Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ekspedient til fiskehandler

Vi søger en ekspedient til vores detail fiskeafdeling

På grud af travlhed,

Du skal elske kundekontakt og pleje dit salgsgen,

da dette bliver din primære opgave.

En vis viden om fødevare og hygiejne er påkrævet

Vi sætter pris på smil og humor.

Du for mange søde kolleger og en tosset chef


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329766795Phoenix-c9db344312018-02-24T15:00:06.780Ekspedient til fiskehandler

Vi søger en ekspedient til vores detail fiskeafdeling

På grud af travlhed,

Du skal elske kundekontakt og pleje dit salgsgen,

da dette bliver din primære opgave.

En vis viden om fødevare og hygiejne er påkrævet

Vi sætter pris på smil og humor.

Du for mange søde kolleger og en tosset chef

2018-04-22T00:50:11.160 Vi søger en ekspedient til vores detail fiskeafdeling På grud af travlhed, Du skal elske kundekontakt og pleje dit salgsgen, da dette bliver din primære opgave. En vis viden om fødevare og hygiejne er påkrævet Vi sætter pris på smil og humor. Du for mange søde kolleger og en tosset chef11Jobnetc9db3443100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-04-21T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3120081HARALDS FISK ApS11Haraldsgade 1062100København ØDKDanmark155.7095928012.56006620
personale@haraldsfisk.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent530775JobNet47828081000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c9db3443https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c9db3443https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c9db3443&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c9db3443&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/11.jpgHos HARALDS FISK ApS søger vi en medarbejder, der er frisk på nye spændende udfordringer.12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration353256438Jesper Tønnesenpersonale@haraldsfisk.dkDKDanmarkDKDanmark329956618Kokkeelever i KøbenhavnBasic Er du vores nye kokkeelev? Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som restaurantkoncepter, og derfor leder vi lige nu efter endnu flere dygtige kokke, køkkenmedhjælpere samt kokkeelever til at indgå i vores fantastiske køkkenteams hos vores to KöD-restauranter og hos Basso. Er du ambitiøs og drømmer om en uddannelse til kok, så er du måske vores nye kokkeelev. Hos os vil du arbejde med kun de bedste råvarer og opleve hvordan kvalitet og madglæde går hånd i hånd. Du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt, og med dine kollegaers hjælp vil vi sørge for, at du i løbet af din læretid bliver knivskarp i et køkken. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Hvem er du? Har en stor passion for madlavning, hvor du altid stræber efter at gøre dit allerbedste og har kvalitet og gæsteoplevelse i fokusEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeHar et højt arbejdstempo og kan lide at have travltEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning Vi kan tilbyde: En ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejderne internt såvel som på tværs af restauranterneMedbestemmelse i vagtplaner Kunne du tænke dig at blive en del af teamet? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV via knappen Send ansøgning . Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingerne så snart, vi har fundet de helt rigtige kandidater. Se mere på vores ansøgersite: https: diningsix.brandero.com

Er du vores nye kokkeelev? Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som restaurantkoncepter, og derfor leder vi lige nu efter endnu flere dygtige kokke, køkkenmedhjælpere samt kokkeelever til at indgå i vores fantastiske køkkenteams hos vores to KöD-restauranter og hos Basso.

Er du ambitiøs og drømmer om en uddannelse til kok, så er du måske vores nye kokkeelev. Hos os vil du arbejde med kun de bedste råvarer og opleve hvordan kvalitet og madglæde går hånd i hånd. Du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt, og med dine kollegaers hjælp vil vi sørge for, at du i løbet af din læretid bliver knivskarp i et køkken.

Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Hvem er du?

  • Har en stor passion for madlavning, hvor du altid stræber efter at gøre dit allerbedste og har kvalitet og gæsteoplevelse i fokus
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning

Vi kan tilbyde:

  • En ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne internt såvel som på tværs af restauranterne
  • Medbestemmelse i vagtplaner

Kunne du tænke dig at blive en del af teamet? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV via knappen "Send ansøgning". Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingerne så snart, vi har fundet de helt rigtige kandidater.

