Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ekspedient Shell/7-Eleven

Vi søger fleksibel medarbejder, gerne studerende, til skiftende arbejdstider primært aften/weekend.

Timeantallet vil være ca. 10-15 timer ugentligt, og der arbejdes hver 2. weekend.

Vi søger dig der kan lide mange kundeekspeditioner og som vægter at give ekstraordinær god service. Du har et glimt i øjet og er dygtig til salg. Vi har en beliggenhed ved Rosengårdscentret der gør at vi altid har travlt. Er der øjeblikke hvor vi ikke har kunder i butikken er der stadig opgaver der skal løses, så du skal kunne lide at være aktiv når du er på arbejde.

Vi sælger mange madprodukter, både produkter som kommer i emballage, men også sandwich og andre produkter vi selv tilbereder. En stor del af jobbet indeholder derfor opbagning og tilberedning af mad. Du skal derfor have styr på hygiegnen, både hvad angår dig selv og omgivelserne.

Sikkerhed er ligeledes en høj prioritet, og derfor kræver det at du kan holde høj diciplin indenfor dette område og følge de retningslinjer der følger med dette.

Kunne du tænke dig at blive en del af en ungt team, og er du stabil og fleksibel ifht. både kollegaer og arbejdsplads, og har du plads til at afse 10-15 timer/uge er du måske den rette kandidat til jobbet.

Ansøgere der ikke kommer i betragtning skal ikke forvente svar retur. Der kan ikke foretages telefonisk henvendelse vedr. jobbet.

DET ER VIGTIGT AT DU MÆRKER ANSØGNING "10-15 TIMER" I EMNEFELTET.

 

 

 

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.