Ejendomsmægler til home Herning

Til vores boligbutik i Herning søger vi en ejendomsmægler, der har lyst til at overtage en ledig stilling som ejendomsmægler hos os.

Vi er et team på to butikker – den ene i Herning – den anden i Ikast – hvor vi tilbyder dig en stor og alsidig berøringsflade med masser af kunder og potentiale. Dit daglige udgangspunkt vil være fra butikken i Herning, hvor du vil få ansvar for både kommissionering og salg af ejendomme.

Vi lægger stor vægt på, at du både besidder lysten til at være en holdspiller, men samtidig også er drevet af egen succes, så du ikke stiller dig tilfreds, når bare budgettet er nået. Du skal have en lyst og gejst til at gå efter den næste handel og den næste handel og…

For at opnå succes som ejendomsmægler ved du, at du ikke bare skal sidde at vente på aftalerne; men derimod være aktiv overfor kunderne, skabe kontakt og følge op. Du ved, at skæve arbejdstider er en del af jobbet og nyder til gengæld den frihed, dette giver på andre tidspunkter. Du trives med at blive målt på dine indsatser og kan lide kundekontakt, behovsafdækning og dermed hjælpe folk godt hjem.

Vi tilbyder en arbejdsplads med en uformel omgangstone, hvor alle forstår nødvendigheden af, at vi løfter i flok, så vi opnår både fælles og individuel succes. Vi har fokus på ordentlighed, overblik, struktur og intern sparring.

Har ovennævnte vakt din interesse, og ønsker du at være en del af vores succes, så send din ansøgning og CV via nedenstående link til os med det samme.

Hvis du vil høre mere om jobbet, så ring til Ib på tlf. 40348699 eller Erik på tlf. 22165422

Alle ansøgninger og henvendelser vil selvfølgelig blive behandlet med fuld diskretion

Kom Godt Hjem!

home er ejendomsmæglerkæde for Danske Bank-koncernen og et 100 % ejet datterselskab af Realkredit Danmark. I home er det vores ambition at være danskernes førstevalg, når de skal handle bolig. Det prøver vi at gøre os fortjent til gennem vores handlinger og adfærd i vores daglige arbejde.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.