Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ejendomsserviceteknikerelev

Er du serviceminded, og har du flair for teknik og håndværk? Kan du lide at samarbejde med mange forskellige mennesker, og er du god til at få tingene til at ske? Så har vi en spændende og alsidig elevplads til dig på Campus Haderslev.

Om jobbet
Hos os er dagene sjældent ens, og opgaverne spænder bredt. En dag kan rumme så forskellige opgaver som ophængning af hylder over klargøring til eksamen til vedligeholdelse af udendørsarealerne. Så du bliver en vigtig brik i den daglige drift.

Du får en travl hverdag med mange forskellige praktiske opgaver, hvor du lærer om vedligeholdelse indendørs og udendørs, tekniske installationer og andre serviceopgaver – alt sammen i tæt samarbejde med dine kollegaer, eksterne håndværkere og leverandører.

Opgavernes karakter og din selvstændighed i opgaveløsningen ændrer sig i takt med din udvikling, og vi tager hånd om din uddannelse. Vigtigst er, at du i samarbejde med dine kollegaer kan få hverdagen til at fungere, hvor vi servicerer både medarbejdere og studerende i et livligt uddannelsesmiljø.

I dit uddannelsesforløb vil der også indgå lettere administrative opgaver i vores digitale facility management system, Outlook (mails) mv. Vi har højt til loftet og omgås hinanden i en uformel og humoristisk tone.

Din profil og baggrund
Du har lyst til at tage uddannelsen som ejendomsservicetekniker. Om du har gennemført grundforløbet eller mangler den del har ikke betydning – vi venter på den rette.

Derudover er du kendetegnet ved følgende:


  • Du er praktisk anlagt og kan lide at finde den rigtige løsning
  • Du er serviceminded, engageret og positiv
  • Du kan lide at kommunikere med mange forskellige mennesker
  • Du er god til at samarbejde og fokuserer på muligheder i stedet for begrænsninger
  • Du er ansvarsbevidst, robust og handlekraftig
Om afdelingen
På Campus Haderslev er vi et dynamisk team på 4 tekniske servicemedarbejdere, som er engagerede og proaktive i vores samarbejde med alle afdelinger i UC SYD. Vores team er en del af UC SYDs Facility management stab på i alt 19 ansatte, hvor de andre arbejder i Kolding, Esbjerg og Aabenraa.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan afdelingsleder Lars Kirch Jensen kontaktes på 7266 5174 eller lakj@ucsyd.dk

Vi tilbyder
En elevplads hvor dagene sjældent er ens, og hvor mennesker fylder meget.
Vi har højt til loftet, omgås hinanden i en munter tone, vi hjælper hinanden, når der er brug for en ekstra hånd.
Når det går stærkt, er vi parate til at yde det ekstra der skal til for at få opgaver til at lykkes.

Information
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgning
Hvis det her lyder som om, det lige er dig, skal du sende os din ansøgning senest den 30. november 2020 klokken 23.59. Vi forventer at afholde samtaler den 16. december 2020.

Om os
UC SYD er den største videregående uddannelses- og vidensinstitution i Syd- og Sønderjylland. Vi uddanner lige nu ca. 6.200 studerende på 16 grunduddannelser. De uddanner sig for eksempel til lærere, pædagoger, sygeplejersker eller socialrådgivere, som er de fire største. Eller på en af de mindre som lyddesigner, bioanalytiker, administrationsbachelor eller den nye professionsbachelor i skat. Mange af dem vender tilbage til os for at videreuddanne sig og fx tage en diplom- eller akademiuddannelse senere i livet. Samtidig forsker vi i professionernes felter og driver udviklingsprojekter i blandt andet børnehaver, skoler og på sygehuse. Sammenhængen mellem uddannelse, forskning og udvikling er et vigtigt pejlemærke for os. Vi er 670 ansatte på fire campusser i Esbjerg, Haderslev, Aabenraa og Kolding. Vi er glade for vores regionale forankring og har et tæt samarbejde med offentlige og private organisationer. Læs mere om os på www.ucsyd.dk.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.