Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

EAT-bodmedarbejder med pædagogiske evner til EAT på Holbergskolen

Er du interesseret i arbejdet med børn og unge med maden som omdrejningspunkt? Har du gode samarbejdsevner, godt overblik samt evt. pædagogisk erfaring og/eller erfaring med håndtering af fødevarer? 
 
Da Holbergskolens fantastiske EAT-kollega er gået på efterløn, søger vi en madglad EAT-bodmedarbejder med pædagogiske evner til EAT på Holbergskolen senest 1. september 2019. 
 
Om arbejdet i en EAT-bod 
EAT-boderne modtager skolemad fra EAT Skolemad på Edith Rodes Vej i København. Herefter færdigtilbereder og anretter EAT-bodsmedarbejderen maden til skolens elever. Du skal sikre, at maden bliver attraktiv, færdig og leveret til tiden. Maden klargøres, anrettes og pakkes i et samarbejde mellem dig, en lærer/pædagog og en klasse med elever fra udskolingen. Din kontaktflade vil bestå af skolebørn, lærere, eksterne leverandører og supportteamet i EAT-Skolemad.   
 
Mere om stillingen 
Du er ansat hos og refererer til ledelsen i EAT Skolemad på Edith Rodes Vej, København N., men dit daglige tjenestested vil foregå i EAT-Boden på Holbergskolen på Frederiksborgvej, København NV., hvor du i samspil med en engageret skole og elever fra 6-8. årgang skal varetage den daglige klargøring, anretning og servering af EAT. 
 
Vi søger en engageret medarbejder, som   
  • er opsøgende og interesseret i at integrere sig som en naturlig del af Holbergskolens øvrige personale 
  • brænder for formidling om mad, måltider, økologi, spisekultur mm. til skolens elever 
  • elsker arbejdet med børn og unge og rummer et inkluderende børnesyn 
  • er mødestabil 
  • har erfaring med håndtering af fødevarer 
  • har hænderne skruet rigtigt på 
  • både kan lytte og skære igennem samt agere med autoriteter, når det er nødvendigt 
  • har sans for orden og organisering af arbejdsgangene 
  • kan bevare det gode overblik i et til tider travlt miljø 
I det daglige arbejde med EAT Skolemad skal du
  • være i stand til at læse og følge en guide samt en drifts- og ovnmanual 
  • have sans for den gode smag og madens udseende 
  • kunne varetage ansvaret for høj fødevaresikkerhed via egenkontrol 
  • have IT kendskab på almindeligt brugerniveau 
  • være en aktiv deltager i udviklingen af en sund og livsglad spisekultur 
Løn- og ansættelsesforhold 
Stillingen er fast med et timetal på 25 timer ugentligt i tidsrummet 8:00-13:00. Vi har brug for dig senest 1. september 2019, men kan du starte i august (uge 33) vil det være skønt.
 
Stillingens indhold kræver ingen uddannelse, hvorfor du vil blive ansat efter overenskomst for ikke-faglærte køkkenmedhjælpere (FOA). Du ansættes på skolebrøk, hvilket betyder, at du følger EAT Skolemads årskalender og arbejder 200 dage om året. For din løn betyder det helt konkret, at du arbejder 90,38 %, hvor en helårsansat arbejder 100 %. Din løn vil derfor blive reduceret med 9,62 % månedligt. 
 
Du skal afholde ferie i de tre første uger af skoleferien og restferie i skolens efterårsferie og vinterferie.   
 
Ved ansættelse skal der indleveres hygiejnebevis, børne- og straffeattest samt eventuelt uddannelsesbevis.  Har du ikke hygiejnebevis, skal dette tages under din oplæring i EAT. 
 
EAT er mere end mad 
EAT er mere end ”bare” mad. EAT er også et frokosttilbud, der sætter fokus på omsorg, mæthed, oplevelser, fællesskab og læring omkring måltidet. På den måde er EAT med til at danne grundlaget for en forbedret folkesundhed og for at skabe en ny madkultur, madmodighed, maddannelse og bæredygtighed.
 
