EGU: Medarbejder søges til flyttefirma

Jobcenter søger på vegne af virksomhed

På vegne af vores samarbejdspartner HMS søger Virksomhedsservice en ny medarbejder til flyttefirmaet HMS.

Som det fremgår af annoncen er her tale om en person til ERhvervsgrunduddannnelse.
Virksomheden er beliggende i Mariagerfjord og meget velfungerende.

Du vil skulle indgå i teamsamarbejde med andre flyttemænd, hvorfor det er væsentligt at man forstår arbejdsopgaverne sprogligt.

Vi søger en profil som:

- Fleksibel – Varierende arbejdstider.

- Stabil.

- Serviceminded.

- God fysik

- Motivation til faget.

Som en del af forløbet vil man afslutningsvis efter nærmere aftale få stort kørekort.


Fakta om EGU

En erhvervsgrunduddannelse varer normalt 2 år og består først og fremmest af praktik hos en arbejdsgiver med enkelte skoleophold ind imellem. Den kan i særlige tilfælde forlænges med et ekstra års praktik, så den i alt varer 3 år.

Hvis du er fyldt 19 år og har haft mindst 1/2 års erhvervsarbejde på fuld tid, kan du tage uddannelsen på 1 1/2 år.

Før du kan begynde, skal du udfylde en uddannelsesplan sammen med din UU-vejleder, hvori der står, hvor uddannelsen skal foregå, og hvad den skal indeholde. Uddannelsesplanen er samtidig en aftale mellem dig og den kommune, du bor i.

I praktiktiden lærer du forskellige arbejdsfunktioner og livet på en arbejdsplads at kende. Praktikken skal være beskrevet i en praktikaftale, som du indgår med virksomheden. Den første tid er en gensidig prøvetid.

Praktikken foregår enten i en eller i flere virksomheder. Den kan også foregå som værkstedspraktik på en teknisk skole, en produktionsskole eller lignende, hvis det i perioder ikke er muligt at skaffe en praktikplads i en virksomhed.

Skoleuddannelsen består normalt af undervisningsdele fra andre uddannelser, fx erhvervsuddannelser og arbejdsmarkedsuddannelser. Det kan også være dele fra undervisningen på ungdomsskoler, højskoler og produktionsskoler.

Skoleperioderne varer mellem 20 og 40 uger. De skal hver for sig såvidt muligt udgøre et afsluttet forløb.

Du kan se mere om egu på hjemmesiden http://www.egu.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:11. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Flyttearbejder

Skals Fragt og Flyttefirma

Vi har travlt hos Skals Fragt- og flyttefirma og mangler derfor en flyttemedarbejder ca. 30 timer uge. Vi forestiller os: At du er fysisk OKEr høflig og servicemindedUdadvendtFleksibel mht. arbejdstid Du skal kunne fremvise straffeattest. Hvis du ha...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:28. marts 2018

Robuste medarbejdere til møbellager

JKS a/s, Holstebro

Vi søger dygtige, alside og robuste medarbejdere til containertømning og kvalitetskontrol af møbler til kortere såvel som længerevarende vikariater. Arbejdsopgaver: Kvalitetskontrol af modtagne møblerForefaldende arbejdePakningTømning af møbelcontai...
Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Deltidsflyttemedarbejder

Prima Transport v/Selva Manoranjan Thirunavakarasu

Deltidsflyttemedarbejder søges til ca. 100 timer pr. måned. Om du har stort eller lille kørekort har ingen betydning og hvis du er studerende er du også velkommen til at søge jobbet.
Indrykket:28. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Flyttemand

Casper Transport

Vi har rivende travlt og søger derfor straks nye medarbejdere. Vi er et mindre flyttefirma der har specialiseret sig i flytninger af klaver flygler. Vi kører for alle de større forhandlere i hele landet. Udover dette fragter og flytter vi fitness ud...