Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ejendomsservicetekniker søges

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (i daglig tale SCIENCE) ved Københavns Universitet søger pr. 15. juni 2018 en ejendomsservicetekniker til at indgå i vores bygningsdrift.

SCIENCE Campus Service varetager drift, vedligehold og service af bygninger og terræn på fakultetets område, dvs. bygninger og terræn på henholdsvis Nørre Campus, dele af City Campus samt Frederiksberg Campus. Det samlede areal for hele fakultetet er ca. 390.000 m2.

SCIENCE bygningsareal består af undervisningslokaler, laboratorier, auditorier, kontorer, kantine-faciliteter og studenterområder. SCIENCE Campus Service har ca. 70 medarbejdere fordelt på 8 driftsområder.

Vi søger en ejendomsservicetekniker til vores driftsområde pt. på Nørre Campus, som servicerer et arbejdsområde på ca. 150.000 etage m2. Du vil indgå i et team bestående af en maskinmester og to inspektørassistenter samt et hold af serviceteknikere / betjente, der servicerer en bred brugergruppe af forskere, undervisere, studerende, ansatte og lejere.

Vi lægger stor vægt på at du kan arbejde selvstændigt og tage ansvar for, at dine opgaver bliver løst til alles tilfredshed. SCIENCE Campus Service lægger stor vægt på at vi holder et højt professionelt serviceniveau og er i positiv dialog med vores brugere. Tager du ansvar, er der til gengæld en stor grad af frihed til at forme stillingen, ligesom der er mulighed for individuelle hensyn omkring ferie og lign. Arbejdet er alsidigt og dagene er sjældent ens.

Arbejdsopgaverne
Vi søger en ejendomsservicetekniker der kan og vil arbejde med alle de fagområder, der er nødvendige i en bygning med undervisning og forskning, og som ved afløsning undertiden også udfører anden ejendomsservice, således at alle bygningsfunktioner opretholdes og serviceres. I den pågældende stilling vil en del af opgaverne være varetagelse af AV-udstyr på driftsområdet.

Det daglige arbejde består i mindre reparationer og vedligeholdelse af bygninger og installationer, praktisk hjælp til husets brugere, tilrettevise og instruere eksterne håndværkere og supportere rådgivende ingeniører og arkitekter ved gennemførelse af større ombygninger- og vedligeholdelsesprojekter.

Dine kvalifikationer

  • Er uddannet ejendomsservicetekniker
  • Særlig erfaring med håndtering af AV-udstyr i auditorier
  • Kendskab til ventilation – herunder procesventilation
  • Kendskab til køleanlæg – herunder ammoniak anlæg
  • Kendskab til CTS – Trend Systemer, SIEMENS, TAC
  • Kendskab til vand – varme – og sanitetssystemer
  • Kendskab til afløbssystemer
  • Kendskab til EDB på brugerniveau
  • Selvstændig og serviceorienteret
  • Kendskab til Københavns Universitet vil desuden være en fordel
Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for Ejendomsservicemedarbejdere ved en række statsinstitutioner hvor indplaceringen vil være som ejendomsserviceteknikere hvor den aktuelle månedsløn er kr. 24.005. Der vil være mulighed for forhandling af yderligere tillæg efter kvalifikationer. Stillingen er på fuld tid.

Ansøgningen
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest den 20. april 2018

Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 17.

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Yderligere spørgsmål
Spørgsmål til stillingen kan rettes til Maskinmester Michael Jeppesen på tlf.nr. 35 33 49 28.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.500 ansatte og 9.500 fuldtids bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på godt 3 mia. kr.

Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på http://www.science.ku.dk/


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her