EAT er Københavns skolemadskoncept under Børne- og Ungdomsforvaltningen.  EAT sælges i dag med succes på indtil videre 46 københavnske skoler, hvor der dagligt produceres mellem 5.500-8.000 portioner kulinariske, lækre frokostmåltider. Fremtidens produktion bliver forventeligt større. EAT er baseret på mindst 90 % økologi, er tilpasset de officielle ernæringsanbefalinger og er afstemt til børn i forhold til alder, smag og portionsstørrelse. EAT er samtidig udfordrende og maddannende. Maden færdigtilberedes og anrettes i modtagekøkkener (EAT-boderne) på skolerne.
 
EAT er en arbejdsplads i vækst og udvikling. Der forekommer til tider travle og hektiske hverdage. Det er en stemningsfyldt arbejdsplads med stor faglighed og plads til et godt grin. EAT er en arbejdsplads der følger skolernes årsplan.
 
 
Spørgsmål?
Du kan kontakte administrativ leder Inette Vintersfjord på 3530 3916.
 
Søg via nedenstående link og vedhæft motiveret ansøgning og dit CV, hvor du beskriver hvorfor netop du vil være en del af EAT på Holbergskolen senest onsdag den 31. juli 2019.
Der afholdes samtaler torsdag den 8. august i tidsrummet 9.00 – 14.00.
 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330049853Phoenix-1e2accb112019-06-27T13:00:14.410EAT-bodmedarbejder med pædagogiske evner til EAT på Holbergskolen
Er du interesseret i arbejdet med børn og unge med maden som omdrejningspunkt? Har du gode samarbejdsevner, godt overblik samt evt. pædagogisk erfaring og/eller erfaring med håndtering af fødevarer? 
 
Da Holbergskolens fantastiske EAT-kollega er gået på efterløn, søger vi en madglad EAT-bodmedarbejder med pædagogiske evner til EAT på Holbergskolen senest 1. september 2019. 
 
Om arbejdet i en EAT-bod 
EAT-boderne modtager skolemad fra EAT Skolemad på Edith Rodes Vej i København. Herefter færdigtilbereder og anretter EAT-bodsmedarbejderen maden til skolens elever. Du skal sikre, at maden bliver attraktiv, færdig og leveret til tiden. Maden klargøres, anrettes og pakkes i et samarbejde mellem dig, en lærer/pædagog og en klasse med elever fra udskolingen. Din kontaktflade vil bestå af skolebørn, lærere, eksterne leverandører og supportteamet i EAT-Skolemad.   
 
Mere om stillingen 
Du er ansat hos og refererer til ledelsen i EAT Skolemad på Edith Rodes Vej, København N., men dit daglige tjenestested vil foregå i EAT-Boden på Holbergskolen på Frederiksborgvej, København NV., hvor du i samspil med en engageret skole og elever fra 6-8. årgang skal varetage den daglige klargøring, anretning og servering af EAT. 
 
Vi søger en engageret medarbejder, som   
  • er opsøgende og interesseret i at integrere sig som en naturlig del af Holbergskolens øvrige personale 
  • brænder for formidling om mad, måltider, økologi, spisekultur mm. til skolens elever 
  • elsker arbejdet med børn og unge og rummer et inkluderende børnesyn 
  • er mødestabil 
  • har erfaring med håndtering af fødevarer 
  • har hænderne skruet rigtigt på 
  • både kan lytte og skære igennem samt agere med autoriteter, når det er nødvendigt 
  • har sans for orden og organisering af arbejdsgangene 
  • kan bevare det gode overblik i et til tider travlt miljø 
I det daglige arbejde med EAT Skolemad skal du
  • være i stand til at læse og følge en guide samt en drifts- og ovnmanual 
  • have sans for den gode smag og madens udseende 
  • kunne varetage ansvaret for høj fødevaresikkerhed via egenkontrol 
  • have IT kendskab på almindeligt brugerniveau 
  • være en aktiv deltager i udviklingen af en sund og livsglad spisekultur 
Løn- og ansættelsesforhold 
Stillingen er fast med et timetal på 25 timer ugentligt i tidsrummet 8:00-13:00. Vi har brug for dig senest 1. september 2019, men kan du starte i august (uge 33) vil det være skønt.
 
