Ejendomsadministrator med erfaring fra sagsbehandling af Fast Ejendom

Vi har travlt hos Sagsbehandlingen, og som et led i vores konstante udvikling søger vi nu den rigtige profil til at være med til at etablere vores Ejendomsadministrations afdeling.

Vi er – Hele Danmarks outsourcing partner for Fast Ejendom

Som uafhængig virksomhed er Sagsbehandlingen markedsledende indenfor outsourcing af sagsbehandling til ejendomsmæglere, advokater og finansielle institutter i hele Danmark.

Vi tilbyder sagsbehandling for ejendomsmæglere, advokater og finansielle institutioner i hele Danmark, indeholdende Førsagsbehandling, Eftersagsbehandling, Berigtigelse, Digital Tinglysning, Online Markedsføring, Offline Markedsføring, Køberrådgivning samt Trainee Program.

Vi leverer vores ydelser til alle større ejendomsmægler kæder, samt en lang række mindre og selvstændige ejendomsmæglere på tværs af landet.

Vores sagsbehandlere har dyb erfaring med sagsbehandling fra ejendomsmægler– og advokatbranchen, Estate, Nybolig, Danbolig, EDC, Home, Accura og Bech-Bruun hvor de har håndteret enhver form for opgave i hele processen for sagsbehandling. Med mere end 90 års erfaring tilsammen har de sagsbehandlet mere end 100.000 bolighandler og 150.000 berigtigelser.

Sagsbehandlingen er endvidere specialister i alle boligsystemer, C&B Systemer, Mindworking, Flexya, Advosys, og har tilmed været med i udviklingsfasen på flere af dem, da vi har nogle af Danmarks bedste sagsbehandlere i vores team som kender processen fra A-Z.

Jobbeskrivelse

Du skal som udgangspunkt trives med mangeartede opgaver og udfordringer. Arbejdsopgaverne er alsidige og du får mulighed for selv at tage initiativ og præge din hverdag, når du varetager administrationen af den kommende portefølje.

Kvalifikationer

 • Du har solid erfaring med administration af boliger, med en god forståelse af juridiske problemstillinger
 • Du skal have erfaring med sagsbehandling for ejendomsmæglere, da starten vil være en kombination af dette samt etablere Ejendomsadministrationen
 • Du arbejder selvstændigt og fokuseret på dine opgaver
 • Du har et godt netværk indenfor Fast Ejendom og Ejendomsadministration
 • Du har stærke kommunikationsevner, med høj kvalitetsbevidsthed
 • Du kender vigtigheden af at samarbejde, med egne kunder
 • Du trives med forandringer
 • Du må gerne have en portefølje af potentielle kunder. Dette er dog ikke et krav
 • Du skal kunne arbejde på freelance niveau som udgangspunkt

Vi tilbyder

 • En spændende stilling der kræver stort ansvar og fleksibilitet, hvor du i høj grad prioriterer dine opgaver selv
 • Et højt fagligt niveau, med rig mulighed for at udvikle og udfordre dig selv samt sparre med kolleger, både i dit team, og på tværs af organisationen
 • Et spændende og dynamisk miljø, hvor faglig stolthed er en naturlig del af hverdagen, og hvor vi vægter faglig og personlig udvikling højt
 • Fleksible arbejdstider
 • Vi arbejder alle hjemmefra, hvorfor det som udgangspunkt ikke betyder noget hvor i Danmark du har bopæl
 • En ambitiøs virksomhed med en række udviklingsmuligheder

Ansøgningsfrist

Vi ansætter kun den rette profil, og er derfor villige til at vente til at denne er fundet. Ønsket er dog at ansætte hurtigst muligt.

Kontakt os

Har du spørgsmål og interesseret i, at høre mere om stillingen er du velkommen til at ringe til Indehaver, Julie Rosschou, på telefon 2614 0677.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.