Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ejendomsservicetekniker

På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære.
Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange.

Til én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger vi en ejendomsservicetekniker til NEXT Campus service.

Hele uddannelsessektoren i Danmark er i disse år i hastig forandring. Det gælder også på området for ungdomsuddannelser. Udviklingen påvirker i høj grad NEXT og betyder, at vi som uddannelsesinstitution til stadighed har behov for at tilpasse os de ændrede rammevilkår. Som servicetekniker skal du kunne spille en meget aktiv rolle og være med til at sikre, at NEXT også fremstår som en stærk uddannelsesinstitution mange år frem.

Vi er midt i en ambitiøs strategiperiode, hvor vi bl.a. har etableret lokale supportteams på skolens 12 adresser. Du skal være med til at videreudvikle en dynamisk og proaktiv Bygningsservice, som vedligeholder og fremtidssikrer skolens bygninger, samtidigt med at eleverne og gode rammer for undervisning holdes i centrum.

Du skal i et tæt samarbejde med skolens IT-afdeling og det administrative personale i supportteamet sikre god service til elever og kolleger. Vi vægter samarbejde, faglig sparring samt fleksibilitet rigtig højt. Afhængig af aktiviteterne på uddannelserne, kan der være perioder med varierende arbejdspres og arbejdstider.

Arbejdsopgaver
Vi skal bruge en ny medarbejder på vores skole i Emdrup, hvor der primært undervises inden for Industriens Uddannelser. Du vil komme til at indgå i det lokale supportteam som fagpersonen, der udfører den daglige drift og vedligeholdelse af bygninger, lokaler og udearealer med særlig fokus på skolens ressourcer, herunder energiforbrug, samt sikre opfølgning på opgaverne. Du har ansvar for småreparationer på bygninger og faglokaler, såvel ude som inde, samt klargøring til eksamen og arrangementer. Du skal have kontakt til leverandører, eksterne håndværkere og kolleger i Bygningsservice, både centralt og på skolens øvrige 11 afdelinger. Du vil skulle indgå i afdelingens åbne- og lukkevagter.
Hverdagen på NEXT er i høj grad præget af de unge, som vi har ansvaret for at uddanne. Derfor skal du kunne trives i et spændende og hektisk miljø, hvor vi altid forsøger at holde eleverne i centrum.

Din profil, du

  • har en faglig uddannelse som ejendomsservicetekniker eller andet relevant svendebrev
  • har erfaring med systematiske vedligeholdelsesprogrammer, herunder CTS, Digital Bygnings Data (DBD) m.m.
  • har gode PC kundskaber
  • er selvstændig, udadvendt, serviceminded, ansvarsbevidst og god til at kommunikere
  • er loyal, mødestabil, fleksibel og kan selvstændigt prioritere og planlægge dine opgaver
  • er en aktiv teamspiller
  • er robust og har et smittende godt humør
  • har kørekort til personbil - vil være en fordel
  • har erfaring med at arbejde selvstændigt

Vi tilbyder

Et alsidigt job i en travl og udfordrende uddannelsesorganisation. Du bliver en del af Bygningsservice med 21 kolleger, som er fordelt på skolens 12 adresser. Der er gode muligheder for faglig sparring samt efteruddannelse.

Gode udviklingsmuligheder
Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’s mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid med primært arbejdssted på Tuborgvej 177, 2400 København NV.
Der kan forekomme arbejde uden for normal arbejdstid ved arrangementer om aftenen samt opgaver på skolens øvrige adresser.

Løn, pension og ansættelsesvilkår følger fællesoverenskomsten for OAO-S og organisationsaftale mellem Finansministeriet og Håndværkere i Staten. Vi ønsker stillingen besat snarest muligt. Der afholdes ansættelsessamtaler løbende.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingerne.

Ansøgning
Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket.
Vi modtager ikke ansøgninger via mail eller brev.

Ansøgningsfristen er den 21. juni 2019.

For yderligere information eller spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte driftsleder Tim Gyrtrup på tlf. 40847894 eller tgy@nextkbh.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.