Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

E-mail Assistent

Er du vores nye og ambitiøse E-mail Assistent?
Der er ild i kedlerne i Ackermann, og derfor søger vi en ny kollega på deltid i cirka 8-10 timer om ugen, som kan hjælpe os med at udvikle effektiv e-mailmarketing til kunder som bl.a. Novo Nordisk, Shaping New Tomorrow og GOODIEBOX.

Det her skal du hjælpe os med
Vi er på udkig efter en nysgerrig og ambitiøs E-mail Assistent, som kan hjælpe vores Senior E-mail Specialister og E-mail Specialister med opsætningen af deres kunders set-ups. Vi skal nok sørge for at give dig en grundig oplæring, og det er derfor en rigtig god mulighed for at få prøvet kræfter med en af de mest effektive digitale marketingkanaler, der findes. Har du flair for det og synes, at det er sjovt, er der mulighed for senere hen at kunne blive forfremmet til E-mail Koordinator.

Nu til dig
Da jobbet er ideelt for studerende, forestiller vi os, at du er i gang med en uddannelse på fx CBS, KEA eller CPH Business. Her lærer du formentlig en masse om fremtidens digital marketing, og ønsker at afprøve din teori i praksis i et relevant studiejob. Og det er her, at vi kommer ind!

Vi er et kontor, der hylder forskellighed og derfor ønsker vi heller ikke at skrive en lang liste med krav til, hvordan du skal være for at passe ind. Vores erfaring fortæller os dog alligevel, at du har store chancer for at lykkes i stillingen og passe ind i vores kultur, hvis du:

  • Har et højt ambitionsniveau for dit arbejde, en naturlig interesse for digital marketing og en generel god forretningsforståelse
  • Er udadvendt, selvkørende, nysgerrig og ansvarsbevidst
  • Har en naturlig høj teknisk forståelse
  • Trives med at arbejde i et ungt og ambitiøst miljø, hvor du og dine kollegaer arbejder mod samme mål – også selvom jeres arbejdsopgaver er individuelle
Det kunne være ekstrafedt, hvis du i forvejen kunne et eller flere af disse:
  • Billedredigering i Photoshop eller InDesign
  • Havde et naturligt flair for at skrive interessante og fejlfrie tekster
  • Har stiftet bekendtskab med e-mailmarketing før
  • Har prøvet at opsætte et set-up i en eller flere e-mailplatforme som fx Autopilot, Klaviyo eller Mailchimp
  • Har stiftet bekendtskab med HTML og eller CSS
En del af holdet
Hvis du kan hjælpe os med ovenstående, så garanterer vi til gengæld en hverdag med rig mulighed for at sætte dit eget præg på virksomheden.

Vi arbejder med meget frihed under ansvar, og vi stræber altid efter, at det er sjovt at gå på arbejde - hver dag. Vi holder til i flotte, lyse lokaler i 8Tallet på Amager, som ligger kun 200 meter fra Vestamager metrostation, som på 10 minutter kan tage dig til Kongens Nytorv. Samtidig ligger motorvejen kun 5 minutters kørsel fra kontoret med gode parkeringsmuligheder.

Vi er et team bestående af omkring 11 mand, der alle tror på, at vores mål kun kan indfries, hvis vi har det sjovt undervejs. Derfor tilbyder vi lækre rammer med frokostordning og anden forplejning, og vi prioriterer at afholde et socialt arrangement minimum 1 gang om måneden. For vi er kun stærkest, når vi arbejder godt sammen - og det bånd kan ikke kun styrkes indenfor kontorets fire vægge. Vi tilbyder dig en konkurrencedygtig timeløn, som bliver baseret på dine kompetencer og erfaringer.

Om Ackermann
Og hvem er vi så? Vi er Ackermann, og vi sigter mod at blive Skandinaviens førende e-mailbureau indenfor 5 år. Vores ambitiøse mål vil vi nå ved hele tiden at fokusere på at forbedre vores kunders resultater.

Vi sigter altid mod at levere det højeste niveau indenfor e-mailmarketingstrategi- og eksekvering, og vi har indtil videre hjulpet alt fra start-ups til nogle af Danmarks største virksomheder indenfor samtlige brancher. Vi er datadrevne i vores rådgivninger og beslutninger, og vi tror på, at de bedste resultater skabes i en fælles dialog med den enkelte kunde.

Og så tror vi på, at vores arbejdsliv skal være en stejl læringskurve opad – hele vejen igennem! Har du nogle spørgsmål til stillingen? Så lad os endelig høre fra dig! Du kan skrive dine spørgsmål i en mail med emnelinjen “Spørgsmål til E-mail Assistent-job” til vores Team Lead, Jonas Gottschalck: jonas@ackermannkommunikation.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.