Ekspedient til fiskebutik/fiskebil

Kronborg Røgeri er en virksomhed beliggende i Helsingør, hvor vi både driver udeservering i sommerhalvåret, fiskebutik, røgeri samt er indehaver af to selvkørende salgsenheder (Fiskebil og salgstrailer)

Kronborg Røgeri søger en udadvendt, smilende og meget kundevenlig ekspedient til at skiftevis stå i vores fiskebutik i Helsingør og vores fiskebil.  

Selve din erfaring med fiskesalg er sekundær, så længe du har viljen og lysten til at lære om faget, så du kan komme til at vejlede vores kunder på bedste vis. Det primære er din udstrålling og personlighed, da vi vægter vores kundeservice utrolig højt.

Det er et krav, at du tidligere har erfaring med lignende job inden for fødevarebranchen, evt. slagter, delikatesser osv. 

Du vil endvidere skulle have ansvaret for den daglige rengøring samt tage del i egenkontrol. 

Kontakt os via mail eller telefon hvis du ønsker at høre mere eller søge stillingen. 

Tlf 51899954


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330088727Phoenix-c06c2b1c12019-09-12T00:00:00Ekspedient til fiskebutik/fiskebil

Kronborg Røgeri er en virksomhed beliggende i Helsingør, hvor vi både driver udeservering i sommerhalvåret, fiskebutik, røgeri samt er indehaver af to selvkørende salgsenheder (Fiskebil og salgstrailer)

Kronborg Røgeri søger en udadvendt, smilende og meget kundevenlig ekspedient til at skiftevis stå i vores fiskebutik i Helsingør og vores fiskebil.  

Selve din erfaring med fiskesalg er sekundær, så længe du har viljen og lysten til at lære om faget, så du kan komme til at vejlede vores kunder på bedste vis. Det primære er din udstrålling og personlighed, da vi vægter vores kundeservice utrolig højt.

Det er et krav, at du tidligere har erfaring med lignende job inden for fødevarebranchen, evt. slagter, delikatesser osv. 

Du vil endvidere skulle have ansvaret for den daglige rengøring samt tage del i egenkontrol. 

Kontakt os via mail eller telefon hvis du ønsker at høre mere eller søge stillingen. 

Tlf 51899954

Kronborg Røgeri er en virksomhed beliggende i Helsingør, hvor vi både driver udeservering i sommerhalvåret, fiskebutik, røgeri samt er indehaver af to selvkørende salgsenheder (Fiskebil og salgstrailer) Kronborg Røgeri søger en udadvendt, smilende og meget kundevenlig ekspedient til at skiftevis stå i vores fiskebutik i Helsingør og vores fiskebil. Selve din erfaring med fiskesalg er sekundær, så længe du har viljen og lysten til at lære om faget, så du kan komme til at vejlede vores kunder på bedste vis. Det primære er din udstrålling og personlighed, da vi vægter vores kundeservice utrolig højt. Det er et krav, at du tidligere har erfaring med lignende job inden for fødevarebranchen, evt. slagter, delikatesser osv. Du vil endvidere skulle have ansvaret for den daglige rengøring samt tage del i egenkontrol. Kontakt os via mail eller telefon hvis du ønsker at høre mere eller søge stillingen. Tlf 5189995411jobnetc06c2b1c100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-11-05T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandHelsingør3606601Kronborg Røgeri ApS11Nordhavnsvej 33000HelsingørDKDanmark0
Adm@fiskeriet.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent821518JobNet5042902504290210010-09-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c06c2b1chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c06c2b1chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c06c2b1c&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c06c2b1c&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Detail_og_engroshandel/6.jpgEkspedient til fiskebutik/fiskebil12008001Dansk3Læse/ tale522015Ekspedient2Salg27Detail- og engroshandel362682588Adm@fiskeriet.dkAdm@fiskeriet.dkDKDanmarkDKDanmark330091622Ekspedient til fiskebilRobot Kronborg Røgeri søger en udadvendt og smilende ekspedient til at stå i vores fiskebil nogle dage om ugen. Din erfaring med fisk er til dels underordnet, da det vigtigste for os er, at du er serviceminded og giver vores kunder en god oplevelse. Vi er lokaliseret i Helsingør, hvor vi selv røger alle vores varer, samt skærer og tilbereder vores fisk. Om sommeren har vi endvidere udeservering i vores hyggelige gård. Det ville være en stort plus, hvis du har trailerkørekort. Hvis du kunne tænke dig at være en del af vores lille team, så tøv ikke med at sende os en ansøgning eller ring og tag en snak med os.

Kronborg Røgeri søger en udadvendt og smilende ekspedient til at stå i vores fiskebil nogle dage om ugen. 

Din erfaring med fisk er til dels underordnet, da det vigtigste for os er, at du er serviceminded og giver vores kunder en god oplevelse. 

