Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Efterskolekok/cater & køkkenleder

Efterskolekok/cater & køkkenleder

Vi søger en engageret køkkenleder med en relevant baggrund til vores efterskolekøkken på Risskov Efterskole, samt en kok/cater. Vi er 152 elever, 30 medarbejdere og vores normering er en køkkenleder, 2 kokke, en ernæringsassistent og timelønnede medhjælpere. Derudover er der fast 2/3 elever med i køkkenet. Stillingen ønskes besat snarest muligt og er en fast stilling på fuld tid.

Vi tilbyder…

  • Et køkken hvor kvalitet, økologi og friskhed fremadrettet går hånd i hånd
  • Et køkken hvor du som kok, i samspil med de andre, får indflydelse på din egen dagligdag
  • En arbejdsplads med plads til forskellighed og åbenhed for nye ideer og spændende tiltag
  • Et køkken med fokus på godt håndværk og gode råvarer
  • Et køkken med bæredygtighed og et endnu større fokus på lokale råvarer

 

Vi forventer at du brænder for at lave varieret, sund mad helt fra bunden og med dit kendskab til efterskolelivet og unge mennesker, forstår de vilkår et efterskolekøkken fungerer under. Det er ikke et krav at du har arbejdet på efterskole, men du skal kunne se dig selv i en efterskolehverdag. Vi ønsker fremadrettet at handle mere lokalt med et større fokus på bæredygtighed – det er vigtigt for os at du kan se dig selv i denne udvikling og kan komme med ideer til en fortsat udvikling.

I dagligdagen er du en del af det aktive køkken. Vi ønsker en køkkenleder/kok der bidrager med gode ideer til madplaner, indkøb og kan komme med indspark til dagligdagen i samarbejde med dine kollegaer i køkkenet.

Dine arbejdstider vil variere med dag-,aften- og weekendarbejde og diverse arrangementer, med hovedparten af timerne i dagstimerne. Det er muligt at holde fri i skolernes ferie.

 

Vi tager folk til samtale løbende, da vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og forbeholder os ret til at ansætte før ansøgningsfristens udløb. Tiltrædelse 1. marts eller efter aftale

 

Er du nysgerrig på mere?

Så er du velkommen til at kontakte Forstander Joakim Philipsen, 81401304, jp@risskovefterskole.dk eller viceforstander Peter Seiding på 28182111, ps@risskovefterskole.dk eller kigge forbi til en kort rundvisning.

Har du ikke hørt fra os inden onsdag d. 19/2, må du forvente at stillingen er besat til anden side. Du sender din ansøgning og relevante bilag til job@risskovefterskole.dk senest søndag d. 16/2.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330166717Phoenix-235ee13412020-01-29T00:00:00Efterskolekok/cater & køkkenleder

Efterskolekok/cater & køkkenleder

Vi søger en engageret køkkenleder med en relevant baggrund til vores efterskolekøkken på Risskov Efterskole, samt en kok/cater. Vi er 152 elever, 30 medarbejdere og vores normering er en køkkenleder, 2 kokke, en ernæringsassistent og timelønnede medhjælpere. Derudover er der fast 2/3 elever med i køkkenet. Stillingen ønskes besat snarest muligt og er en fast stilling på fuld tid.

Vi tilbyder…

  • Et køkken hvor kvalitet, økologi og friskhed fremadrettet går hånd i hånd
  • Et køkken hvor du som kok, i samspil med de andre, får indflydelse på din egen dagligdag
  • En arbejdsplads med plads til forskellighed og åbenhed for nye ideer og spændende tiltag
  • Et køkken med fokus på godt håndværk og gode råvarer
  • Et køkken med bæredygtighed og et endnu større fokus på lokale råvarer

 

Vi forventer at du brænder for at lave varieret, sund mad helt fra bunden og med dit kendskab til efterskolelivet og unge mennesker, forstår de vilkår et efterskolekøkken fungerer under. Det er ikke et krav at du har arbejdet på efterskole, men du skal kunne se dig selv i en efterskolehverdag. Vi ønsker fremadrettet at handle mere lokalt med et større fokus på bæredygtighed – det er vigtigt for os at du kan se dig selv i denne udvikling og kan komme med ideer til en fortsat udvikling.

I dagligdagen er du en del af det aktive køkken. Vi ønsker en køkkenleder/kok der bidrager med gode ideer til madplaner, indkøb og kan komme med indspark til dagligdagen i samarbejde med dine kollegaer i køkkenet.

