Ekspedient - Deltid - Vesterbro

Til - Take Away, som er placeret på Vesterbro, søges en frisk medarbejder, til snarest tiltrædelse. Arbejdstiden vil være ca. 18 timer om ugen, som placeres efter nærmere aftale. Stillingen er som Ekspedient med Take Away Timeløn 110 kr. Vi forventer at du vil være mødesikker, fleksibel og kundevenlig. Send venligst E-mail til: acasianmix@gmail.com eller ring til Alex på telefon 28 35 66 28


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330012610Phoenix-876c67eb12019-04-26T00:00:00Ekspedient - Deltid - Vesterbro

Til - Take Away, som er placeret på Vesterbro, søges en frisk medarbejder, til snarest tiltrædelse. Arbejdstiden vil være ca. 18 timer om ugen, som placeres efter nærmere aftale. Stillingen er som Ekspedient med Take Away Timeløn 110 kr. Vi forventer at du vil være mødesikker, fleksibel og kundevenlig. Send venligst E-mail til: acasianmix@gmail.com eller ring til Alex på telefon 28 35 66 28

Til - Take Away, som er placeret på Vesterbro, søges en frisk medarbejder, til snarest tiltrædelse. Arbejdstiden vil være ca. 18 timer om ugen, som placeres efter nærmere aftale. Stillingen er som Ekspedient med Take Away Timeløn 110 kr. Vi forventer at du vil være mødesikker, fleksibel og kundevenlig. Send venligst E-mail til: acasianmix@gmail.com eller ring til Alex på telefon 28 35 66 2811jobnet876c67eb100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-21T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3514635Sushi Deli ApS11Istedgade 42B, st1650København VDKDanmark0
acasianmix@gmail.comDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent750260JobNet4979649497964910026-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=876c67ebhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=876c67ebhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=876c67eb&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=876c67eb&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Detail_og_engroshandel/4.jpgEr Salg noget for dig? Søg jobbet som Butiksassistent i dag.12008001Dansk3Læse/ tale522009Butiksassistent2Salg27Detail- og engroshandel361576364Alex Cheongacasianmix@gmail.comDKDanmarkDKDanmark330015667Butiksassistent DELTIDRobot butiksassistent deltid Trævarefabrikernes UDSALG søger salgs- og servicemedarbejder. Trævarefabrikernes UDSALG er en franchisekæde med 9 butikker fordelt over hele landet. Vi søger hurtigst muligt en medarbejder der kan deltage aktivt i arbejdet i vores butik på Østerbro. Du er en dygtig og udadvendt medarbejder, som har lyst til at arbejde med møbler og trævarer, og kan vejlede vores kunder til at træffe de rigtige valg. Dine opgaver bliver at betjene og rådgive vores kunder, samt sørge for at butikken altid fremstår ryddelig og præsentabel. Derudover vil du også skulle deltage i de andre opgaver, bl.a. varemodtagelse og lignende. Vi forventer, at du er serviceminded og kan lide at have den daglige kontakt til kunder. Jobbet kræver, at du kan bevare overblikket, når der travlt samt at du kan se hvad der skal løses af opgaver når der ikke lige er noget at lave. Du skal være ansvarsbevidst og have meget god ordenssans. I sommerferieperioden forventes det at du kan arbejde fuld tid når det yderligere personale afholder ferie. Din normale arbejdstid vil ellers normalt ligge Fredag og Lørdag. Det er et ufravigeligt krav at du behersker Dansk i skrift og tale. Er du interesseret og vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Anders Foss-Lange på telefon 4087 5563, eller høre i butikken. Ansættelse hurtigst muligt. Send din ansøgning til Anders Foss-Lange på tvu@traevarer.dk

butiksassistent deltid

Trævarefabrikernes UDSALG søger salgs- og servicemedarbejder.

Trævarefabrikernes UDSALG er en franchisekæde med 9 butikker fordelt over hele landet.

Vi søger hurtigst muligt en medarbejder der kan deltage aktivt i arbejdet i vores butik på Østerbro.

Du er en dygtig og udadvendt medarbejder, som har lyst til at arbejde med møbler og trævarer, og kan vejlede vores kunder til at træffe de rigtige valg.

Dine opgaver bliver at betjene og rådgive vores kunder, samt sørge for at butikken altid fremstår ryddelig og præsentabel. Derudover vil du også skulle deltage i de andre opgaver, bl.a. varemodtagelse og lignende.

Vi forventer, at du er serviceminded og kan lide at have den daglige kontakt til kunder. Jobbet kræver, at du kan bevare overblikket, når der travlt samt at du kan se hvad der skal løses af opgaver når der ikke lige er noget at lave. 