Se mere på vores ansøgersite: https://diningsix.brandero.com

ORS/Small/f5561a5b_logo.pngDiningSix A/SKøbenhavn K2019-02-07T17:00:55.6272019-03-13T00:00:00
329963899Kok til madskole på Skolen i SydhavnenBasic Vi søger en kok til vores madskole pr. 1. maj 2019 eller hurtigst muligt. Ansættelsen er på 37 timer ugentlig den faktiske arbejdstid følger skoleåret fordelt på 42 uger. Skolen i Sydhavnen er en af Københavns nyeste skoler, og ligger på Teglholmen med fantastisk udsigt til havneindløbet og de store grønne områder på Amager Fælled. Skolen er taget i brug den 1. august 2015. Vi har en maritim og naturfaglig profil, som vil være gennemgående, både i de temaer og projekter vi arbejder med i dagligdagen og i forhold til skolens profilering udadtil. Vi kan tilbyde et spændende job på en skole, der de næste mange år vil være i en proces, hvor udvikling er i højsædet. Vi har i alt knap 700 elever fordelt på 0.-9. klasse. Vi udvider stadig, og skal på sigt være 4-sporet fra 0. til 9. klasse. Madskolen danner rammen om læringsrige og næringsrige måltider for alle på skolen både børn og voksne. Vores vision er, at børnene skal kunne lære ved at indgå i den daglige madproduktion og ved at spise sammen i kantinen. I madskolen skal der være plads til at eksperimentere samtidig med, at vi laver sund og varieret mad af høj kvalitet, som appellerer til alle sanser og smager godt. Der vil være et samarbejde med de øvrige madskoler og med Københavns Madhus kig evt. forbi denne side http: www.kbhmadhus.dk skolemad madskoler. Om dig Du er motiveret for at samarbejde med børn Du har lyst til at bruge din kulinariske virkelyst til at lave sund og spændende skolemad Du kan se dig selv som en vigtig teamplayer i et miljø med et levende køkken med børn og kolleger Du har lyst til at kombinere pædagogik og mad, så det går op i en højere enhed. Dine opgaver Deltage aktivt i alle dele af madskolens opgaver, hvor du er med til at sætte dit præg på den kultur, der skal være bærende Deltage i menuplanlægning og indkøb Deltage i den daglige produktion, som skal ske sammen med øvrige ansatte, skolens hjemkundskabs-lærere og elever Indgå i og spille med som en naturlig del, når skolen har alternative uger Være med til at skabe et pædagogisk rum, hvor omdrejningspunktet er mad. Dine kvalifikationer Uddannelse som kok Erfaring med produktion af mad til mange Evt. erfaring i at arbejde med børn. Vi tilbyder Et godt arbejdsmiljø med gode kolleger og spændende udfordringer i forbindelse med at udvikle vores madskole Familievenlige arbejdstider En høj grad af tværfagligt samarbejde Gode personaleforhold vi har en professionel holdning til vores arbejde, med en uformel tone i dagligdagen. For yderligere information - kig forbi skolens hjemmeside på www.sis.kk.dk eller på www.facebook.com skolenisydhavnen. Du er også meget velkommen til at kontakte køkkenkoordinator Jacob Foght Christiansen på 2897 3060. Send din ansøgning vedlagt CV, eksamensbevis og evt. udtalelser. Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 20. marts 2019 Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 25. og 26. marts 2019.
Vi søger en kok til vores madskole pr. 1. maj 2019 eller hurtigst muligt. Ansættelsen er på 37 timer ugentlig – den faktiske arbejdstid følger skoleåret fordelt på 42 uger.  
 
Skolen i Sydhavnen er en af Københavns nyeste skoler, og ligger på Teglholmen med fantastisk udsigt til havneindløbet og de store grønne områder på Amager Fælled. Skolen er taget i brug den 1. august 2015.  
Vi har en maritim og naturfaglig profil, som vil være gennemgående, både i de temaer og projekter vi arbejder med i dagligdagen og i forhold til skolens profilering udadtil.  
 
Vi kan tilbyde et spændende job på en skole, der de næste mange år vil være i en proces, hvor udvikling er i højsædet. Vi har i alt knap 700 elever fordelt på 0.-9. klasse. Vi udvider stadig, og skal på sigt være 4-sporet fra 0. til 9. klasse.  
 
Madskolen danner rammen om læringsrige og næringsrige måltider for alle på skolen – både børn og voksne. Vores vision er, at børnene skal kunne lære ved at indgå i den daglige madproduktion og ved at spise sammen i kantinen. I madskolen skal der være plads til at eksperimentere samtidig med, at vi laver sund og varieret mad af høj kvalitet, som appellerer til alle sanser og smager godt.   
Der vil være et samarbejde med de øvrige madskoler og med Københavns Madhus – kig evt. forbi denne side http://www.kbhmadhus.dk/skolemad/madskoler.  
 