Vi er lokaliseret i Helsingør, hvor vi selv røger alle vores varer, samt skærer og tilbereder vores fisk. Om sommeren har vi endvidere udeservering i vores hyggelige gård. 

Det ville være en stort plus, hvis du har trailerkørekort. 

Hvis du kunne tænke dig at være en del af vores lille team, så tøv ikke med at sende os en ansøgning eller ring og tag en snak med os. 

Kronborg Røgeri ApSHelsingør2019-09-18T00:00:002019-11-11T00:00:00
330107469Medarbejdere til Matas webshop i HumlebækRobot Vil du med på holdet hos Matas webshop i Humlebæk, når det går løs på årets travleste tid? Så skynd dig at sende os din ansøgning. Jobbet Som vores kommende medarbejder i webshoppen, bliver du en del af et ungt og dynamisk team i Matas nyetablerede webshop i Humlebæk. Din opgave bliver at hjælpe til Black Friday og den travle juleperiode som står for døren. Du kommer til at ekspedere en masse forskellige varer og produkter og sørge for, at alt bliver sorteret og pakket korrekt, inden kundernes ordre forlader webshoppen. Du bliver en del af et godt arbejdsmiljø, hvor der er god stemning og en fri omgangstone blandt medarbejderne i virksomheden. Din profil Du har god ordenssans og trives med rutinepræget arbejde. Det er altafgørende, at du er en stabil medarbejder, der er indstillet på, at der rigtigt travlt i perioden og det forventes derfor, at du kan bevare overblikket og få noget fra hånden. Du formår at arbejde selvstændigt og går proaktivt til dine arbejdsopgaver. Du er klar på at blive oplært i flere arbejdsopgaver og forskellige områder i shoppen. Derudover forventer vi at Du kan arbejde både hverdage og weekend Kan arbejde op mod fuld tid i hele perioden Kan arbejde Black Friday fredag den 29. november Arbejdstider og løn Du skal kunne deltage i et infomøde hos Moment efterfulgt af en kort personlig samtale enten mandag den 11., tirsdag den 12. eller onsdag den 13. november i uge 46. Noter gerne i din ansøgning, hvis der er en dag, der passer dig bedst at komme til samtale. Opstart hos Matas vil være 2-3 dage i uge 47 eller 48. Specifikke dage og tidsrum aftales nærmere. Periode: 18. november til 23. december. Med mulighed for forlængelse eller fastansættelse efterfølgende. Der vil være arbejde alle ugens dage i tidsummet kl. 06.00-14.00. kl. 14.00-22.00 eller kl. 22.00-06.00. For at komme i betragtning til jobbet, er det et krav, at du kan arbejde op til fuld tid fra uge 46 til og med den 23. decemer, hvoraf fredag den 29. november og alle weekender i perioden er et krav. Løn 116,42 kr. i timen tillæg i aftentimerne samt weekenden. Vi tager løbende telefoniske jobsamtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du med på holdet hos Matas' webshop i Humlebæk, når det går løs på årets travleste tid? Så skynd dig at sende os din ansøgning. 

 

Jobbet

Som vores kommende medarbejder i webshoppen, bliver du en del af et ungt og dynamisk team i Matas’ nyetablerede webshop i Humlebæk. Din opgave bliver at hjælpe til Black Friday og den travle juleperiode som står for døren. Du kommer til at ekspedere en masse forskellige varer og produkter og sørge for, at alt bliver sorteret og pakket korrekt, inden kundernes ordre forlader webshoppen. Du bliver en del af et godt arbejdsmiljø, hvor der er god stemning og en fri omgangstone blandt medarbejderne i virksomheden.

Din profil

Du har god ordenssans og trives med rutinepræget arbejde. Det er altafgørende, at du er en stabil medarbejder, der er indstillet på, at der rigtigt travlt i perioden og det forventes derfor, at du kan bevare overblikket og få noget fra hånden. Du formår at arbejde selvstændigt og går proaktivt til dine arbejdsopgaver. Du er klar på at blive oplært i flere arbejdsopgaver og forskellige områder i shoppen.

Derudover forventer vi at;

  • Du kan arbejde både hverdage og weekend
  • Kan arbejde op mod fuld tid i hele perioden
  • Kan arbejde Black Friday fredag den 29. november

Arbejdstider og løn

Du skal kunne deltage i et infomøde hos Moment efterfulgt af en kort personlig samtale enten mandag den 11., tirsdag den 12. eller onsdag den 13. november i uge 46. Noter gerne i din ansøgning, hvis der er en dag, der passer dig bedst at komme til samtale.

Opstart hos Matas vil være 2-3 dage i uge 47 eller 48. Specifikke dage og tidsrum aftales nærmere.

Periode: 18. november til 23. december. Med mulighed for forlængelse eller fastansættelse efterfølgende.

