Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Eksportsælger - Tyskland

Trives du i en sælgerrolle med stor frihed og indflydelse, kan du tage initiativ og har du erfaring med eksportsalg til det tyske marked? Så søger vi lige nu en dygtig eksportsælger til Tyskland.

Som eksportsælger bliver det din opgave at opbygge nye kunder på det tyske marked samt vedligeholde og udvikle salget til udvalgte eksisterende kunder. I en indledende fase vil den største indsats ligge i det opsøgende salg og du får stor indflydelse på strategien herfor. Hos HT BENDIX A/S får du generelt stor indflydelse på din egen hverdag og et varierende job, hvor du sammen med de øvrige sælgere får ansvaret for hele salgsprocessen og dermed stor gennemsigtighed i forhold til at se effekten af egen indsats. Du bliver en del af et velfungerende team, der arbejder med key accounts og du får derfor et job, hvor du i høj grad får brug for både sprog- og kulturforståelse.

Du varetager alle til salget hørende opgaver herunder:

  • Kundebesøg
  • Tilbudsgivning og opfølgning
  • Produktudvikling

Du arbejder tæt sammen med indkøb og resten af organisationen omkring leveringstider, kvalitetskontroller og produktudvikling, ligesom du selv til tider vil håndtere ordrebehandling samt leveringsopfølgning. Du forstår at arbejde selvstændigt og du finder med såvel drive som tålmodighed de rigtige løsninger. Du arbejder med udgangspunkt fra virksomhedens kontor i Herning med forventeligt 50-70 rejsedage årligt.

Du har salgserfaring, gerne fra møbel- og køkkenindustrien eller beslægtet, og i en rolle, hvor salgsrollen indeholder solid erfaring med opsøgende salg. Du kan have en kommerciel uddannelse, men vigtigst er det, at du er en relations- og serviceorienteret sælger, der møder kundens forventninger, udviser beslutningskraft og får ordren i hus. Din evne til at kommunikere klart og tydeligt, gør dig til en værdsat samarbejdspartner hos kunderne. Du har erfaring med forhandlinger, er dygtig til tal og har flair for teknik. Du har qua din erfaring et indgående kendskab til den tyske forretningskultur, ligesom du taler og skriver flydende tysk.

Du bliver en del af en spændende arbejdsplads, hvor respekt og forståelse for dine kolleger og virksomheden er en naturlig del af hverdagen. HT BENDIX A/S er en dynamisk handelsvirksomhed, med en uformel organisation og en humørfyldt omgangstone. Du får frihed til at handle og stor indflydelse på eget ansvarsområde og tilbydes gode udviklingsmuligheder.

HT BENDIX A/S forhandler beslag og andet tilbehør til møbel- og køkkenindustrien. Virksomheden beskæftiger sig udelukkende med salg til professionelle og deres produktprogram som indeholder mere end 10.000 varenumre, omfatter bl.a. greb, hængsler, skruer, hjul, skuffeudtræk, bordben, trådvarer og meget andet. De er kendt for en høj service og god rådgivning og alle opgaver løses ud fra devisen ”Sammen finder vi altid en løsning”. Se mere på www.ht-bendix.dk.

Send din ansøgning til pro&co hurtigst muligt via knappen "Søg stillingen". Ansøgningerne behandles løbende.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.