Du skal være ansvarsbevidst og have meget god ordenssans. I sommerferieperioden forventes det at du kan arbejde fuld tid når det yderligere personale afholder ferie. Din normale arbejdstid vil ellers normalt ligge Fredag og Lørdag. Det er et ufravigeligt krav at du behersker Dansk i skrift og tale. 

Er du interesseret og vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Anders Foss-Lange på telefon 4087 5563, eller høre i butikken.

Ansættelse hurtigst muligt. Send din ansøgning til Anders Foss-Lange på tvu@traevarer.dk

Trævare Fabrikernes Udsalg v/Anders Peter Foss-LangeKøbenhavn Ø2019-05-02T00:00:002019-06-27T00:00:00
330016451Butiksassistent cirka 15 - 20 timer/månedRobot Har du lyst til at arbejde for et internationalt brand inden for rejseartikler? Tripp kufferter i Magasin Odense søger nu en ny butiksassistent. Vi søger dig som kan arbejde 15-20 timer om måneden, både i hverdagene og under weekender. Stillingen er meget alsidig og du vil ikke komme til at kede dig, da vi hos Tripp Ltd. holder en høj standard i vores visuelle fremtoning og kundeservice. Stillingen omfatter i højere grad lagerstyring, prismærkning, varemodtagelse og vareopfyldning og mindre salg og service. Du arbejder selvstændigt og du styrer din arbejdstid selv indenfor nogle meget fleksible rammer. OM DIG Du har erfaring med kundeekspedition og reklamationer Du er fleksibel og lærenem Du er selvstændig og ansvarsbevidst Du er positiv og udadvendt Du taler dansk, men skal også kunne tale godt engelsk ANSØGNING Lyder dette som noget for dig, så er du velkommen til at sende os dit CV (inkluder et par ord om dig selv samt en begrundelse for, hvorfor vi bør ansætte dig). Vedhæft gerne mindst n reference. Note! Har du ikke hørt fra os inden 1 6, er du desværre ikke kommet i betragtning.

Har du lyst til at arbejde for et internationalt brand inden for rejseartikler?

Tripp kufferter i Magasin Odense søger nu en ny butiksassistent. Vi søger dig som kan arbejde 15-20 timer om måneden, både i hverdagene og under weekender. Stillingen er meget alsidig og du vil ikke komme til at kede dig, da vi hos Tripp Ltd. holder en høj standard i vores visuelle fremtoning og kundeservice.

Stillingen omfatter i højere grad lagerstyring, prismærkning, varemodtagelse og vareopfyldning og mindre salg og service. Du arbejder selvstændigt og du styrer din arbejdstid selv indenfor nogle meget fleksible rammer.


OM DIG

 • Du har erfaring med kundeekspedition og reklamationer
 • Du er fleksibel og lærenem
 • Du er selvstændig og ansvarsbevidst
 • Du er positiv og udadvendt
 • Du taler dansk, men skal også kunne tale godt engelsk


ANSØGNING

Lyder dette som noget for dig, så er du velkommen til at sende os dit CV (inkluder et par ord om dig selv samt en begrundelse for, hvorfor vi bør ansætte dig). Vedhæft gerne mindst én reference.


Note!  Har du ikke hørt fra os inden 1/6, er du desværre ikke kommet i betragtning.

Tripp LimitedOdense C2019-05-06T00:00:002019-05-31T00:00:00
330026792Butiks medhjælper/assistent søgesRobot Vi søger en medhjælper assistent til vores vin og spiritus butik i Greve og på Amager. Vi er en specialbutik så det er en forudsætning at man har interesse og en baggrundsviden om vin og spiritus. Vi kan tilbyde ca. 3 dage i ugen med mulighed for mere.

Vi søger en medhjælper/assistent til vores vin og spiritus butik i Greve og på Amager. Vi er en specialbutik så det er en forudsætning at man har interesse og en baggrundsviden om vin og spiritus. Vi kan tilbyde ca. 3 dage i ugen med mulighed for mere.

Private Selection, vin og spiritusKøbenhavn S2019-05-19T00:00:002019-07-14T00:00:00
330027563Counter Ambassador til ChanelRobot Vil du med på Magasins team af professionelle købmænd, der brænder for at drive Magasin til fortsat succes, så er jobbet som Counter Ambassador for Chanel helt sikkert noget for dig! Som Counter Ambassador får du ledelsesansvaret for den daglige drift, samt bliver en del af et engageret og tempofyldt team af medarbejdere, som arbejder med salg af kendte produkter fra et eksklusivt brand som Chanel. Dine primære opgaver vil være salg og service samt at sikre, at vore mange kunder får en unik shopping oplevelse. Du skal motivere og lede dit team til succes og være dygtig til at skabe aktiviteter. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Du har en stor interesse og passion inden for skincare og elsker at inspirere kunderne til de bedste køb, så de kommer igen efter flere oplevelser. et stort overblik og er på forkant med tendenser og nyeste trends inden for skincare. evnen til at trives i en afdeling med højt tempo og samtidig bevare overblikket i alle situationer. fokus på at opnå resultater gennem aktiviteter, salg og ekstraordinære kundeoplevelser, som skaber glade og tilfredse kunder, som kommer igen. en uddannelse inden for skønhedsbranchen og har stor erfaring med salg og vejledning af Chanel produkter. Du får et spændende og ansvarsfyldt job i en fremdriftig virksomhed. mulighed for at give Magasins kunder en shoppeoplevelse udover det forventede sparring og udvikling i samarbejde med din Shop Manager en alsidig og dynamisk hverdag med mange gode og kompetente kolleger, hvor ikke to dage er ens. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du med på Magasins team af professionelle købmænd, der brænder for at drive Magasin til fortsat succes, så er jobbet som Counter Ambassador for Chanel helt sikkert noget for dig!

