Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Efterbehandler / lagerarbejder søges til etikettrykkeri

Er du kvalitetsbevidst, forandringsparat og finder du stolthed ved at have styr på dit arbejde? Har du teknisk snilde og kan du arbejde selvstændigt? Er du klar på en arbejdsdag, der byder på mange forskellige opgaver?

Hvis ja, så vil Etiflex A/S, der er blandt Danmarks førende og mest innovative etikettrykkerier, gerne høre fra dig.

Vi søger en medarbejder til at ­indgå i vores team, der arbejder med efterbehandling, pakning og forsendelse.

Arbejdet består i at sikre korrekt oprulning/opskæring af etiketter, herunder at montere papirruller, indstille maskinen på computere samt overvåge maskinens drift i øvrigt. Som en del af jobbet og maskinens indstilling skal der laves flere simple rutine­beregninger pr. job, og du skal kunne arbejde hjemmevant med computer- og IT-udstyr. Du skal også kunne tale, læse og forstå engelsk.

Derudover vil dine opgaver være klargøring og pakning af ordrer til forsendelse samt forefaldende ­opgaver i vores trykkeri og lager.

Det er et krav, at du har truck­certifikat.

Vi arbejder med høje kvalitets­krav og lav fejltolerance-margin, så du skal have lyst til at gøre dig umage, og løbende arbejde med ­optimering af arbejdsgange og -procedurer i samarbejde med teamet og vores fabrikschef.

Personlige egenskaber
Som person er du ­positiv og har en god humoristisk sans. Du er ”rap på fødderne”, og har lyst til at lære nyt. Du er ­stabil og ­ansvarlig, og finder stolthed i at have styr på dit område, med sans for detaljer og deadlines. Du er vant til at arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst. Du har måske allerede erfaring lagerarbejde, hvilket vil være en fordel, men ikke et krav.

Arbejdstider
Det aktuelle job er på aftenhold med mødetid kl. 12.45. Ved ­sygdom og ferie forventes det, at du kan træde til på andre tids­punkter efter behov og aftale.

Vi tilbyder
Muligheden for en ­udfordrende og afvekslende stilling i en ­dynamisk virksomhed med engagerde ­medarbejdere, der servicerer yderst professionelle kunder. ­Etiflex har internationale ambitioner, som alle medarbejdere kan have indflydelse på. Vores omgangstone er åben og uformel, og vi lægger vægt på, at alle vores medarbejdere ønsker at udvikle sig.

Etiflex A/S tilbyder gode arbejds­vilkår, mulighed for ­fleksibel ­mødetid og løn efter ­kvalifika­tioner. Hvis du ønsker at få ­uddybet ­stillingen, er du velkommen til at kontakte fabrikschef Morten ­Risvig, tlf. 22 10 70 89.

Send din ansøgning hurtigst muligt via www.etiflex.dk/job. Vi mod­tager kun ansøgninger i pdf-­format. Vi ­behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ­ansøgning i dag. ­Tiltrædelse ­snarest.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her