efuma ApS søger en dedikeret E-Commerce Manager

Til at supportere fremtidig vækst søger vi en E-Commerce Manager til vores hovedsæde i Hvidovre. Som E-commerce manager får du det fulde ansvar for vores BtC webplatform og dele af vores BtB platform, som du skal udvikle og drive. Sammen med en offshore webdesigner og eksterne programmører skal du sikre at vores kunder får en 1. klasses oplevelser når de handler hos Efuma.

Om Efuma ApS

Efuma ApS er en af ??de førende distributører af e-cigaretter og e-væsker i Europa. Vi tilbyder vores kunder mere end 8.000 forskellige produkter. Vi opererer i 23 europæiske lande, hvor vi har over 700 forretningspartnere. Efuma ApS startede som en lille virksomhed i 2013, og i dag er vi omkring 45 ansatte. Vores hovedkontor og ligger på Avedøre Holme, bare 15 minutters kørsel fra København.

Vi kan tilbyde dig et spændende job i en vækstorienteret virksomhed med et solidt fundament inden for denne nye, spændende og hurtigvoksende branche. Virksomheden er præget af iværksætterånd, proaktivitet og humor. Dit job vil bestå af varierende arbejdsopgaver og en dagligdag, du selv er med til at påvirke i et godt, uformelt og travlt arbejdsmiljø. Vi giver alle en hjælpende hånd for at sikre, at vores kunders behov bliver mødt, og at vores produkter lever op til gældende regulatoriske krav.

 

Din profil

Du er detaljeorienteret og god til at udvikle og arbejde efter strukturerede arbejdsprocesser. Du er god til at holde overblikket selv i pressede situationer.

Vi forventer udover dette at du:

 • Har bred erfaring med E-commerce (B2C) og har en forståelse for hvordan priser, brugeroplevelse, fragt og betalingsmuligheder har betydning for konvertering.
 • Er en skarp kommunikatør og selvstændigt kan forfatte tekster til online-universet.
 • Har hands-on erfaring med SEO-optimering.
 • Er erfaren bruger i datahåndtering (MS Excel mm) og kan bruge data til at træffe strategiske beslutninger
 • Er proaktiv, produktiv og struktureret id it daglige arbejde.
 • Kan arbejde selvstændigt og til tider under pres.
 • Er løsningsorienteret, positiv og udadvendt, og med masser af gåpåmod og godt humør
 • Erfaring med Magento er en fordel, men dog ikke et krav

Vi tilbyder

Et job med stor medindflydelse samt varierende og spændende arbejdsopgaver og -dage, i en virksomhed med en uformel omgangstone. I jobbet vil du få megen kontakt med både vores kunder og dine kollegaer i ind og udland. Et arbejdsmiljø hvor vi løfter i flok og hvor vejen fra beslutning til handling kan være meget kort.

 

Dine ansvarsområder vil være

 • Ansvarlig for udvikling og drift af efuma’s egne webshops, nuværende og potentielt nye.
 • Ansvarlig for kontakt og daglig ledelse af ekstern designer.
 • Udvikle og opbygge efuma’s kommende E-Commerce afdeling.
 • Skabe og vedligeholde content, inkl. beskrivelser og andre tekster.
 • SEO-optimering, både internt og eksternt.
 • Håndtering af Google Analytics, Google adwords etc.

Hvis du er interesseret i jobbet

Så send en ansøgning sammen med et opdateret CV til Head of Development Simon Friberg på e-mail simon@efuma.com. Samtaler vil blive afholdt løbende og der ønskes ansættelse snarest muligt.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive på ovenstående e-mail eller ringe på +46 763 652 652.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.