Dine arbejdstider vil variere med dag-,aften- og weekendarbejde og diverse arrangementer, med hovedparten af timerne i dagstimerne. Det er muligt at holde fri i skolernes ferie.

 

Vi tager folk til samtale løbende, da vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og forbeholder os ret til at ansætte før ansøgningsfristens udløb. Tiltrædelse 1. marts eller efter aftale

 

Er du nysgerrig på mere?

Så er du velkommen til at kontakte Forstander Joakim Philipsen, 81401304, jp@risskovefterskole.dk eller viceforstander Peter Seiding på 28182111, ps@risskovefterskole.dk eller kigge forbi til en kort rundvisning.

Har du ikke hørt fra os inden onsdag d. 19/2, må du forvente at stillingen er besat til anden side. Du sender din ansøgning og relevante bilag til job@risskovefterskole.dk senest søndag d. 16/2.

2020-02-17T00:59:19.530 Efterskolekok cater køkkenleder Vi søger en engageret køkkenleder med en relevant baggrund til vores efterskolekøkken på Risskov Efterskole, samt en kok cater. Vi er 152 elever, 30 medarbejdere og vores normering er en køkkenleder, 2 kokke, en ernæringsassistent og timelønnede medhjælpere. Derudover er der fast 2 3 elever med i køkkenet. Stillingen ønskes besat snarest muligt og er en fast stilling på fuld tid. Vi tilbyder Et køkken hvor kvalitet, økologi og friskhed fremadrettet går hånd i hånd Et køkken hvor du som kok, i samspil med de andre, får indflydelse på din egen dagligdag En arbejdsplads med plads til forskellighed og åbenhed for nye ideer og spændende tiltag Et køkken med fokus på godt håndværk og gode råvarer Et køkken med bæredygtighed og et endnu større fokus på lokale råvarer Vi forventer at du brænder for at lave varieret, sund mad helt fra bunden og med dit kendskab til efterskolelivet og unge mennesker, forstår de vilkår et efterskolekøkken fungerer under. Det er ikke et krav at du har arbejdet på efterskole, men du skal kunne se dig selv i en efterskolehverdag. Vi ønsker fremadrettet at handle mere lokalt med et større fokus på bæredygtighed det er vigtigt for os at du kan se dig selv i denne udvikling og kan komme med ideer til en fortsat udvikling. I dagligdagen er du en del af det aktive køkken. Vi ønsker en køkkenleder kok der bidrager med gode ideer til madplaner, indkøb og kan komme med indspark til dagligdagen i samarbejde med dine kollegaer i køkkenet. Dine arbejdstider vil variere med dag-,aften- og weekendarbejde og diverse arrangementer, med hovedparten af timerne i dagstimerne. Det er muligt at holde fri i skolernes ferie. Vi tager folk til samtale løbende, da vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og forbeholder os ret til at ansætte før ansøgningsfristens udløb. Tiltrædelse 1. marts eller efter aftale Er du nysgerrig på mere? Så er du velkommen til at kontakte Forstander Joakim Philipsen, 81401304, jp@risskovefterskole.dk eller viceforstander Peter Seiding på 28182111, ps@risskovefterskole.dk eller kigge forbi til en kort rundvisning. Har du ikke hørt fra os inden onsdag d. 19 2, må du forvente at stillingen er besat til anden side. Du sender din ansøgning og relevante bilag til job@risskovefterskole.dk senest søndag d. 16 2.11Jobnet235ee134100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2020-02-16T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3700474Risskov Efterskole11Tretommervej 338240RisskovDKDanmark0
job@risskovefterskole.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent10000892075JobNet5106472510647210027-01-2020000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=235ee134https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=235ee134https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=235ee134&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=235ee134&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/9.jpgEfterskolekok/cater & køkkenleder12007991Dansk3Læse/ tale933122Køkkenchef18Hotel og restauration364040723Joakim Philipsenjob@risskovefterskole.dkDKDanmarkDKDanmark330177195Køkkenchef søges til Tinghallen Kongres- og MusikhusRobot TINGHALLEN A S SØGER EN KREATIV OG INITIATIVRIGKØKKENCHEF TIL TINGHALLEN OG BDO LOUNGE. I rollen som køkkenchef forventer vi, at du går forrest og kan være et eksempel til efterfølgelse blandt dine medarbejdere. Du får ansvaret for 2 industrikøkkener, der betjener vores restauranter, caf og mange møde- og festlokaler. Vi lægger stor vægt på, at du holder humøret højt og sætter Tinghallens gæster og samarbejdspartnere i højsædet. Du skal ligeledes kunne bevare overblikket i pressede situationer - og tage fat sammen med kollegaer, som den positivt kommunikerende spillende træner du naturligvis er. VI FORVENTER AT DU: Er faguddannet kok med erfaring fra lignende stilling eller 2 er med ambitioner. Kan arbejde selvstændigt og har overblik Du er kvalitets- og hygiejnebevidst Har et positivt sind og gå-på-mod Er kreativ og kommer med nye id er til udviklingen af menuer og koncepter Forstår basal økonomi og kan arbejde mednøgletal - løn- og køkkenprocenter samt bruttoavance VI TILBYDER: Mulighed for at forme din egen stilling Mulighed for at sætte dit personlige præg på menuerne. Et spændende og pulserende miljø med masser af gode kolleger Løn efter kvalifikationer. Stillingen er fuldtid og med tiltrædelse snarest, men vi venter gerne på den rette kandidat. OM TINGHALLEN Snart står det nye Tinghallen færdigt. Den nye koncertsal med en stor balkon, bliver en del af et stort kompleks med hotel, spillestedet Paletten og restauranter - det hele bliver forbundet med en stor fælles foyer, hvor der ligeledes bliver tilført en stor gangbro, der giver tørskoet adgang til vores 2.000m2 fleksible møde- og festlokaler i BDO Lounge. Ansøgningsfrist: 17. februar. Der vil blive afholdt samtaler løbende. Ansøgning og CV sendes til Henrik Bjerring på henrik@tinghallen.dk.

