produkter i mere end 50 lande fordelt over hele verden. Vores patenterede produkter er godkendt af Sundhedsstyrelsen og anvendes af kirurger, hospitaler og læger i både Europa og USA. DanaMedic har oplevet en markant vækst i omsætning de seneste år og har potentiale til at udbygge sin markedsposition markant. Produkterne produceres i Danmark og afsættes gennem 3 forskellige afsætningskanaler: nationale distributører, affiliate marketing og e-commerce til slutbrugere verden over. Vi er en mindre virksomhed beliggende i hyggelige omgivelser i Lyngby, hvor vores 6 ansatte hver især er chef for deres eget område. Vi har et uformelt, humoristisk miljø, hvor der samtidig bliver bestilt noget. Vi har et fladt hierarki, og det forventes, at dine egne ambitioner og normer for veludført arbejde driver værket. Læs mere om os og MaleEdge på www.maleedge.com.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Public Relations & Social Media Manager

SENNHEISER COMMUNICATIONS A/S

Albertslund
Are you passionate about storytelling and thrive in a rapidly growing, international company? Are you a creative mind who can turn ideas into action? Do you understand Social Media, Influencers, Corporate branding and have a love for content? We are...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:3. maj 2018

ScanPeople søger en marketing koordinator til barselvikariat hos Dräger Danmark A/S

SCANPEOPLE ApS

Høje-Taastrup
Da Dr ger Danmark A S marketing koordinator er i den glædelige situation og skal på barsel, søger ScanPeople i den forbindelse efter en marketing koordinator til Dr gers danske afdeling i Herlev. Stillingen er sat til 1 års ansættelse. Som marketing...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

German Marketing Manager Wanted!

TRAFFIC-LAB ApS

København
Traffic Lab is looking for a German-speaking Marketing Manager too boost our position on the German online gambling market. Our new Digital Country Manager will help take our SoMe advertising on the German market to new heights, and must be interest...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Marketing Manager (newly graduated or 1-3 years experience) for booming startup

Worksome ApS

København
We re looking for a newly graduated marketing manager to expand our presence and accelerate our growth. If you re looking for a predictable corporate job at the local bank, look elsewhere! At Worksome, we re constantly growth-hacking our way to the ...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:12. juni 2018

Event- og marketingskoordinator med sans for PR

Kuyashii Administration

Særdeles proaktiv Marketingskoordinater til Kuyashii Vi søger en proaktiv event- og marketingskoordinator med sans for PR til vores koncern Kuyashii, som driver blandt andet Karma Sushi og Vaca mexican fingerfood. Stillingen kræver at du har stor ap...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018