Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ejerrådgiver søges til Nordsjælland

Er du en dygtig sælger og rådgiver, der gennem godt købmandskab kan udvide vores portefølje af udlejningshuse? Er du en netværksskaber, der naturligt opbygger og vedligeholder stærke relationer? Så er det dig, vi søger som vores nye ejerrådgiver til Nordsjælland.

Vi søger
Som ejerrådgiver hos Sol og Strand er du ansvarlig for indgåelse af nye formidlingsaftaler med feriehusejere, genforhandling af eksisterende formidlingsaftaler samt pleje og vedligeholdelse af eksisterende husejerkontakter. Du får dermed en central rolle i forhold til at skabe organisk vækst i antallet af feriehuse til udlejning gennem Sol og Strand. Geografisk dækker du Sjælland nord for Slagelse, Køge og Ringsted.


Dine væsentligste opgaver er:

 • Indtag af nye huse via forespørgsler og opsøgende arbejde
 • Huskategorisering og prissætning i forhold til det lokale sommerhusmarked
 • Opsøgende kundepleje og vedligeholdelse af kunderelationer af eksisterende husejere
 • Opfølgning på evt. opsigelser og iværksættelse af genforhandlinger
 • Udarbejdelse af formidlingsaftale, grundplanstegning, husbeskrivelse og koordinering i forhold til fotografering
 • Registrering og opdatering af oplysninger i CRM-system
 • Kvalitetssikring af husindtag i samarbejde med bureauchefen
 • Kunderådgivning ifm. optimering af udlejning, nybygning og modernisering

For at kunne fastholde og udvide vores portefølje af udlejningshuse er det vigtigt, at du deltager aktivt i lokale netværk, interne og eksterne arrangementer, infoaftener, husejerarrangementer og begivenheder. Samtidig forventer vi, at du løbende holder dig opdateret på markeds- og forbrugertrends og overvåger konkurrerende virksomheder.

Hvem er du, og hvad brænder du for?
Vi lægger stor vægt på, at du har en stærk salgsprofil og er både resultatorienteret og professionel i din arbejdstilgang. Du kommer med salgserfaring, eksempelvis som ejendomsmægler, kørende sælger eller som Key Account Manager. Du har et stort netværk og formår at bruge det aktivt i forhold til at udvide vores portefølje af udlejere.

Som person er du udadvendt, troværdig og tillidsvækkende, idet du er husejernes sparrings- og samarbejdspartner. Du går op i, at fakta og faglighed er i orden, da du ved, at det er grobunden for et godt og langvarigt samarbejde, ligesom du altid overholder dine aftaler. Med et højt servicegen er du den fødte netværksskaber, der motiveres af dialogen med andre, og med en bred kontaktflade forstår du at opbygge og opretholde relationer til en lang række forskellige mennesker. Som ejerrådgiver evner du at kombinere sælgeren med rådgiveren, og med dine stærke kommunikationsevner formår du at sætte dig ind i husejernes behov og eventuelle bekymringer samt at imødekomme dem heri.

Derudover ligger vi vægt på, at du:

 • Brænder for det gode salg og ikke er bange for at være opsøgende og initiativrig
 • Forstår at gribe de muligheder, der byder sig
 • Har let ved IT og forstår vigtigheden i at opdatere vores CRM-system

Vi tilbyder
Du tilbydes en selvstændig og udfordrende hverdag, hvor du er med at skabe rammerne for gode ferieoplevelser og sikre en høj grad af tilfredshed hos vores sommerhusejere. Stillingen er en fuldtidsstilling, og lønnen forhandles efter kvalifikationer. Med stillingen følger desuden firmabil, fri telefon, pc, hjemmeopkobling, god pensionsordning og adgang til over 2.800 meget attraktive fordele og rabataftaler.

Er jobbet lige dig, så send os en motiveret ansøgning samt CV med minimum 2 referencer. Deadline for ansøgning er den 18. oktober 2020, og stillingen ønskes besat med start per 1. januar 2021. Samtaler afholdes i uge 43 og 44.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.