Om dig 
  • Du er motiveret for at samarbejde med børn 
  • Du har lyst til at bruge din kulinariske virkelyst til at lave sund og spændende skolemad
  • Du kan se dig selv som en vigtig teamplayer i et miljø med et levende køkken med børn og kolleger  
  • Du har lyst til at kombinere pædagogik og mad, så det går op i en højere enhed.   
Dine opgaver  
  • Deltage aktivt i alle dele af madskolens opgaver, hvor du er med til at sætte dit præg på den kultur, der skal være bærende 
  • Deltage i menuplanlægning og indkøb  
  • Deltage i den daglige produktion, som skal ske sammen med øvrige ansatte, skolens hjemkundskabs-lærere og elever
  • Indgå i og spille med som en naturlig del, når skolen har alternative uger
  • Være med til at skabe et pædagogisk rum, hvor omdrejningspunktet er mad.   
Dine kvalifikationer
  • Uddannelse som kok  
  • Erfaring med produktion af mad til mange  
  • Evt. erfaring i at arbejde med børn. 
Vi tilbyder
  • Et godt arbejdsmiljø med gode kolleger og spændende udfordringer i forbindelse med at udvikle vores madskole  
  • Familievenlige arbejdstider
  • En høj grad af tværfagligt samarbejde
  • Gode personaleforhold – vi har en professionel holdning til vores arbejde, med en uformel tone i dagligdagen.       
For yderligere information - kig forbi skolens hjemmeside på www.sis.kk.dk eller på www.facebook.com/skolenisydhavnen.  
 
Du er også meget velkommen til at kontakte køkkenkoordinator Jacob Foght Christiansen på 2897 3060.  
 
Send din ansøgning vedlagt CV, eksamensbevis og evt. udtalelser.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 20. marts 2019  
Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 25. og 26. marts 2019.  
ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngSkolen i SydhavnenKøbenhavn SV2019-02-21T10:00:08.1302019-03-20T00:00:00
329956611Kokke i KøbenhavnProfile Er du vores nye kok? Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som restaurantkoncepter, og derfor leder vi lige nu efter endnu flere dygtige kokke til at indgå i vores fantastiske køkkenteams hos vores to KöD-restauranter og hos Basso. Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter flere kokke til vores pulserende restauranter i København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Hvem er du? Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller cateringKan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenenHar et højt arbejdstempo og kan lide at have travltKlar på at møde udfordringer med en positiv indstillingEr glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaerEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning Vi tilbyder: En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementerGode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenetMedbestemmelse og ansvarGod løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning via knappen Send ansøgning med vedhæftet CV og billede. Se mere på vores ansøgersite: https: diningsix.brandero.com

Er du vores nye kok?

Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som restaurantkoncepter, og derfor leder vi lige nu efter endnu flere dygtige kokke til at indgå i vores fantastiske køkkenteams hos vores to KöD-restauranter og hos Basso.

Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter flere kokke til vores pulserende restauranter i København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok.

Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Hvem er du?

  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Kan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenen
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning

Vi tilbyder:

  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenet
  • Medbestemmelse og ansvar
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder

Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning via knappen "Send ansøgning" med vedhæftet CV og billede.

Se mere på vores ansøgersite: https://diningsix.brandero.com

ORS/Small/ae1ea4f5_logo.pngDiningSix A/SKøbenhavn K2019-02-07T17:00:40.7202019-03-24T00:00:00
329948309Sushi KokRobot Sushi Nørregade og Sushi Tsukiji søger 2 Sushi Kok til båd koldt og varmt køkken : Krav: - Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Erfaring indenfor Restaurant eller ligende - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Kan både tale dansk og engelsk - Ordensans Tiltrædelse: snarest Løn efter aftale Send venligst din ansøgning samt CV pr.mail til thu-hong80@hotmail.com

Sushi Nørregade og Sushi Tsukiji søger 2 Sushi Kok  til båd koldt og varmt køkken :

Krav:

- Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Erfaring indenfor Restaurant eller ligende - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Kan både tale dansk og engelsk - Ordensans