Som Counter Ambassador får du ledelsesansvaret for den daglige drift, samt bliver en del af et engageret og tempofyldt team af medarbejdere, som arbejder med salg af kendte produkter fra et eksklusivt brand som Chanel. Dine primære opgaver vil være salg og service samt at sikre, at vore mange kunder får en unik shopping oplevelse. Du skal motivere og lede dit team til succes og være dygtig til at skabe aktiviteter.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge.

Du har…

 • en stor interesse og passion inden for skincare og elsker at inspirere kunderne til de bedste køb, så de kommer igen efter flere oplevelser.
 • et stort overblik og er på forkant med tendenser og nyeste trends inden for skincare.  
 • evnen til at trives i en afdeling med højt tempo og samtidig bevare overblikket i alle situationer.
 • fokus på at opnå resultater gennem aktiviteter, salg og ekstraordinære kundeoplevelser, som skaber glade og tilfredse kunder, som kommer igen.
 • en uddannelse inden for skønhedsbranchen og har stor erfaring med salg og vejledning af Chanel produkter.

Du får…

 • et spændende og ansvarsfyldt job i en fremdriftig virksomhed.
 • mulighed for at give Magasins kunder en shoppeoplevelse udover det forventede
 • sparring og udvikling i samarbejde med din Shop Manager
 • en alsidig og dynamisk hverdag med mange gode og kompetente kolleger, hvor ikke to dage er ens.

Vi glæder os til at høre fra dig!

MAGASIN A/SKøbenhavn K2019-05-20T00:00:002019-07-15T00:00:00
330027571Counter Ambassador Le LaboRobot Elsker du Magasin, makeup og hudpleje? Så er det dig, vi søger til Beauty universet i Magasin på Kongens Nytorv Universet dufter af de nyeste parfumer og stråler af de nyeste farver og tendenser fra makeup-verdenen. Vi søger en Counter Ambassador der skal stå for vores nye parfume- og velværdsbrand Le Labo Du får således ansvaret et helt fantastisk nyt brand i Magasins inspirerende beauty univers. Her bliver det dit ansvar at lave salgsorienteret aktiviteter for Le Labo. Du skal derfor have lysten og gåpåmodet til at understøtte og opbygge den rejse Le Labo er på i Danmark. Som Counter Ambassador fungerer du som bindeled mellem Magasin og vores samarbejdspartner, hvor du får ansvaret for at efterleve og opretholde deres koncept. Du bliver Le Labos repræsentant i Magasin og får det daglige ansvar for opnåelse af budgetter, lagerstyring og refererer direkte til områdets Shop Manager. Udover selv at vejlede og inspirere kunderne, har du fokus på at opnå resultater gennem aktiviteter, salg og ekstraordinære kundeoplevelser, som skaber glade og tilfredse kunder som kommer igen. Du har et stort overblik, og er konstant på forkant med nye tendenser. Du trives i et højt tempo og sikrer dig samtidig, at dine kollegaer kan følge med, så I sammen yder branchens bedste service. professionel erfaring med vejledning og salg af parfume. Du er muligvis brancheuddannet, men dette er ikke et krav. erfaring som Counter Manager eller en lignende rolle, er det selvfølgelig en fordel. skabt gode resultater, og kommer fra en stilling, hvor du er vant til at tage ansvar. erfaring med salg til kinesiske kunder. Det er derfor en fordel hvis du taler flyende kinesisk. Du får Et spændende og ansvarsfyldt job i en fremdriftig virksomhed. En alsidig og dynamisk hverdag med mange gode og kompetente kolleger, hvor ikke to dage er ens. Gode karriere- og udviklingsmuligheder med løbende træning og kurser fra både Le Labo og Magasin. Hvis du drømmer om at være en del af Beauty-universet i Magasin på Kongens Nyorv kan du nu ansøge og sende os dit CV, hvor du skriver om dine karriereønsker i Magasin. Vi kalder løbende kvalificeret kandidater til samtale.

