Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

E-commerce rådgiver

E-commerce rådgiver

Brænder du for kommunikation, rådgivning og online marketing? Så har du nu mulighed for at udnytte dit potentiale hos et af Danmarks bedste digitale bureauer i rivende vækst – nemlig OnlinePlus.

Om stillingen:

Hos OnlinePlus vil du få mulighed for at arbejde med mange typer af webshopkunder fra mange forskellige brancher, som f.eks. Unicef, Audi, Volkswagen, Blossom og mange andre. Alle opgaver er med webshopejere og markedsføring som omdrejningspunkt, f.eks. rådgivning omkring: SEO, Adwords, SOME, E-mail marketing, design eller funktionalitet.

Du vil til daglig arbejde både selvstændigt og have ansvar for egne kunder, og samtidig vil du komme til at arbejde tæt sammen med vores nuværende online marketing specialister og salgsteam.

Stillingen indebærer vedligehold og udvikling af eksisterende kundeportefølje. Derudover også sørge for kundetilgang. Dette sker igennem netværksarrangementer, leads, foredrag samt opsøgende salg via udvalgte emner. 

En typisk uge som E-commerce rådgiver, kunne f.eks. se således ud: 3 dage på kontoret i Odense og 2 dage til møder med kunder og samarbejdspartnere.

For at få succes i jobbet er det altafgørende, at du er en teamplayer og lærenem, men også trives i dit eget selskab.

Du skal være med til at skabe en konstruktiv dialog på tværs af virksomheden samtidig med, at det falder dig let at tale med kunder. Du skal være med til at skabe fælles forståelse for vores kunder for digital markedsføring og hvad der skal til for at få succes med e-commerce. Dette skal gøres igennem dit kendskab til markedsføring og gode analytiske egenskaber.

Der ud over skal du trives på landevejen og være struktureret i forhold til at udnytte din tid i en bil. 

Om dig:

  • Du har en kommerciel uddannelse inden for kommunikation, markedsføring eller handel – det er en fordel hvis du har erfaring med e-commerce.
  • Du har en forståelse for SEO, Adwords, SOME og Email-Marketing.
  • Du er dygtig til at samarbejde
  • Du er nysgerrig, lærenem og kan indsamle og videregive informationer
  • Du kan være sparringspartner for vores webshop-kunder
  • Du er målrettet og god til at sætte ting i gang
  • Du har en positiv indstilling og er god til at kommunikere både internt og eksternt
  • Du har lyst til at have kundekontakt på daglig basis og til at afholde kundemøder
  • Du taler og skriver dansk flydende.

Vi tilbyder et spændende job i et positivt miljø med plads til at sætte dit præg på hverdagen. Du kommer til at referere til marketingchefen, og vil få tæt kontakt til hele vores team af online marketing specialister.

Vilkår og løn:

God grundløn + provision uden loft. 

Ansøg og kontakt:

Send din ansøgning og CV med tilhørende foto til jv@onlineplus.dk – for spørgsmål til stillingen kan der rettes henvendelse til Marketingchef og Partner Jimmy Vejlemark på tlf.: 26 11 99 88.

 

Tiltrædelse ønskes hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette profil.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her