TINGHALLEN A/S SØGER EN KREATIV OG INITIATIVRIG
KØKKENCHEF TIL TINGHALLEN OG BDO LOUNGE.

I rollen som køkkenchef forventer vi, at du går forrest og kan være et eksempel til efterfølgelse blandt dine medarbejdere. Du får ansvaret for 2 industrikøkkener, der betjener vores restauranter, café og mange møde- og festlokaler.

Vi lægger stor vægt på, at du holder humøret højt og sætter Tinghallens gæster og samarbejdspartnere i højsædet. Du skal ligeledes kunne bevare overblikket i pressede situationer - og tage fat sammen med kollegaer, som den positivt kommunikerende ”spillende træner” du naturligvis er.

VI FORVENTER AT DU:

• Er faguddannet kok med erfaring fra lignende stilling eller 2’er med ambitioner.

• Kan arbejde selvstændigt og har overblik

• Du er kvalitets- og hygiejnebevidst

• Har et positivt sind og gå-på-mod

• Er kreativ og kommer med nye idéer til udviklingen af menuer og koncepter

• Forstår basal økonomi og kan arbejde mednøgletal - løn- og køkkenprocenter samt bruttoavance

VI TILBYDER:

• Mulighed for at forme din egen stilling

• Mulighed for at sætte dit personlige præg på menuerne.

• Et spændende og pulserende miljø med masser af gode kolleger

• Løn efter kvalifikationer. Stillingen er fuldtid og med tiltrædelse snarest, men vi venter gerne på den rette kandidat.

OM TINGHALLEN

Snart står det nye Tinghallen færdigt. Den nye koncertsal med en stor balkon, bliver en del af et stort kompleks med hotel, spillestedet Paletten og restauranter - det hele bliver forbundet med en stor fælles foyer, hvor der ligeledes bliver tilført en stor gangbro, der giver tørskoet adgang til vores 2.000m2 fleksible møde- og festlokaler i BDO Lounge.

Ansøgningsfrist: 17. februar. Der vil blive afholdt samtaler løbende.

Ansøgning og CV sendes til Henrik Bjerring på

henrik@tinghallen.dk.

 

TINGHALLEN A/S VIBORGViborg2020-02-13T00:00:002020-02-17T00:00:00
330173481KØKKENCHEF SØGESRobot LA CREPE ApS søger hurtigst muligt en køkkenchef grundet vores nuværende har fået sit drømmejob som konsulent. La Crepe består af to dele. Catering med frokostordninger og generel catering. Pandekagedelen hvor køkkenet forbereder til de udkørende bagere. Køkkenchefen står bl.a. for menuplanlægning, indkøb, det varme, egenkontrol og personaleledelse. Vi har et godt team og gode arbejdstider primært dagtimer.

LA CREPE ApS

søger hurtigst muligt en køkkenchef grundet vores nuværende har fået sit drømmejob som konsulent.

