Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

E-commerce Manager til kitchn.dk

Har du en entreprenørs mind-set og brænder samtidig for at markedsføre og sælge via digitale medier – så læs videre herunder.

UDFORDRINGERNE

TCM Group søger en E-commerce Manager til den forsatte udvikling af koncernens online salg af køkkener. Salget drives primært igennem kitchn brandet, der ejes af Nettoline A/S – et datterselskab i TCM Group.

 

kitchn.dks fokuserer på at sælge køkkener af god kvalitet til rimelige priser direkte til slutkunderne. Vi er primært en webshop, som via distancesalg på mail, tlf og chat servicerer vores kunder med nyt til deres køkken, bad og garderobe.

 

kitchn.dk har oplevet en solid vækst igennem de seneste år, og står nu overfor at skulle tage det næste skridt i udviklingen af forretningsområdet, hvilket du som E-commerce Manager vil stå i spidsen for. kitchn.dk drives som en selvstændig forretningsenhed, hvor produktion og administration dog er til fælles med Nettoline A/S.

 

Opgaverne kan inddeles i tre hovedgrupper:

  • Fortsætte udviklingen af den tekniske platform, f.eks. øget automatisering, chatbots, interfaces med koncernens øvrige systemer (produkt information, ordre eksekvering), o.l..
  • Skabe trafik på hjemmesiden. Emner som go-to market strategi, online marketingstrategi og optimering af digital platform er alle emner som skal beherskes. Det forventes endvidere at du har indsigt i værktøjer som Google Analytics, Ahrefs og andre værktøjer til monitorering af Online performance. Udover ovenstående forventes det at du har erfaring med at samarbejde med en vifte af eksterne konsulenter om at opnå de bedste resultater Online.
  • Konvertere web trafik til salg, både assisteret og u-assisteret. I det daglige får du ansvaret for et team af køkkenkonsulenter som udgør vores kundecenter i Aulum, hvorfra alle kunder bliver ekspederet. Teamet betragtes som en salgsenhed – hvorfor monitorering og rapportering til topledelsen hører til dagligdagen.

 

Arbejdsstedet vil være hos Nettoline A/S i Aulum imellem Herning og Holstebro.

 

KVALIFIKATIONER

Du har minimum tre års erfaring indenfor salg online, hvor du har bevist, at du har et strategisk og kommercielt mindset. Dette omfatter en evne til at forstå og optimere kundens rejse frem til et gennemført salg (funnel management). Endelig har du erfaring med CMS-systemer, Googles web tools og marketing automation.

 

Som person har du en entreprenørs mind-set. Du evner at gå forrest og kan omsætte dine gode ideer til handling og resultater. Samtidig forstår du også at motivere dine salgskonsulenter og opbygge gode relationer til samarbejdspartnere såvel internt som eksternt.

 

Erfaring fra køkkenbranchen vil være en fordel men ikke et krav.

 

MULIGHEDERNE Vi tilbyder en stilling med mange muligheder i et fagligt og personligt udviklende miljø. Vores arbejde og generelle omgangsform er præget af en uformel omgangstone med respekt for hinanden. Det er dig selv, dine evner og resultater, der afgør dine muligheder og din fremtid hos os.

Gage forhandles individuelt i forhold til kvalifikationer.

 

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Adm. Direktør i Nettoline A/S Karsten R. Pedersen på tlf. 97 43 52 00.

 

ER DU INTERESSERET 

så send din ansøgning og cv til HR-chef Kirsten Borg på kib@tcmgroup.dk snarest. Stillingen ønskes besat snarest.

 

TCM Group A/S, Skautrupvej 16, Tvis, 7500 Holstebro


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her