Gem job

Ejendomsadministrator

Erfaren ejendomsadministrator, som er selvstændig og selvkørende.

Om Difko:

Difko er med sin 45-årige historie et af Danmarks ældste selskaber inden for udvikling, salg og administration af investeringsprojekter. Difko har udviklet, og sikret finansiering til, danske og internationale projekter for over 30 mia. kr. inden for shipping, vindmøller, solenergi samt ejendomme.

Difko er en af de mest erfarne og velanskrevne aktører på markedet. Difko er fondsejet og er til for investorerne!

Virksomheden er præget af høj faglighed, dybt engagement, godt humør og velordnede forhold. Kontoret er beliggende i attraktive lokaler i Herning.


Jobbet

Du kan se frem til en alsidig hverdag med en række spændende opgaver inden for ejendoms- og selskabsadministration og får ansvaret for egen portefølje primært danske ejendomsprojekter. Du kommer til at håndtere administrative opgaver og du får kontakt til lejere, ejere og viceværter. Mere konkret får du ansvar for:

 • opkrævninger
 • rykkerprocesser
 • korrespondance med lejere/ejere
 • flytteopgørelser
 • forbrugsregnskaber
 • varslinger
 • koordinering af ind-/udflytninger
 • håndtering af bogholderi for ejendomsselskaber


Din profil

Du har en relevant teoretisk uddannelse og gerne erfaring fra en tilsvarende stilling.

Sprogligt kommunikerer du forhandlingsvant på dansk samt engelsk og er i øvrigt en dygtig kommunikator, du kan begå dig på alle niveauer i organisationen. Det er vigtigt, at du har IT-forståelse og er vant til at sikre, at IT bliver brugt proaktivt til forretningsunderstøttelse.

Derudover er du

 • erfaren med bogholderi, og du kan varetage bogføring, fakturering, betalinger, afstemninger, lønadministration og årsafslutninger
 • erfaren med boligudlejning
 • en erfaren bruger af UNIK Bolig, gerne på superbruger niveau og behersker Office-pakken
 • en teamplayer, der forstår at motivere dine omgivelser til at nå resultater – du mestre at balancere mellem seriøsitet og målrettet kommunikation og en humoristisk og uhøjtidlig tone.
 • troværdig og har høj integritet

Difko tilbyder

Et spændende job med et bredt spektrum af opgaver og tilsvarende udfordringer i en virksomhed præget af høj faglighed, dybt engagement, godt humør og velordnede forhold.

Attraktive løn- og ansættelsesvilkår.


Ansøgning:

ERHR Rekruttering håndterer denne rekrutteringsproces for Difko A/S, og derfor skal alle ansøgninger fremsendes via linket i højre side.

Alle spørgsmål vedrørende denne stilling, bedes rettet til ERHR Rekruttering, att.: Michael Folmann på mobil +45 2121 6464

Ansøgningsfrist er hurtigst muligt. Personlige interviews afholdes løbende.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Servicemedarbejder/vicevært søges

GA Service

Ørnhøj
Faglært tillært håndværker søges til serviceopgaver, gerne håndværker med erfaring.Arbejdet består primærtaf opgaver som vicevært, mindre håndværker opgaver, montage opgaver, malerarbejde plus 117 andre små opgaver.Du skal være klar til store og små...
Indrykket:27. marts 2021
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Servicemedarbejder/vicevært søges

GA Service

Ørnhøj
Faglært tillært håndværker søges til serviceopgaver, gerne håndværker med erfaring.Arbejdet består primærtaf opgaver som vicevært, mindre håndværker opgaver, montage opgaver, malerarbejde plus 117 andre små opgaver.Du skal være klar til store og små...
Indrykket:27. marts 2021