La Crepe består af to dele.

Catering med frokostordninger og generel catering.

Pandekagedelen hvor køkkenet forbereder til de udkørende bagere.

Køkkenchefen står bl.a. for menuplanlægning, indkøb, det varme, egenkontrol og personaleledelse.

Vi har et godt team og gode arbejdstider primært dagtimer.

  

LA CRÊPE ApSLøsning2020-02-07T00:00:002020-04-01T00:00:00
330172611Køkkenchef af den rette støbningRobot Køkkenchef af det rette stof Kan du nikke genkendende til følgende 3 udsagn: Kunden er den vigtigste del af forretningen og kommer altid først Faglighed, bæredygtighed og mad-mod er ikke noget man bygger ovenpå, det er udgangspunktet Mit motto er: JA, TAK! …så er du sikkert gjort af det samme stof som os, og er muligvis den nye køkkenchef vi har brug for. OM OS: Gastro Catering er leverandør af frokostløsninger, arrangementer og events i Viborg og omegn. Vi er en ung virksomhed, som siden vores start i oktober 2018, har oplevet en markant vækst, men vi har ambitioner om mere. Vi har mange projekter i støbeskeen, og vi kan garantere, at du også vil få dine gastronomiske ambitioner udfyldt til fulde. Vi serverer mad, der er lavet fra bunden og hvor duft, smag, farver og sæson spiller en væsentlig rolle. Det samme gør økologi og dyrevelfærd. Som det eneste cateringfirma i området har vi Det Økologiske Spisemærke i bronze. Vi leverer dagligt frokost til en række af virksomhederne i Viborg, ligesom vi løfter arrangement- og eventopgaver for både private og erhvervslivet i området. Udover Gastro Catering har vi også vores kantinedivision Gastro Kantiner, der leverer in-house kantinedrift i den bedre ende af skalaen. OM JOBBET: Med reference til Gastronaut Jakob Brønd vil du skulle stå i spidsen for et dygtigt og meget dedikeret team. Bestående af fire faste medarbejdere, samt en gruppe af medarbejdere der er løst ansat, som vi trækker på, når der er behovet for det. Du viser masser af mad-mod og ja-tak ånd, når du hver dag går i spidsen af teamet, uanset om det er den daglige frokost der produceres, eller om det er en fem retters menu til adskillige hundrede personer. Du løser desuden ubesværet opgaver som elektronisk egenkontrol, varebestilling, udarbejdelse af tilbud og dialogen med de mange virksomheder og privatpersoner, der udgør kundegruppen. Du indgår, sammen med resten af teamet, i en velfungerende turnus om at løfte de arrangementer, der ligger udenfor normal arbejdstid og i weekenden. Dermed er de fleste arbejdsuger mandag til fredag indenfor business-hours. OM DIG: Du er uddannet kok og har erfaring med at stå i spidsen for en gruppe medarbejdere, som du med succes motiverer og udvikler til at være den bedste version af sig selv. Du har en kompromisløs tilgang til at løse opgaven, uanset om den handler om kunder, produkt eller medarbejdere, men samtidig udstråler du ro, overblik og overskud, som du smitter personerne omkring dig med. Du trives i en hektisk hverdag, motiveres af udfordringer og ønsket om at hæve baren, fordi du ved, at det er en sikker vej til personlig og faglig vækst. Desuden drives du af tanken og følelsen af, at være med til at skabe noget nyt og se det vokse og lykkes. VI TILBYDER: Et meget attraktivt job, hvor den rette person, der demonstrer fornødne evner og vilje, på sigt kan få mulighed for at blive en del af forretningen. Desuden nogle rammer, der er forenelige med at have en familie ved siden af jobbet, samt en lønpakke der svarer til din erfaring og kompetencer. Tiltrædelse: Snarest muligt, men vi venter på den rette. For mere info: Kontakt Gastronaut Jakob Brønd på 4246 3623 eller kontakt@gastro-catering.dk OBS. Jakob holder ferie i uge 7

Køkkenchef af det rette stof

Kan du nikke genkendende til følgende 3 udsagn:

  • Kunden er den vigtigste del af forretningen og kommer altid først
  • Faglighed, bæredygtighed og mad-mod er ikke noget man bygger ovenpå, det er udgangspunktet
  • Mit motto er: JA, TAK!

…så er du sikkert gjort af det samme stof som os, og er muligvis den nye køkkenchef vi har brug for.