Stillingens indhold kræver ingen uddannelse, hvorfor du vil blive ansat efter overenskomst for ikke-faglærte køkkenmedhjælpere (FOA). Du ansættes på skolebrøk, hvilket betyder, at du følger EAT Skolemads årskalender og arbejder 200 dage om året. For din løn betyder det helt konkret, at du arbejder 90,38 %, hvor en helårsansat arbejder 100 %. Din løn vil derfor blive reduceret med 9,62 % månedligt. 
 
Du skal afholde ferie i de tre første uger af skoleferien og restferie i skolens efterårsferie og vinterferie.   
 
Ved ansættelse skal der indleveres hygiejnebevis, børne- og straffeattest samt eventuelt uddannelsesbevis.  Har du ikke hygiejnebevis, skal dette tages under din oplæring i EAT. 
 
EAT er mere end mad 
EAT er mere end ”bare” mad. EAT er også et frokosttilbud, der sætter fokus på omsorg, mæthed, oplevelser, fællesskab og læring omkring måltidet. På den måde er EAT med til at danne grundlaget for en forbedret folkesundhed og for at skabe en ny madkultur, madmodighed, maddannelse og bæredygtighed.
 
EAT er Københavns skolemadskoncept under Børne- og Ungdomsforvaltningen.  EAT sælges i dag med succes på indtil videre 46 københavnske skoler, hvor der dagligt produceres mellem 5.500-8.000 portioner kulinariske, lækre frokostmåltider. Fremtidens produktion bliver forventeligt større. EAT er baseret på mindst 90 % økologi, er tilpasset de officielle ernæringsanbefalinger og er afstemt til børn i forhold til alder, smag og portionsstørrelse. EAT er samtidig udfordrende og maddannende. Maden færdigtilberedes og anrettes i modtagekøkkener (EAT-boderne) på skolerne.
 
EAT er en arbejdsplads i vækst og udvikling. Der forekommer til tider travle og hektiske hverdage. Det er en stemningsfyldt arbejdsplads med stor faglighed og plads til et godt grin. EAT er en arbejdsplads der følger skolernes årsplan.
 
 
Spørgsmål?
Du kan kontakte administrativ leder Inette Vintersfjord på 3530 3916.
 
Søg via nedenstående link og vedhæft motiveret ansøgning og dit CV, hvor du beskriver hvorfor netop du vil være en del af EAT på Holbergskolen senest onsdag den 31. juli 2019.
Der afholdes samtaler torsdag den 8. august i tidsrummet 9.00 – 14.00.
 
