Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ekstern lektor i kommunikation, digitalisering og organisationer

En stilling som ekstern lektor inden for kommunikation og digitale teknologier ved Department of Management, Society and Communication (MSC) er ledig til besættelse snarest muligt.

Der er tale om en midlertidig deltidsstilling, som er tidsbegrænset for tre år, med mulighed for 2 forlængelser af tre års varighed.

MSC’s forskning og undervisning relaterer sig til de dynamiske forhold, der eksisterer mellem erhvervslivet og samfundet og en ansvarlig ledelse af disse. MSC mobiliserer en vidtrækkende ekspertise inden for ledelsesområdet og erhvervslivet såvel som human- og samfundsvidenskab. Dette er organiseret i tre indbyrdes forbundne forskningsmiljøer: CBS Sustainability; Centre for Business and Development Studies; the Communication, Organisation and Governance Research Cluster.

Stillingen omfatter

  • Undervisning i kommunikation, digitalisering og organisationer
  • Vejledning af de studerende
  • Udarbejdelse af undervisningsmateriale og eksamensopgaver
  • Deltagelse i eksamen
  • Yderligere

Kvalifikationer
Ansøgeren skal have en forskningsbaggrund (ph.d.-uddannelse), hvor der er dokumenteret erfaring med at undersøge digitale og distribuerede samarbejder. Ansøgeren skal formå at benytte sin kombinerede faglighed fra det akademiske felt og praksis i undervisningsøjemed. Dertil skal ansøgeren kunne fremvise relevant kandidateksamen samt yderligere kvalifikationer som fx særlige specialer og kundskaber, særlig praksiserfaring eller andre særlige kvalifikationer på højt niveau. Der lægges vægt på praktisk og relevant undervisningserfaring. Undervisningsmæssige kvalifikationer vil indgå i bedømmelsesgrundlaget. Ansøgeren skal desuden beherske engelsk i skrift og tale.

Ansættelsesforhold
Løn og ansættelse sker i henhold til Aftale om Eksterne lektorer ved universiteter m.fl. under undervisningsministeriet. Antallet af arbejdstimer er max 500 timer pr. studieår og kan variere efter behov i de enkelte semestre. Timetallet fastsættes to gange om året og aflønning sker på baggrund heraf. I forbindelse med ansættelse som ekstern lektor må den kommende medarbejder være villig til at gennemgå et pædagogisk instruktionskursus arrangeret af CBS samt deltage i lærermøder.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingsindhold er du velkommen til at kontakte Lektor Nanna Bonde Thylstrup, 26818153, nbt.msc@cbs.dk.

Din ansøgning
Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer, CV samt yderligere bilag.

Oplysning om tidligere relevant undervisningsvirksomhed – herunder varighed – skal fremgå af ansøgningen. Dokumentation heraf samt dokumentation for undervisningsmæssige kvalifikationer og andre særlige kvalifikationer skal vedlægges ansøgningen.

Ansøgere bedes vedlægge resumé på engelsk af dansksprogede publikationer (omfang: 10-15 linjer) af hensyn til evt. engelsksprogede medlemmer af bedømmelsesudvalget.

Ansøgninger behandles i henhold til bekendtgørelse om ansættelse af videnskabeligt personale ved universiteter (ansættelsesbekendtgørelsen). Ansøgere bedes medsende en eventuel publikationsliste med en angivelse af, hvilke arbejder der ønskes bedømt.

Du kan finde yderligere information om CBS og instituttet på www.cbs.dk.

Ansøgningsfrist: 25-11-2020

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.