Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ejendomsmester til BO-VEST

  

Kunne du tænke dig at få medansvar for den daglige drift i et job med stor kontakt til beboere og beboerdemokrati? Hos os får du gode kolleger, høj faglighed og engagement samt afvekslende arbejdsopgaver.

 

Velkommen til BO-VEST

Din nye arbejdsplads bliver på ejendomskontoret i vores afdeling Askerød, hvor du får 12 gode kolleger, herunder en ejendomsleder, ejendomsfunktionærer og cafémedarbejdere. Du indgår i et team af kompetente kolleger, som er dedikeret til at yde en god service til vores beboere med fokus på en professionel opgavevaretagelse i tæt samarbejde.

I Askerød finder du store, lækre boliger, der egner sig perfekt til familier. Alle lejligheder har egen have eller tagterrasse, og afdelingen har i alt 676 lejemål, som er bygget i tre-etagers klynger efter sydlandsk inspiration og renoveret i 2012. Afdelingen er kendetegnet ved mangfoldighed blandt beboerne og et dynamisk beboerdemokrati.

 

Du sikrer et højt kvalitetsniveau

Som ejendomsmester har du medansvaret for den daglige drift i samarbejde med ejendomslederen, som du refererer til. Du sørger for, at afdelingen leverer et højt kvalitetsniveau i udførelsen af arbejdsopgaverne og du sikrer et godt arbejdsmiljø. På baggrund af dine kompetencer og personlighed formår du at vinde tillid blandt kolleger, beboere og beboerdemokrati.

Ejendomsmesteren er boligafdelingens ansigt udadtil med det primære ansvar for kommunikation med offentlige myndigheder og beboere. Det stiller store krav til dine evner til at kommunikere med og skabe relationer blandt den enkelte beboer, beboerdemokratiet og de mange samarbejdspartnere. En væsentlig opgave er at bevare overblikket over beboerhenvendelser, så opgaverne udføres og beboerne løbende får en status på opgaveudførelsen.

 • Kommunikation med offentlige myndigheder og samarbejdspartnere
 • Kvalitetssikring og dokumentation
 • Tilsyn med ejendommenes drift af ude- og indearealer
 • Deltagelse i syn af boliger og reparationer i lejemål
 • Rekvirering af håndværkere
 • Budgetlægning i samarbejde med ejendomslederen
 • Deltagelse i byggemøder 


Du finder løsninger i en travl hverdag

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er en fordel, hvis du har en teknisk baggrund.Til gengæld er det et krav, at du har brancheerfaring, kendskab til regnskab og budget samt er fortrolig med Office-pakken.

 • Du er respektfuld, rummelig og tolerant overfor vores mange forskellige beboere
 • Kvalitetsbevidst og fleksibel i opgaveudførelsen og du får opgaverne afsluttet
 • Kan håndtere administrative opgaver
 • God til at planlægge og strukturere arbejdet for dig selv og andre


Lyder det som noget for dig?

Vi tilbyder dig et spændende og selvstændigt job med en attraktiv lønpakke efter overenskomst mellem BL og ESL samt lokalaftale. Herudover tilbyder vi gode personaleforhold med bl.a. muligheder for faglig og personlig udvikling, sundhedsforsikring samt personale- og kunstforening.

 

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ejendomsleder Ali Laroub på telefon 60 35 27 09 eller driftskoordinator Maria Gad på telefon 60 35 27 20.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og øvrige relevante dokumenter via linket nederst på siden. Ansøgningsfristen er lørdag den 21. april 2018 og med tiltrædelse snarest muligt.

BO-VEST ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

BO-VEST, Boligsamarbejdet på Vestegnen er et alment boligadministrationsselskab, der omfatter Vridsløselille Andelsboligforening, Albertslund Boligselskab og Tranemosegård. Vi er den største almene boligadministration på Vestegnen med over 10.000 boliger i Albertslund, Brøndby, Greve og Ishøj. BO-VEST administrerer også Antenneforeningen af 1986, der sikrer billigt og stabilt TV, internet og telefoni til foreningens 15.000 medlemmer.

 


Se mere på vores ansøgersite: https://bo-vest.brandero.com


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her