E-Handelselev til Helsebixen - Talent i online markedsføring?

Vi søger en elev som er klar til at investere 100% – men som til gengæld får ansvar og en stejl læringskurve!
Har du ambitioner om at blive skarp til online markedsføring og eCommerce? Så er Firtal og Helsebixen stedet.

Er det dig vi søger?

Har du lyst til at være en af de vigtigste brikker i vores organisation, og samtidig lære noget hver eneste dag, så er det nu du skal søge. Vi søger nemlig lige nu en ny medarbejder som kan være en del af vores største webshop – Helsebixen.dk.

Dine kvalifikationer

  • Du er ikke bange for at fejle
  • Du nyder udfordringer og det at finde løsninger
  • Du trives i et ungt team
  • Du har gennemført en HHX/STX/HF/HTX + EUS for HHX eller EUD for STX-, HF- og HTX

Jobbet er lige noget for dig hvis du

  • Vil arbejde i en virksomhed i rivende vækst med store muligheder for personlig og ikke mindst faglig udvikling.
  • Tænker på en fremtid i online/eCommerce branchen.
  • Har et ønske om at blive en af de absolut bedste indenfor dit felt
  • Kan lide at arbejde i et dynamisk og uformelt miljø

Hvem er Helsebixen / Firtal Web A/S?

Helsebixen.dk er Danmarks største online forhandler af helsekost og kosttilskud. Vores mission er at gøre det nemt og enkelt for alle at være og se sund ud. Dette arbejder vi stenhårdt på hver eneste dag!

Vi er et ungt team, som opererer fra vores kontor i Lystrup. Vores miljø er meget livligt, og der er masser af fart på hver dag!

Lysten til at lære og blive bedre gennemsyrer hele vores organisation – hvilket understøtter det faktum, at vi konstant prøver at udfordre den traditionelle tilgang og finde nye måder at angribe problemerne på.

Helsebixen.dk – en del af Firtal

Vi driver en række webshops, der handler med hele Skandinavien, og som a°rligt omsætter for et stort 3-cifret millionbeløb.

Helsebixen er en del af Firtal, som er en af landets største eCommerce virksomheder, med en ejerkreds bestående af blandt andet Christian Stadil, Jesper Buch og Tommy Ahlers. Vi beskæftiger samlet over 50 medarbejdere og holder til i Lystrup

Vi er pionerer indenfor vores felt og stræber konstant efter at blive bedre. Men derfor skal det stadig være ualmindeligt sjovt at gå på arbejde, og det synes vi, helt oprigtigt det er. Vi er én stor familie og håber, at du vil være en del af denne.

Eksempel på arbejdsopgaver

SEO (Search Engine Optimization) – Helsebixen er dominerende i søgeresultaterne og den tendens skal gerne fortsætte og udbredes endnu mere. Vi arbejder med SEO på alle niveauerne: On-site, off-site og teknisk. Vi ser dig som en vigtig brik i dette og du vil blive oplært af de skarpeste hoveder i branchen.

Content Marketing – Skab det lækreste indhold om de seneste trends, som får læserne til at vende tilbage og dele med vennerne. Sørg for at vores produkter fremstår på den bedst mulige måde og kunderne får serveret alt information.

Newsletter Marketing – Vi sender ugentligt ud til over 70.000 mennesker på vores nyhedsbrev. Det kræver, at indholdet er super relevant og budskabet altid er skarpt. Læserne skal glæde sig til hver gang, der kommer et nyhedsbrev fra Helsebixen.

Social Media – I skrivende stund tæller vi tæt på 40.000 engagerede fans på Facebook, hvilket uofficielt gør os til den førende helseshop på de sociale medier – den position vil vi gerne bevare og udbygge. Her bliver det din opgave at publicere relevant indhold og spændende konkurrencer.

Du vil derudover som sagt også komme til at snuse til alle mulige andre facetter af online marketing.

Praktisk information

Tiltrædelse: 1. august 2018
Ansøgningsfrist: Løbende - vi venter gerne på den rette
Emnefelt: “Jeg er den nye stjerne på Helsebixen”.

Send en ansøgning og CV (inkludér vellignende billede) til hr@firtal.com.
Ansøgninger tages udelukkende i betragtning via mail.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indkøbselev til Nordeuropas største online Skateshop.

SKATEPRO ApS

Aarhus
Søger du en udfordrende hverdag i en indkøbsafdeling, hvor vi dagligt får de nyeste action sports produkter i hænderne fra leverandører fra hele verden? Som indkøbselev hos SkatePro får du spændende opgaver, indflydelse på din hverdag og mulighed fo...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:9. maj 2018

BLIV HANDELSASSISTENTELEV

Elgaard Mancom

Favrskov
.... hos en af landets største maskinhandlere Lær salgets discipliner Som handelsassistentelev lærer du salgets vigtigste discipliner: Markedskendskab, konkurrencesituation, udviklingsmuligheder, salgsfremmende aktiviteter og det hele med fokus på k...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:29. maj 2018

Reservedelssælgerelev

AUTOHUSET VESTERGAARD A/S

Hedensted
Autohuset Vestergaard A S, Lastvogne søger en reservedelssælgerelev til vores afdeling i Horsens. Har du lyst og mod på en spændende og alsidig uddannelse inden for Volvo, MAN og Renault lastvogns- varevognsreservedele og øvrige dele til lastvognsbr...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:10. maj 2018

Handelsslev til SB Værktøj Viborg

SB VÆRKTØJ A/S

SB Værktøj Viborg søger en Handelsselev til vores butik. Brænder du for kundeservice, salg og samarbejde, så er handelsuddannelsen hos os sikkert noget for dig. Du bliver en del af et velfungerende team med en afvekslende hverdag med uformel omgangs...
Indrykket:15. marts 2018
Udløbsdato:10. maj 2018