Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ekstern lektor Religionsstudier

Ved Institut for Historie, er en stilling som ekstern lektor i Religionsstudier ledig til besættelse pr. 1. september 2018 eller snarest muligt derefter.

Med henblik på undervisning i Projektorienteret Forløb ved Religionsstudier søges en person med en uddannelsesmæssig baggrund i både religionsstudier og journalistik/medier.
Alt andet lige vil ansøgere, der derudover kan dokumentere en kombination af relevant undervisningserfaring og praktisk erfaring blive foretrukket.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Lektor Tim Jensen, tlf.: 6550 3315, email: t.jensen@sdu.dk.

Ansættelsesperioden for en Ekstern Lektor vil normalt være 3 år. Denne periode kan dog afviges i særlige tilfælde. Kontakt instituttet for nærmere oplysning herom.

Ansættelse finder sted i henhold til aftale mellem Finansministeriet og AC.

Frigørelsesattest udstedes.

Ansøgere skal vedlægge bevis for kandidateksamen og et CV, der bl.a. oplyser om tidligere undervisningsvirksomhed og relevante faglige kvalifikationer.

Ansøgninger vil blive bedømt af en fagkyndig bedømmer.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Søg stilling online" nederst på siden.

Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.

Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her