Ekstern lektor med erhvervsøkonomiske kompetencer (organisation, ledelse, mm.)

Institut for Samfundsvidenskab og Erhverv ved Roskilde Universitet søger en eller flere eksterne lektorer med erhvervsøkonomiske kompetencer fra 1. september 2020 eller snarest muligt derefter. Du skal som ansøger have kompetencer inden for et eller flere af følgende felter: Organisation, ledelse (herunder netværks- og/eller projektledelse), entrepreneurship, innovation og processtyring. Stillingen er tidsbegrænset til 3 år, men kan under særlige omstændigheder være varig ansættelse.

Ansvar og opgaver
Som ekstern lektor skal du selvstændigt kunne tilrettelægge og gennemføre undervisningsforløb henhold til RUC’s uddannelsesmodel og -regler. En væsentlig del af arbejdet består i at tilrettelægge og gennemføre projektvejledning og andre undervisningsopgaver inden for erhvervsøkonomiske tematikker primært i relation til vores erhvervsøkonomiske uddannelser og vores samfundsvidenskabelige bacheloruddannelse.

Kvalifikationer
Du skal have en kandidatuddannelse eller tilsvarende med væsentligt indhold af den del af det erhvervsøkonomiske felt, du dækker. Derudover forventes særlige kvalifikationer. Fx en ph.d.-grad eller flere års relevant arbejdserfaring, gerne inden for fx forhandling, proces- og netværksstyring. Vi ser gerne, at du er metodisk stærk, ligesom vi gerne ser, at du kan undervise på engelsk. Endelig lægger vi vægt på, at du er initiativrig og har gode samarbejdsevner.

Bedømmelse
I bedømmelsen vil der blive lagt vægt på ansøgernes faglige kvalifikationer, erfaring fra feltet, selvstændighed i opgavevaretagelsen og undervisningserfaring, herunder erfaring og/eller lyst til at arbejde med problemorienteret projektlæring (PPL), jf. RUC uddannelsesmodel. Læs om PPL-undervisningsmodellen her.

Mere information
For yderligere oplysninger om stillingen venligst kontakt viceinstitutleder Bodil Damgaard på (+45) 4674-2251 eller studieleder Margit Neisig på (+45) 4674-3909.

Ansættelsesvilkår
Du vil i stillingen referere til viceinstitutleder Bodil Damgaard.

Bemærk at Roskilde Universitet kræver, at alle nyansatte gennemgår to kurser om hhv. universitetets pædagogiske model (to timer) og projektvejledning (3 timer). De to kurser afholdes på samme dag (d. 17. sep. på dansk og 20. oktober på engelsk).

Ansættelsesvilkår
Ansættelsen er omfattet af Cirkulære om aftale om Eksterne lektorer ved universiteter m.fl. under Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser.

Udvælgelse til faglig bedømmelse
Efter ansøgningsfristens udløb udvælger formanden for ansættelsesudvalget – efter rådgivning fra ansættelsesudvalgets medlemmer inklusiv formanden for bedømmelsesudvalget – et antal ansøgere til faglig bedømmelse. Hver enkelt ansøger meddeles herefter, om vedkommende er blandt de ansøgere, som er sendt videre til faglig bedømmelse. De udvalgte kandidater vil blive informeret om sammensætningen af bedømmelsesudvalget, og hver ansøger vil blive givet mulighed for at fremsætte eventuelle bemærkninger til bedømmelsesudvalgets sammensætning og – senere – sin bedømmelse.

Ansøgere, der ikke er sendt videre til faglig bedømmelse, kan ikke forvente at høre mere, før der er truffet beslutning om ansættelse, med mindre der på et senere tidspunkt i rekrutteringsprocessen udvælges yderligere til faglig bedømmelse.

Ansøgning
Søg stillingen på https://ruc.dk/ledige-stillinger-pa-roskilde-universitet/

Ansøgningen skal indeholde:

1. Motiveret ansøgning

2. CV

3. Dokumentation for uddannelse

4. Undervisningsportfolio (læs mere om undervisningsportfolio på Roskilde Universitet her)

5. Hvis relevant: Dokumentation for yderligere forsknings- eller undervisningskvalifikationer

Ansøgningsfristen er 31. juli 2020.

Materiale modtaget efter fristens udløb vil ikke blive taget I betragtning.

Roskilde Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge hos os.

Roskilde Universitets fornemmeste opgave er eksperimenterende, nyskabende former for læring, forskning og problemløsning, som flytter samfundet fremad. Vi uddanner kompetente tværfaglige kandidater og skaber videnskabelige resultater af højeste kvalitet gennem åbenhed, involvering og videndeling.
Roskilde Universitet har 9000 studerende, 880 ansatte og 740 mio. kr. i årlig omsætning.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Ekstern lektor i Danskdidaktik

Roskilde Universitet

Roskilde
Roskilde Universitet uddanner studerende til at løse virkelighedens problemer. Vi udfordrer de akademiske traditioner og eksperimenterer med nye måder at skabe og tilegne sig viden på. Vil du være med?Institut for Kommunikation og Humanistisk Videns...
Indrykket:15. juni 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Ekstern lektor i Danskdidaktik

Roskilde Universitet

Roskilde
Roskilde Universitet uddanner studerende til at løse virkelighedens problemer. Vi udfordrer de akademiske traditioner og eksperimenterer med nye måder at skabe og tilegne sig viden på. Vil du være med?Institut for Kommunikation og Humanistisk Videns...
Indrykket:15. juni 2020