Der vil være arbejde alle ugens dage i tidsummet kl. 06.00-14.00. kl. 14.00-22.00 eller kl. 22.00-06.00.

For at komme i betragtning til jobbet, er det et krav, at du kan arbejde op til fuld tid fra uge 46 til og med den 23. decemer, hvoraf fredag den 29. november og alle weekender i perioden er et krav.

Løn

116,42 kr. i timen + tillæg i aftentimerne samt weekenden.

Vi tager løbende telefoniske jobsamtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

MOMENT A/SHumlebæk2019-10-15T00:00:002019-11-17T00:00:00
330098908Butiksassistent i nyåbnet tøj-outlet - deltidRobot Vi er et tøj-outlet på Stengade som pt er på udkig efter en medarbejder til at give en hånd fast hver lørdag kl. 10-16. Derudover vil der være vagter på sygedage og specielle events, som kulturnat, black friday og dage med længere åbningstider. Vi er derfor på udkig efter en butiksassistent på over 18 år, som kan tage ansvar og styre butikken på egen hånd. Der vil selvfølgelig være oplæring inden du skal stå helt alene i butikken. Du skal kunne betjene kassen samt åbne og lukke butikken. Den daglige dag vil gå med kassebtjening, samt strygning og ophængning af tøj og til hver en tid at holde butikken pæn og ren. Du skal være ansvarsbevidst, mødestabil, imødekommende og smilende. Jobbet kan sagtens være dit bi-job, da vi hovedsageligt kun har brug for hjælp om lørdagen. Det er et plus, hvis ansøger: Har erfaring med kassebetjening Har erfaring fra en stilling i en tøjbutik Har en gymnasial uddannelse For spørgsmål skriv til mothaibesh@gmail.com Send gerne CV og ansøgning til mothaibesh@gmail.com. Noter Assistent, Helsingør i emnefelt. Tiltrædelse er hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig og byde vores nye medarbejder velkommen. COME OUT LET S SHOP Stengade 11B, 3000 Helsingør

Vi er et tøj-outlet på Stengade som pt er på udkig efter en medarbejder til at give en hånd fast hver lørdag kl. 10-16. Derudover vil der være vagter på sygedage og specielle events, som kulturnat, black friday og dage med længere åbningstider. Vi er derfor på udkig efter en butiksassistent på over 18 år, som kan tage ansvar og styre butikken på egen hånd. Der vil selvfølgelig være oplæring inden du skal stå helt alene i butikken. 

Du skal kunne betjene kassen samt åbne og lukke butikken. Den daglige dag vil gå med kassebtjening, samt strygning og ophængning af tøj og til hver en tid at holde butikken pæn og ren.

Du skal være ansvarsbevidst, mødestabil, imødekommende og smilende.

Jobbet kan sagtens være dit bi-job, da vi hovedsageligt kun har brug for hjælp om lørdagen. 

 

Det er et plus, hvis ansøger:

Har erfaring med kassebetjening

Har erfaring fra en stilling i en tøjbutik

Har en gymnasial uddannelse

 

 

For spørgsmål skriv til mothaibesh@gmail.com

Send gerne CV og ansøgning til mothaibesh@gmail.com. Noter 'Assistent, Helsingør' i emnefelt.

Tiltrædelse er hurtigst muligt.

 

Vi ser frem til at høre fra dig og byde vores nye medarbejder velkommen.

COME OUT LET'S SHOP

Stengade 11B, 3000 Helsingør

 

EUROPA NEW FASHION ApSHelsingør2019-10-02T00:00:002019-11-25T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Ekspedient til fiskebil

Kronborg Røgeri ApS

Helsingør
Kronborg Røgeri søger en udadvendt og smilende ekspedient til at stå i vores fiskebil nogle dage om ugen. Din erfaring med fisk er til dels underordnet, da det vigtigste for os er, at du er serviceminded og giver vores kunder en god oplevelse. Vi er...
Indrykket:18. september 2019
Udløbsdato:11. november 2019

Medarbejdere til Matas webshop i Humlebæk

MOMENT A/S

Humlebæk
Vil du med på holdet hos Matas webshop i Humlebæk, når det går løs på årets travleste tid? Så skynd dig at sende os din ansøgning. Jobbet Som vores kommende medarbejder i webshoppen, bliver du en del af et ungt og dynamisk team i Matas nyetablerede ...
Indrykket:15. oktober 2019
Udløbsdato:17. november 2019

Butiksassistent i nyåbnet tøj-outlet - deltid

EUROPA NEW FASHION ApS

Helsingør
Vi er et tøj-outlet på Stengade som pt er på udkig efter en medarbejder til at give en hånd fast hver lørdag kl. 10-16. Derudover vil der være vagter på sygedage og specielle events, som kulturnat, black friday og dage med længere åbningstider. Vi e...
Indrykket:2. oktober 2019
Udløbsdato:25. november 2019