Tiltrædelse: snarest

Løn efter aftale

Send venligst din ansøgning samt CV pr.mail til thu-hong80@hotmail.com

SUSHI NØRREGADE ApSKøbenhavn K2019-01-25T00:00:002019-03-21T00:00:00
329945233Aamanns søger erfaren kok til restaurant på ØsterbroRobot Om arbejdspladsen Aamanns Etablissement, beliggende på Øster Farigmagsgade på Østerbro, åbnede oprindeligt i 2009, men blev i maj 2018 relanceret. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition og til aften serverer vi nyfortolkede kroklassikere, begge tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger, med fokus på velsmag og gode råvarer. Om dig Du er uddannet kok. Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer. Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan. Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet. Du forstår og taler som minimum engelsk og også gerne dansk. Du arbejder struktureret, rent og målrettet. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar Vi tilbyder Hos Aamanns Etablissement bliver du en del af et yderst dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. Arbejdstiderne fordeles over alle ugens dage. Vi har aftenåbent onsdage lørdage, men åbent til frokost alle ugens dage. Fri hver 2. weekend. En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team Løn efter kvalifikationer En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. Vi søger en kok til fuldtidsansættelse med tiltrædelse hurtigst muligt. Kontakt os Hvis du kan se dig selv i det ovenstående, opfordrer vi til at søge stillingen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Send din ansøgning og dit CV vedhæftet til: job@aamanns.dk. Skriv Kok til Aamanns Etablissement i mailens emnefelt. Mere om Aamanns Vi er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. Vores menuer skifter i løbet af året i takt med årstiderne. I dag består Aamanns af: Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, relanceret i 2018. Aamanns Deli Take Away, vores high-end deli. Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen. Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by. Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn. Du kan læse mere om Aamanns på http: www.aamanns.dk

Om arbejdspladsen

Aamanns Etablissement, beliggende på Øster Farigmagsgade på Østerbro, åbnede oprindeligt i 2009, men blev i maj 2018 relanceret. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition og til aften serverer vi nyfortolkede kroklassikere, begge tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger, med fokus på velsmag og gode råvarer.

 

Om dig

  • Du er uddannet kok. 
  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.
  • Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.
  • Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår og taler som minimum engelsk og også gerne dansk.
  • Du arbejder struktureret, rent og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar

 

Vi tilbyder

  • Hos Aamanns Etablissement bliver du en del af et yderst dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. 
  • Arbejdstiderne fordeles over alle ugens dage. Vi har aftenåbent onsdage – lørdage, men åbent til frokost alle ugens dage.
  • Fri hver 2. weekend.
  • En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team
  • Løn efter kvalifikationer
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. 

 Vi søger en kok til fuldtidsansættelse med tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Kontakt os

Hvis du kan se dig selv i det ovenstående, opfordrer vi til at søge stillingen. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Send din ansøgning og dit CV vedhæftet til: job@aamanns.dk.
Skriv 'Kok til Aamanns Etablissement' i mailens emnefelt. 

 

Mere om Aamanns

Vi er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. Vores menuer skifter i løbet af året i takt med årstiderne. 

I dag består Aamanns af:

  • Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, relanceret i 2018. 
  • Aamanns Deli & Take Away, vores high-end deli.
  • Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen.
  • Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by.
  • Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn.

Du kan læse mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk

 

 

Aamanns EtablissementKøbenhavn Ø2019-01-21T00:00:002019-03-15T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kokkeelever i København

DiningSix A/S

København K
Er du vores nye kokkeelev? Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejde...
Indrykket:7. februar 2019
Udløbsdato:13. marts 2019

Kok til madskole på Skolen i Sydhavnen

Skolen i Sydhavnen

København SV
Vi søger en kok til vores madskole pr. 1. maj 2019 eller hurtigst muligt. Ansættelsen er på 37 timer ugentlig den faktiske arbejdstid følger skoleåret fordelt på 42 uger. Skolen i Sydhavnen er en af Københavns nyeste skoler, og ligger på Teglholmen ...
Indrykket:21. februar 2019
Udløbsdato:20. marts 2019

Kokke i København

DiningSix A/S

København K
Er du vores nye kok? Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som...
Indrykket:7. februar 2019
Udløbsdato:24. marts 2019

Sushi Kok

SUSHI NØRREGADE ApS

København K
Sushi Nørregade og Sushi Tsukiji søger 2 Sushi Kok til båd koldt og varmt køkken : Krav: - Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Erfaring indenfor Restaurant eller ligende - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Kan både tal...
Indrykket:25. januar 2019
Udløbsdato:21. marts 2019

Aamanns søger erfaren kok til restaurant på Østerbro

Aamanns Etablissement

København Ø
Om arbejdspladsen Aamanns Etablissement, beliggende på Øster Farigmagsgade på Østerbro, åbnede oprindeligt i 2009, men blev i maj 2018 relanceret. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition og til aften serverer vi nyfo...
Indrykket:21. januar 2019
Udløbsdato:15. marts 2019