2019-08-01T00:52:14.700 Er du interesseret i arbejdet med børn og unge med maden som omdrejningspunkt? Har du gode samarbejdsevner, godt overblik samt evt. pædagogisk erfaring og eller erfaring med håndtering af fødevarer? Da Holbergskolens fantastiske EAT-kollega er gået på efterløn, søger vi en madglad EAT-bodmedarbejder med pædagogiske evner til EAT på Holbergskolen senest 1. september 2019. Om arbejdet i en EAT-bod EAT-boderne modtager skolemad fra EAT Skolemad på Edith Rodes Vej i København. Herefter færdigtilbereder og anretter EAT-bodsmedarbejderen maden til skolens elever. Du skal sikre, at maden bliver attraktiv, færdig og leveret til tiden. Maden klargøres, anrettes og pakkes i et samarbejde mellem dig, en lærer pædagog og en klasse med elever fra udskolingen. Din kontaktflade vil bestå af skolebørn, lærere, eksterne leverandører og supportteamet i EAT-Skolemad. Mere om stillingen Du er ansat hos og refererer til ledelsen i EAT Skolemad på Edith Rodes Vej, København N., men dit daglige tjenestested vil foregå i EAT-Boden på Holbergskolen på Frederiksborgvej, København NV., hvor du i samspil med en engageret skole og elever fra 6-8. årgang skal varetage den daglige klargøring, anretning og servering af EAT. Vi søger en engageret medarbejder, som er opsøgende og interesseret i at integrere sig som en naturlig del af Holbergskolens øvrige personale brænder for formidling om mad, måltider, økologi, spisekultur mm. til skolens elever elsker arbejdet med børn og unge og rummer et inkluderende børnesyn er mødestabil har erfaring med håndtering af fødevarer har hænderne skruet rigtigt på både kan lytte og skære igennem samt agere med autoriteter, når det er nødvendigt har sans for orden og organisering af arbejdsgangene kan bevare det gode overblik i et til tider travlt miljø I det daglige arbejde med EAT Skolemad skal du være i stand til at læse og følge en guide samt en drifts- og ovnmanual have sans for den gode smag og madens udseende kunne varetage ansvaret for høj fødevaresikkerhed via egenkontrol have IT kendskab på almindeligt brugerniveau være en aktiv deltager i udviklingen af en sund og livsglad spisekultur Løn- og ansættelsesforhold Stillingen er fast med et timetal på 25 timer ugentligt i tidsrummet 8:00-13:00. Vi har brug for dig senest 1. september 2019, men kan du starte i august (uge 33) vil det være skønt. Stillingens indhold kræver ingen uddannelse, hvorfor du vil blive ansat efter overenskomst for ikke-faglærte køkkenmedhjælpere (FOA). Du ansættes på skolebrøk, hvilket betyder, at du følger EAT Skolemads årskalender og arbejder 200 dage om året. For din løn betyder det helt konkret, at du arbejder 90,38 , hvor en helårsansat arbejder 100 . Din løn vil derfor blive reduceret med 9,62 månedligt. Du skal afholde ferie i de tre første uger af skoleferien og restferie i skolens efterårsferie og vinterferie. Ved ansættelse skal der indleveres hygiejnebevis, børne- og straffeattest samt eventuelt uddannelsesbevis. Har du ikke hygiejnebevis, skal dette tages under din oplæring i EAT. EAT er mere end mad EAT er mere end bare mad. EAT er også et frokosttilbud, der sætter fokus på omsorg, mæthed, oplevelser, fællesskab og læring omkring måltidet. På den måde er EAT med til at danne grundlaget for en forbedret folkesundhed og for at skabe en ny madkultur, madmodighed, maddannelse og bæredygtighed. EAT er Københavns skolemadskoncept under Børne- og Ungdomsforvaltningen. EAT sælges i dag med succes på indtil videre 46 københavnske skoler, hvor der dagligt produceres mellem 5.500-8.000 portioner kulinariske, lækre frokostmåltider. Fremtidens produktion bliver forventeligt større. EAT er baseret på mindst 90 økologi, er tilpasset de officielle ernæringsanbefalinger og er afstemt til børn i forhold til alder, smag og portionsstørrelse. EAT er samtidig udfordrende og maddannende. Maden færdigtilberedes og anrettes i modtagekøkkener (EAT-boderne) på skolerne. EAT er en arbejdsplads i vækst og udvikling. Der forekommer til tider travle og hektiske hverdage. Det er en stemningsfyldt arbejdsplads med stor faglighed og plads til et godt grin. EAT er en arbejdsplads der følger skolernes årsplan. Se EAT´s præsentationsfilm her: http: video.kk.dk video 27331840 praesentation-af-eat-skolemad-1 Spørgsmål? Du kan kontakte administrativ leder Inette Vintersfjord på 3530 3916. Søg via nedenstående link og vedhæft motiveret ansøgning og dit CV, hvor du beskriver hvorfor netop du vil være en del af EAT på Holbergskolen senest onsdag den 31. juli 2019. Der afholdes samtaler torsdag den 8. august i tidsrummet 9.00 14.00.10Phoenix1e2accb1101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-31T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=159260&DepartmentId=22201&MediaId=5&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavnEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnFrederiksberg3553295EAT-boder11Edith Rodes Vej 82200København NDKDanmarkORS/fd6c8faf_logo.pngORS/Small/fd6c8faf_logo.png0DKDanmarkDanmark7Deltid46Permanent784568KobenhavnsKommuneHrManagerGrund Jobannonce på Ofir.dk15926000027-06-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1e2accb1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=1e2accb1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1e2accb1&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1e2accb1&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonEAT-bodmedarbejder med pædagogiske evner til EAT på Holbergskolen1Dansk3Læse/ tale332003Pædagog18Hotel og restauration362145883mediacenter@of.kk.dkDanmarkDanmarkda-DK