Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Efterlønner til serviceopgaver

På vegne, af en vores kunder, søger vi en, der kan træde til i ferie- og sygdomsperioder, under fridage, kursus og lignende.

Virksomheden blev etableret i 2003 og ligger i Køge, og har mere end 15 års erfaring inden for industriel el og automation.  

Vi leder efter dig, der har et hygiejnebevis og er på efterløn. Samtidig skal du kunne stå til rådighed, når virksomhedens behov opstår. Der forventes opstart om ca. 3 uger.

 

Arbejdsopgaverne vil bl.a. omfatte:

  • Klargøre til frokost samt afrydning
  • Lettere oprydning på kontoret
  • Tømning af skraldespande
  • Diverse klargøring til møder
  • Generelt sørge for at hygge om kollegaerne

Søg jobbet
Hvis du kan se dig selv i ovenstående så klik på linket ”ansøg online her”. Vi afholder løbende samtaler i Taastrup, så ansøg allerede i dag. Har du nogle spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringschef Susan Larsen på susan@personale-match.dk

 

Praktiske oplysninger
Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater. Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her