Ekstern CFO søger deltidscontroller og -rapporteringskoordinator

Ekstern CFO er en start-up-konsulentvirksomhed inden for regnskab, økonomistyring, rapportering og opgaver relateret hertil. Vi har fleksible arbejdstider og rig mulighed for remote-arbejde. 

Virksomhedsbeskrivelse:

Ekstern CFO er en relativt ny konsulentvirksomhed, som på rekordtid har fået en masse kunder ind i forretningen, primært i start-up og tech-industrien i København. I Ekstern CFO yder vi CFO-services, herunder rapportering og budgettering samt opgaver i relation hertil til vores kunders investorer, bestyrelsesmedlemmer, direktører mm. Vi udarbejder vores kunders bogholderi og regnskab samt kontrollerer, at regnskabet stemmer. Vi er i dag syv medarbejdere i virksomheden, primært unge studerende.

Stillingsbeskrivelse:

Som deltidscontroller og -rapporteringskoordinator i Ekstern CFO vil du primært have ansvaret for afstemninger og kontroller af bogføringen samt ansvaret for, at vores kunder får tilsendt de aftalte månedsrapporter til den givne deadline. Du vil også have ansvaret for løbende budgetopdateringer og kundekontakt samt koordinering og ledelse af medarbejdernes tid og arbejdsuger.

Selve bogføringen (som de studerende primært står for) foregår digitalt i e-conomic, og store dele af bogføringen vil være automatiseret via nye, smarte systemer.

Din estimerede arbejdstid vil være ca. 20 timer om ugen (kan aftales nærmere), og du vil have rig mulighed for at kunne planlægge din egen tid og arbejde remote.

Dine primære arbejdsopgaver vil være følgende:

  • Afstemninger af hele bogholderiet
  • Gennemgang af bogføring
  • Koordinering og planlægning af arbejdstimer for dig og de andre medarbejdere
  • Ledelsesansvar og bogføringshjælp til de andre medarbejdere
  • Løbende kundekontakt (på dansk og engelsk)
  • Afsendelse af regnskabsrapporter, både i spreadsheets og præsentationer
  • Budgetopfølgning og budgetudarbejdelse, herunder drift, balance og pengestrømme
  • Diverse ad hoc-opgaver

Vi tilbyder dig:

Som medarbejder i Ekstern CFO vil du få masser af frihed og fleksible arbejdstider, der passer perfekt ind i din egen hverdag. Du vil få (ledelses)ansvar men samtidig skulle udføre en del af bl.a. controlling-arbejdet selv. Du vil få rig mulighed for at skulle sætte dig ind i forskellige industrier og forretningsmodeller. Jobbet er for dig, der interesserer dig for regnskab og erhvervsøkonomi, og som gerne vil bestemme og styre din egen (og andres) arbejdsdag.

Dine kompetencer:

Du skal have relativt meget e-conomic-erfaring, og du skal være i stand til at afstemme et helt bogholderi, inden du starter, herunder naturligvis bankafstemning, men bestemt også andre konti.

Du skal kunne sætte dig ind i nye, digitale systemer og platforme og gerne kunne benytte csv-filer i bogføringen. Derudover skal du kunne beregne og bruge spreadsheets (fx Excel) som værktøj i din dagligdag.

Du skal være i stand til at kunne “tænke ud af boksen” og foreslå kunder alternativer til deres nuværende processer og økonomiske styring.

Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse inden for økonomi og/eller regnskab og har forståelse for både den praktiske del af regnskab og økonomistyring men også den teoretiske del. 

Du skal kunne arbejde selvstændigt og have sans for detaljer og præcision. Det vil være en fordel, hvis du har haft ledelseserfaring tidligere, men det er ikke et krav. Vi forventer, at du som projektkoordinator kan tage beslutninger, planlægge og strukturere din og andres tid samt kommunikere klart og tydeligt, så der ikke opstår misforståelser. 

Kontakt:

Ønsker du at blive en del af vores team? 

Vi håber ovenstående lyder som noget for dig, og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Du bedes sende CV og ansøgning samt eventuelle referencer eller karakterudtræk til louise@eksterncfo.dk. Vi afholder jobsamtaler løbende og ansættelse kan aftales nærmere men vil være omkring 1. april 2021.

Vi ser frem til at høre fra dig! :)


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.