Ejendomsmægler, dygtig sælger eller…?

Vores klient er et veletableret, dynamisk og velrenommeret ejendomsmæglerselskab, der er attraktivt beliggende i forhold til Trekantområdet. Selskabet, der er medlem af en af branchens stærkeste mæglerbrands, er markedsledende i lokalområdet og førende i forhold til bl.a. liggetider og høj kundeservice. Som et led i en fortsat vækst, søges nu en selvkørende og stærk salgsprofil, som har evnen og viljen til at styrke den fremtidige markedsposition.

Kan du vurdere og sælge fast ejendom?

Ejendomsmægler, dygtig sælger eller…?

Jobbet:

Med reference til selskabets indehaver, bliver du, i tæt samarbejde med kompetente kolleger, en central nøgleressource i den fortsatte forretningsudvikling. En af dine væsentligste opgaver bliver salg og kommissionering af boliger, herunder udarbejdelse af bl.a. vurderinger og budgetter. Med hele lokalområdet som arbejdsplads, får du ansvaret for din egen kundeplatform, som du skal opbygge, vedligeholde og udvikle, samtidig med at du bidrager til øget vækst og en styrkelse og udbygning af selskabets samlede markedsposition.

Du får muligheden for at blive en aktiv spiller hos en professionel og moderne tænkende ejendomsmægler, hvor ambitionen ganske enkelt er at være markedets bedste, målt på liggetider og høj kundeservice. Forståelse for godt købmandskab, personligt nærvær og engagement samt evnen til at drive dig selv bliver således væsentlige fokusområder, hvis du skal medvirke til en optimal, langsigtet resultatudvikling.

Kvalifikationer:

Du arbejder sandsynligvis i dag som ejendomsmægler eller med salg og vurdering af fast ejendom, og du kan dokumentere dine gode salgsevner og resultater fra en lignende stilling inden for branchen. Det er imidlertid ikke et krav, at du har brancheerfaring og er uddannet ejendomsmægler.

Alternativt er du en dygtig sælger, som gerne vil udvikle dig. Vi har brug for en resultatorienteret og stærk salgsprofil, som brænder for opsøgende og relationsskabende personligt salg og -networking. Du har vindermentalitet, er forhandlingsvant og arbejder struktureret, energisk og målrettet, samtidig med at du forstår at give en troværdig, rettidig og god kundeoplevelse. Derudover er du en dygtig kommunikator, som er fleksibel, og som trives i et afvekslende og travlt miljø, med mange bolde i luften – altid med kunden i fokus!

Du tilbydes:

En personlig og faglig udfordring i et dynamisk og uformelt team, hvor frihed under ansvar, stort engagement og professionalisme er bærende elementer i hverdagen. Du kommer til en virksomhed med et stærkt brand og et godt ry, som er drevet af stærkt købmandskab og høj kundeservice. Atmosfæren er god, og arbejdsmoralen er høj, og i et selvstændigt job får du en central rolle i blandt gode kolleger, hvor respekt for hinanden, hjælpsomhed og humor præger miljøet.

Løn- og ansættelsesvilkår modsvarer de stillede krav og forhandles individuelt. Din ansøgning og dit detaljerede CV mærkes ”01.04.97” og mailes til stilling@eandersen.dk. Al henvendelse behandles fortroligt.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her