Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ejendomschef til Egmont

Davores Ejendomschef har valgt at gå på pension, søger vi nu hans afløser, derskal hjælpe os med fortsat at drifte, forbedre og vedligeholde nogle af de mestkarakteristiske ejendomme i det indre København beliggende omkringVognmagergade, Landemærket, Pilestrædet, Møntergade, Gothersgade og Lønporten. Samleter der ca. 65.000 m² fordelt på kontor, butik og p-kælder.

Egmontstår bag selskaber, der laver film i verdensklasse, public service-tv med norskTV 2 og nogle af de bedste magasiner og bøger i Norden samtidigt med digitalevækstområder indenfor marketing services, gaming og e-commerce. Samtidigt erhele Egmont en fond, hvilket betyder, at vores overskud både går til at udviklemedieforretningen og hjælpe børn og unge til et bedre liv. Vores arbejdsmiljøer professionelt, men uhøjtideligt og fleksibelt, og vores værdier passion,ambition og rummelighed driver vores dagligdag, målsætninger, samvær ogrelationer. Du kan læse og høre mere om hvordan det er at arbejde i Egmont her.

Teamog ansvar
SomEjendomschef i Egmont vil du have reference til vores CFO, Hans J. Carstensen,og bliver ansvarlig for en afdeling på 10 medarbejdere bestående afservicemedarbejdere, en sekretær, en drifts- og sikkerhedschef og enregnskabsmedarbejder. Dertil får du ansvaret for de mangeartede ansvarsområder,der ligger i stillingen, herunder især:

 • Udlejning af ejendommenes ledige lejemål, herunder forhandling om lejevilkår iht. lovgivningen.
 • Kundeopfølgning af både interne og eksterne lejere.
 • Gennemførelse af moderniseringer både i lejemål som ejendommen i øvrigt.
 • Drift af ejendommene, herunder varme/køleanlæg, elektricitet, vedligehold (ind- og udvendig), post, kantine, rengøring, sikkerhed.
 • Ejendommens budget og regnskab.
 • Ledelse af afdelingen.
 • Relationsskabende ogikke bange for at smøge ærmerne op
  Forat trives i denne rolle som Ejendomschef søger vi en kandidat, der erudadvendt, god til at skabe relationer og struktureret i sine arbejdsgange.

  Duevner at skabe og bevare gode relationer med lejerne ved at være fair, fast ogforhandlingsdygtig. Du motiveres af at skabe indsigt, forandring og forbedring,der involverer interessenter på alle niveauer i organisationen, og du begår diglige vel hos direktøren som hos håndværkeren. Du har et overskud og drive, dergør, at du kan trives i et mangfoldigt og til tider uforudsigeligt miljø.Samtidig er du direkte og åben i din kommunikation og i din væremåde; dustiller krav til dine omgivelser.

  Evnentil at jonglere med mange forskellige bolde i luften ad gangen er nogle af dinekompetencer, for både stort og småt havner på dit bord. Din hverdag er bådeforudsigelig og uforudsigelig, men du styrer det forudsigelige og takler detuforudsigelige. Du har god humor som sikrer smilet i hverdagen uden at du gårpå kompromis med din faglighed og professionalisme.

  Somleder sætter du klare rammer for dine medarbejdere, og du er direkte, en godkommunikator og konfliktløsende leder. Dupraktiserer en differentieret og situationsbestemt ledelsesform.

  Stolt faglig leder med flereårs erfaring med ejendomsdrift
  Visøger en kandidat, der har:

 • Et indgående kendskab til ejendomsdrift og -administration, erhvervslejelovgivning og fast ejendom i øvrigt samt økonomi.
 • Erfaring med personaleledelse.
 • Stærke kommunikative evner, både mundtligt, skriftligt samt visuelt og er forhandlingsvant.
 • Erfaring med facility management, udlejning af erhvervslokaler og besidder byggeteknisk flair.
 • Gode sproglige kundskaber; flydende i dansk både mundtligt og skriftligt, engelsk vil være en fordel.
 • En relevant teoretisk eller praktisk uddannelse, som for eksempel ejendomsmægler, men det kunne også være bygningsingeniør, installatør, ejendomsadministrator eller lignende.

 • Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.