OM OS: Gastro Catering er leverandør af frokostløsninger, arrangementer og events i Viborg og omegn. Vi er en ung virksomhed, som siden vores start i oktober 2018, har oplevet en markant vækst, men vi har ambitioner om mere. Vi har mange projekter i støbeskeen, og vi kan garantere, at du også vil få dine gastronomiske ambitioner udfyldt til fulde. Vi serverer mad, der er lavet fra bunden og hvor duft, smag, farver og sæson spiller en væsentlig rolle. Det samme gør økologi og dyrevelfærd. Som det eneste cateringfirma i området har vi Det Økologiske Spisemærke i bronze. Vi leverer dagligt frokost til en række af virksomhederne i Viborg, ligesom vi løfter arrangement- og eventopgaver for både private og erhvervslivet i området. Udover Gastro Catering har vi også vores kantinedivision Gastro Kantiner, der leverer in-house kantinedrift i den bedre ende af skalaen.

OM JOBBET: Med reference til Gastronaut Jakob Brønd vil du skulle stå i spidsen for et dygtigt og meget dedikeret team.  Bestående af fire faste medarbejdere, samt en gruppe af medarbejdere der er løst ansat, som vi trækker på, når der er behovet for det. Du viser masser af mad-mod og ja-tak ånd, når du hver dag går i spidsen af teamet, uanset om det er den daglige frokost der produceres, eller om det er en fem retters menu til adskillige hundrede personer. Du løser desuden ubesværet opgaver som elektronisk egenkontrol, varebestilling, udarbejdelse af tilbud og dialogen med de mange virksomheder og privatpersoner, der udgør kundegruppen. Du indgår, sammen med resten af teamet, i en velfungerende turnus om at løfte de arrangementer, der ligger udenfor normal arbejdstid og i weekenden. Dermed er de fleste arbejdsuger mandag til fredag indenfor business-hours.

OM DIG: Du er uddannet kok og har erfaring med at stå i spidsen for en gruppe medarbejdere, som du med succes motiverer og udvikler til at være den bedste version af sig selv. Du har en kompromisløs tilgang til at løse opgaven, uanset om den handler om kunder, produkt eller medarbejdere, men samtidig udstråler du ro, overblik og overskud, som du smitter personerne omkring dig med. Du trives i en hektisk hverdag, motiveres af udfordringer og ønsket om at hæve baren, fordi du ved, at det er en sikker vej til personlig og faglig vækst. Desuden drives du af tanken og følelsen af, at være med til at skabe noget nyt og se det vokse og lykkes.

VI TILBYDER: Et meget attraktivt job, hvor den rette person, der demonstrer fornødne evner og vilje, på sigt kan få mulighed for at blive en del af forretningen. Desuden nogle rammer, der er forenelige med at have en familie ved siden af jobbet, samt en lønpakke der svarer til din erfaring og kompetencer.

Tiltrædelse: Snarest muligt, men vi venter på den rette.

For mere info: Kontakt Gastronaut Jakob Brønd på 4246 3623 eller kontakt@gastro-catering.dk  OBS. Jakob holder ferie i uge 7

Gastro Catering I/SViborg2020-02-06T00:00:002020-03-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Køkkenchef søges til Tinghallen Kongres- og Musikhus

TINGHALLEN A/S VIBORG

Viborg
TINGHALLEN A S SØGER EN KREATIV OG INITIATIVRIGKØKKENCHEF TIL TINGHALLEN OG BDO LOUNGE. I rollen som køkkenchef forventer vi, at du går forrest og kan være et eksempel til efterfølgelse blandt dine medarbejdere. Du får ansvaret for 2 industrikøkkene...
Indrykket:13. februar 2020

KØKKENCHEF SØGES

LA CRÊPE ApS

Løsning
LA CREPE ApS søger hurtigst muligt en køkkenchef grundet vores nuværende har fået sit drømmejob som konsulent. La Crepe består af to dele. Catering med frokostordninger og generel catering. Pandekagedelen hvor køkkenet forbereder til de udkørende ba...
Indrykket:7. februar 2020

Køkkenchef af den rette støbning

Gastro Catering I/S

Viborg
Køkkenchef af det rette stof Kan du nikke genkendende til følgende 3 udsagn: Kunden er den vigtigste del af forretningen og kommer altid først Faglighed, bæredygtighed og mad-mod er ikke noget man bygger ovenpå, det er udgangspunktet Mit motto er: J...
Indrykket:6. februar 2020