Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Eksamensvagter til Skanderborg-Odder Center for Uddannelse - d. 25/2

Er du studerende eller tager du et sabbatår eller har du kendskab til procedurerne der foregår ved skriftlige og mundtlige eksamener, så er det måske dig, vi søger. GO:WORK søger lige nu eksamensvagter til eksamenerne Skanderborg-Odder Center for Uddannelse. Dette er bl.a. i forbindelse med termins- og generalprøve d. 25/2.

Som eksamensvagt vil du sørge for, at eksamenerne forløber som planlagt, og at de studerende får en så god oplevelse som muligt. At være til eksamen kan være en stressende situation, så derfor er det vigtigt, at du, som eksamensvagt, kan udvise tålmodighed samt holde overblik.

Du vil indgå i et stort team af eksamensvagter, og I vil i fællesskab sørge for at klargøre og afvikle de skriftlige og mundtlige eksamener.

Eksamenerne vil ligge i tidsrummet 7.30-17.00 og kan variere fra 2-9 timer. Du er dog sikret løn for minimum 4 timer pr. vagt. Vi får løbende flere vagter og tidspunktet kan variere fra gang til gang, men du behøver ikke kunne arbejde hver dag. Hvis du kan arbejde 1-3 dage om ugen kan vi tilpasse os dit skema. Lønnen er 110 kr./t.

Det er vigtigt, at du kan arbejde d. 25/2.

Vi forestiller os, at du:

  • Er stabil og ansvarsfuld.
  • Er opmærksom.
  • Har en seriøs indstilling til jobbet, samtidig med at du er serviceminded
  • Fx er studerende eller nyuddannet, og derfor selv har været igennem flere eksamener og kender procedurerne i forbindelse hermed.

Så hvis du gerne vil have et fleksibelt studiejob, hvor du arbejder sammen med en mangfoldig gruppe mennesker og samtidig udgør en vigtig del af de studerendes eksamen, så ansøg i dag.

Alle ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside www.go-work.dk, under fanen "ledige stillinger" vælges det pågældende jobopslag, herunder kan du sende din ansøgning.

Hvis du har spørgsmål angående jobbet, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 66 10 65 00, mandag til fredag imellem kl. 10.00-15.00.

Om os
GO:WORK er et vikarbureau, som arbejder sammen med mange spændende og forskellige virksomheder. Vi kan tilbyde vikariater inden for en række forskellige fagområder. Hos GO:WORK sætter vi den personlige oplevelse i første række, og det er vigtigt for os, at vores vikarer og kunder oplever et godt samarbejde og match. Vi arbejder fokuseret på, at der til enhver tid udvælges de absolut bedst egnede kandidater til de respektive jobs – kandidater med den rette holdning.

Læs mere på: www.go-work.dk eller https://www.facebook.com/GoWork-1038258832854234/?fref=ts


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.