Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

EJENDOMSADMINISTRATOR - Fyn

- med reference til administrationschef

VIRKSOMHEDEN

Probus er en lokalt forankret fynsk samarbejdspartner, som driver en solid forretning baseret på indsigtsfuld ejendomsinvestering og drift i hele Danmark. Virksomhedens mission er at sikre langsigtede investeringer på et ansvarligt og professionelt grundlag til gavn for alle interessenter – med henblik på at fastholde og udbygge varige forretningsrelationer. Probus’ speciale er at udbyde større boligudlejningsejendomme i private placement til private velhavende investorer og efterfølgende forestå administrationen. Probus administrerer in house over 800 lejemål i hele landet. Se yderligere oplysninger på www.probusfyn.dk

”Probus er latin for ærlighed; værdigrundlaget for vores virksomhed.
Pro for professionel – måden vi forholder os til vores opgaver og kunder på.
Bus for business – vi er forretningsorienterede, både i forhold til vores egen forretning og i forhold til vores kunders investeringer”

Administrationen består pt. af 5 medarbejdere, der arbejder i et fælles team, hvor alle løfter i samlet flot og de er meget engageret i driften af ejendommene. Der er en god atmosfære i virksomheden, ligesom de har et godt forhold til virksomhedens investorer. Der hersker en uformel og afslappet tone i virksomheden generelt også overfor lejerne. Probus sætter pris på et godt samarbejde og et positivt forhold til lejerne.

STILLINGEN

Du får kontakt til mange forskellige samarbejdspartnere, som lejere, leverandører, viceværter, håndværkere og forsikringsselskaber. Du får ansvaret for ejendommene i din portefølje med alt, hvad det indebærer, og du har gode muligheder for efteruddannelse og udvikling i jobbet.

Som ejendomsadministrator og en del af teamet hos Probus, skal du sørge for at tilfredsstille investorerne af ejendommene og få deres investeringer til at vokse. Det betyder at du løbende optimerer huslejen, er omhyggelig og effektiv i forhold til genudlejning og således undgå tomgang, samt have en god og positiv kontakt med lejerne.

En ansvarsfuld, fleksibel og spændende stilling i en dynamisk virksomhed med et stort engagement i det daglige arbejde med ejendommene.

Stillingen er nyoprettet i organisationen.

OPGAVEN

Ejendomsadministratoren er ansvarlig for selvstændigt at planlægge egne opgaver i forhold til det daglige arbejde i administrationen.

De væsentligste arbejdsopgaver er således:

 • Fraflytning og genudlejning, herunder udarbejdelse af lejekontrakter.
 • Flytteopgørelser og fakturering til lejere.
 • Huslejereguleringer, herunder varsling af lejeforhøjelser.
 • Huslejeopkrævninger.
 • Rykkerprocedure og opfølgning af huslejeindbetalinger.
 • Driftsregnskaber.
 • Kontakt til offentlige myndigheder.
 • Kontakt til håndværkere og leverandører.
 • Kontakt med lejere.
 • Mødedeltagelse med nye samt eksisterende erhvervslejere og boligejere efter behov.
 • Behjælpelig med fremvisninger af ledige lejligheder.
 • Assistance ved ejerforeningsarbejde.
 • Ajourføring af alle lejemål i Unik.
 • Totaladministration af bolig- og erhvervsudlejningsejendomme
 • Dialog med lejere, viceværter m.v.
 • Udarbejdelse af forbrugs- og fællesregnskaber.
 • Bogføring og afstemning.
 • Klargøring af materiale til årsregnskab og kontakt til revisor.

KANDIDATEN

Som person er du som ejendomsadministrator imødekommende, venlig og i stand til at tage ejerskab. Samtidigt er du stærk i din kommunikation med andre mennesker, herunder lejere.

Endvidere er du en person der er ansvarsbevidst, fleksibel og arbejder selvstændigt med dine egne daglige arbejdsopgaver.

Du er struktureret, kvalitetsbevidst og i stand til at prioritere arbejdsopgaverne. Ligesom et personligt og fagligt engagement er væsentlige personlige egenskaber.

Du har en solid erfaring med ejendomsadministration og et grundlæggende kendskab til lejelovgivningen.

REJSEAKTIVITET

Der kan forekomme nogle få rejsedage i DK – eks. til København og Århus ved fraflytninger og fremvisninger

UDDANNELSE

Du har en relevant uddannelse, men vigtigst er erfaringen indenfor ejendomsadministration og at du er superbruger i Unik.

BOPÆL

Fyn eller i trekantområdet

GAGE PAKKE

Der tilbydes en attraktiv lønpakke, der tilpasses dine kompetencer og aftales nærmere ved en personlig samtale.

SPROG

Du kan formulere dig på dansk og evt. engelsk, både mundtligt og skriftligt. Du har generelt gode kommunikationsevner, både skriftligt og mundtligt.

IT

Superbruger i UNIK Bolig. Du er daglig bruger af Unik Bolig 4 og MS Office (Word, Excel) og vi ser gerne, at du er en rutineret bruger af disse systemer.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER

Et godt samarbejdet i et team af meget engagerede medarbejdere/kolleger. Videreuddannelse indenfor fagområdet, deltagelse ved diverse fælles faglige arrangementer. Hyggelige sociale sammenkomster i løbet af året.

Probus har domicil i en af Odenses ældste og smukkeste bygninger, beliggende i et dejligt grønt område af byen. Tæt på motorvejen og der er parkering ved døren, endvidere er der mulighed for at gå tur i skoven i frokostpausen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.