Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ECIT Services søger CFO til fuldtids projektansættelse

Brænder du for at have ansvaret for en økonomiafdeling med en 16 medarbejdere i datterselskabet til en stor og veletableret international koncern? Så er stilling som interim CFO måske noget for dig.
 
På vegne af vores kunde som er beliggende vest for København søger vi en erfaren CFO til en drift orienteret projektansættelse frem til udgangen af 2021. Du får ansvaret for selskabets økonomifunktion i Danmark med 16 medarbejdere, som dækker Danmark, Norge og Sverige. Du kommer til at referere til øverste direktør i Skandinavien samtidigt med at du har en stiplede referencelinje til Finance i det internationale hovedkontor.
 
En varieret hverdag med udfordrende opgaver
 
Du får en selvstændig stilling med en dynamisk og varieret hverdag med mange forskellige opgaver indenfor økonomi og ledelse. Samtidigt får du også ansvaret for det juridiske område samt al koncern rapportering. Der må forventes 1 -2 rejsedage pr. måned. 
 
Dine ansvars- og arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

 • Ansvarlig for økonomi og regnskab i Danmark, Norge og Sverige
 • Månedlig rapportering i internationale standard templates
 • Ansvarlig for Business Review til SMT og regionsdirektør
 • Udarbejdelse af månedsrapport med nøgletals opfølgninger
 • Vedligeholdelse af de finansielle arbejdsgange og processer
 • Personaleledelse og udvikling af teamet
 • Måneds- og årsregnskaber
 
Selvstændigt drive og engagement
 
Det er et krav at du har mindst 5 års erfaring fra en tilsvarende stilling som CFO i et nordisk datterselskab af en international koncern. Samtidigt har vi også en forventning om at du tidligere har haft et tilsvarende personale ansvar, og således ved hvad det kræver at lede en mellemstor økonomiafdeling.
 
Du er en humoristisk og faglig stærk personlighed, der tager naturligt ejerskab over dine arbejdsopgave, og som er vant til at arbejde sammen med en krævende chef. Du arbejder strategisk, systematisk og analytisk med sans for detaljerne.
 
Derudover forventer vi, at du: 
 • har en relevant regnskabsuddannelse som f.eks. HD (R) eller Cand.merc.aud
 • er arbejdsom med et stort drive, og så går du altid forrest for dit team
 • er vant til at tage beslutninger og effektuere disse
 • er vant til at samarbejde i en ledergruppe
 • har god systemforståelse (gerne SAP) og så er du Excel superbruger
 • gerne har kendskab til det juridiske område
 • det er en fordel hvis du har kendskab til logistik-området, da mange nøgletal er logistik relateret
 • behersker engelsk i skrift og tale på professionelt forretningsniveau
 
ECIT Services
 
ECIT Services er en del af ECIT koncernen med mere end 1300 medarbejdere på det nordiske marked, og i ECIT Services får du 75 erfarne og kompetente kollegaer som spænder fra administration (økonomi og regnskab) over konsulentvirksomhed til udvikling af vores kunders IT-systemer. Vi prioriterer et godt fællesskab og deling af viden samt lægger vægt på at hjælpe og sparre med hinanden, så vi sammen sikrer udviklingen af de mest kompetente og effektive løsninger for fremtidens økonomifunktioner.
 
Ansættelsesvilkår
 
Der er tale om en fuldtids projektansættelse med opstart d. 1. august (eller snarest herefter) og frem til udgangen af 2021. Arbejdssted er vores kundes kontor som ligger vest for København.
 
Ansøgning og kontakt
 
Send venligst din ansøgning inkl. angivelse af din løn forventning hurtigst muligt via ansøgningslinket, men hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsansvarlig Henrik Bruun på hbr@ecitservices.dk. Bemærk i den forbindelse at vi ikke modtager ansøgninger via mailadresse.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.