Elsker du Magasin, makeup og hudpleje? Så er det dig, vi søger til Beauty universet i Magasin på Kongens Nytorv

Universet dufter af de nyeste parfumer og stråler af de nyeste farver og tendenser fra makeup-verdenen.

Vi søger en Counter Ambassador der skal stå for vores nye parfume- og velværdsbrand Le Labo

Du får således ansvaret et helt fantastisk nyt brand i Magasins inspirerende beauty univers. Her bliver det dit ansvar at lave salgsorienteret aktiviteter for Le Labo. Du skal derfor have lysten og gåpåmodet til at understøtte og opbygge den rejse Le Labo er på i Danmark.

Som Counter Ambassador fungerer du som bindeled mellem Magasin og vores samarbejdspartner, hvor du får ansvaret for at efterleve og opretholde deres koncept. Du bliver Le Labos repræsentant i Magasin og får det daglige ansvar for opnåelse af budgetter, lagerstyring og refererer direkte til områdets Shop Manager.

Udover selv at vejlede og inspirere kunderne, har du fokus på at opnå resultater gennem aktiviteter, salg og ekstraordinære kundeoplevelser, som skaber glade og tilfredse kunder som kommer igen.

Du har…

 • et stort overblik, og er konstant på forkant med nye tendenser. Du trives i et højt tempo og sikrer dig samtidig, at dine kollegaer kan følge med, så I sammen yder branchens bedste service.
 • professionel erfaring med vejledning og salg af parfume. Du er muligvis brancheuddannet, men dette er ikke et krav.
  erfaring som Counter Manager eller en lignende rolle, er det selvfølgelig en fordel.
 • skabt gode resultater, og kommer fra en stilling, hvor du er vant til at tage ansvar.
 • erfaring med salg til kinesiske kunder. Det er derfor en fordel hvis du taler flyende kinesisk.

Du får…

 • Et spændende og ansvarsfyldt job i en fremdriftig virksomhed.
 • En alsidig og dynamisk hverdag med mange gode og kompetente kolleger, hvor ikke to dage er ens.  
 • Gode karriere- og udviklingsmuligheder med løbende træning og kurser fra både Le Labo og Magasin.

Hvis du drømmer om at være en del af Beauty-universet i Magasin på Kongens Nyorv kan du nu ansøge og sende os dit CV, hvor du skriver om dine karriereønsker i Magasin.

Vi kalder løbende kvalificeret kandidater til samtale.

MAGASIN A/SKøbenhavn K2019-05-20T00:00:002019-07-15T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Butiksassistent DELTID

Trævare Fabrikernes Udsalg v/Anders Peter Foss-Lange

København Ø
butiksassistent deltid Trævarefabrikernes UDSALG søger salgs- og servicemedarbejder. Trævarefabrikernes UDSALG er en franchisekæde med 9 butikker fordelt over hele landet. Vi søger hurtigst muligt en medarbejder der kan deltage aktivt i arbejdet i v...
Indrykket:2. maj 2019
Udløbsdato:27. juni 2019

Butiksassistent cirka 15 - 20 timer/måned

Tripp Limited

Odense C
Har du lyst til at arbejde for et internationalt brand inden for rejseartikler? Tripp kufferter i Magasin Odense søger nu en ny butiksassistent. Vi søger dig som kan arbejde 15-20 timer om måneden, både i hverdagene og under weekender. Stillingen er...
Indrykket:6. maj 2019
Udløbsdato:31. maj 2019

Butiks medhjælper/assistent søges

Private Selection, vin og spiritus

København S
Vi søger en medhjælper assistent til vores vin og spiritus butik i Greve og på Amager. Vi er en specialbutik så det er en forudsætning at man har interesse og en baggrundsviden om vin og spiritus. Vi kan tilbyde ca. 3 dage i ugen med mulighed for me...
Indrykket:19. maj 2019
Udløbsdato:14. juli 2019

Counter Ambassador til Chanel

MAGASIN A/S

København K
Vil du med på Magasins team af professionelle købmænd, der brænder for at drive Magasin til fortsat succes, så er jobbet som Counter Ambassador for Chanel helt sikkert noget for dig! Som Counter Ambassador får du ledelsesansvaret for den daglige dri...
Indrykket:20. maj 2019
Udløbsdato:15. juli 2019

Counter Ambassador Le Labo

MAGASIN A/S

København K
Elsker du Magasin, makeup og hudpleje? Så er det dig, vi søger til Beauty universet i Magasin på Kongens Nytorv Universet dufter af de nyeste parfumer og stråler af de nyeste farver og tendenser fra makeup-verdenen. Vi søger en Counter Ambassador de...
Indrykket:20. maj 2019
Udløbsdato:15. juli 2019