Ejendomsmægler

Vil du være en del af Hernings mest sælgende mæglerteam?

danbolig Herning søger en erfaren ejendomsmægler, som brænder for at performe og levere gode oplevelser til vores købere og sælgere. Du skal være i stand til at arbejde 100% selvstændigt med salg og vurdering. Du bliver samtidig en del af vores kvalitetsbevidste og resultatorienterede team på 10 ansatte, hvor god kundeservice, seriøs rådgivning, loyalitet og troværdighed er en selvfølge.

DINE ARBEJDSOPGAVER:

  • Kommissionering og salg af boliger

  • Opsøgende salg

  • Løbende opfølgning på butikkens kunder

  • Bidrage til et godt sammenhold og smil i dagligdagen

VI FORVENTER, AT DU:

har flere års erfaring med ejendomshandel og med egen kundeportefølje af købere og sælgere - og kan fremvise gode salgstal. Er seriøs og målrettet og har en god ordenssans. Er kundeorienteret og god til at sælge og samtidigt kan arbejde selvstændigt og er velformuleret i skrift og tale. Du skal være indstillet på at indgå i turnus ordning i forbindelse med weekendvagter ca. hver 4.- 5. weekend. Finder det naturligt at følge vores uddannelsesaktiviteter. Har kørekort og egen bil.
Kan tiltræde snarest muligt - eller efter aftale.

VI TILBYDER:

En spændende, travl og afvekslende hverdag og en attraktiv aflønning - uden lønloft. Minimumsløn kan evt. aftales. En dynamisk arbejdsplads med god holdånd og plads til smil samt en seriøs ejendomsmæglerkæde med stærke samarbejdspartnere. Fleksibel arbejdstid for den rette medarbejder.
 

HVIS DU ER INTERESSERET:

Vil du vide mere, så ring til Henrik Ladegaard på telefon 40421708.

ANSØGNING:

Send en skriftlig ansøgning hurtigst muligt til: danbolig Herning, Østergade 28, 7400 Herning. Du kan også sende din ansøgning pr. mail til: henrik.ladegaard@danbolig.dk . Ansøgningen vil selvfølgelig blive behandlet fortroligt. Samtaler afholdes løbende.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.