Ejendomsmægler, home Amager

I home Amager-Sundbyvester udvider og udvikler vi os hele tiden, og vi søger derfor en dygtig og selvstændig ejendomsmægler til vores forretning.

Er det dig vi leder efter, bliver du en del af et spændende team på 7 medarbejdere med både køberrådgiver, projekt- og seriesalgsafdeling samt en ejendomsmægler forretning der dækker hele Amager. Vi løser opgaver for sælgere af alle typer boliger, fra den spændende 1-værelses til familievillaen og landbrugsejendommen på Amagers sydspids

Dette forventer vi af dig:

  • Vi lægger stor vægt på, at du kan levere en topprofessionel, flittig og engageret indsats, hvor kunden er i centrum.
  • Du er enten uddannet ejendomsmægler, eller i gang med uddannelsen.
  • Du skal være dygtig til at administrere dine arbejdsopgaver, kunne arbejde målrettet og selvstændigt med både salgs- og vurderingsopgaver og samtidig indgå i vores team af dygtige medarbejdere – alt med stor energi og godt humør.
  • Og så er din evne til at skabe kontakt og kommunikere tillidsvækkende med vores kunder naturligvis en selvfølge.
  • Vi forventer at du kan dokumentere gode salgsresultater, og at du er en god relationsskaber med et solidt netværk.

Vi tilbyder via en resultatorienteret løn, en indtjening der ligger i absolut topklasse samt en god pensionsordning med bl.a. sundhedssikring og kritisk sygdom.

Har ovennævnte vakt din interesse, og ønsker du at være en del af vores succes, så send din ansøgning og cv via nedenstående link.

Alle ansøgninger og henvendelser vil selvfølgelig blive behandlet med fuld diskretion.

Vi vil være din foretrukne ejendomsmægler!

home er ejendomsmæglerkæde for Danske Bank-koncernen og et 100 % ejet datterselskab af Realkredit Danmark. I home er det vores ambition at være danskernes førstevalg, når de skal handle bolig. Det prøver vi at gøre os fortjent til gennem vores handlinger og adfærd i vores daglige arbejde.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Salgstrainée

home Glostrup

Brøndby
På grund af stor travlhed i home Glostrup en ejendomsmægler trainee hurtigst muligt! Vi forventer at du: Er en person, som kan lide at arbejde med og gennem mennesker. Er effektiv, utålmodig og ivrig for at nå resultater. Har kørekort og egen bil Er...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:10. juni 2018