Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ekstern lektor til Energiteknologi

Center for Energy Informatics, Mærsk Instituttet, opslår hermed et antal stillinger som ekstern lektor til varetagelse af undervisning på civil ingeniøruddannelsen i Energiteknologi. Stillingen har tjenestested på Odense campus og vil være ledig til besættelse den 1. marts 2018 eller efter nærmere aftale. Den eksterne lektor skal i samarbejde med instituttets andre undervisere varetage undervisning og evt. eksamination i kurser relateret til uddannelsen, inden for, men ikke begrænset til, elektrofysik og stærkstrømsrelaterede kurser eller kurser i videnskabsteori, samt vejledning af semesterprojekter og afgangsprojekter på uddannelsen. Der vil blive lagt vægt på, at ansøgeren kan dokumentere en bred viden om og erfaring inden for nogle af de angivne områder. Det vil være en fordel, at ansøgeren har erfaring med undervisning eller anden formidling.Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til: Christian T. Veje, tlf. 20 58 51 61. E-mail veje@mmmi.sdu.dkAnsøger bedes oplyse om han/hun har/har haft andre deltidsansættelser på SDU.

Ansættelsesperioden for en Ekstern Lektor vil normalt være 3 år. Denne periode kan dog afviges i særlige tilfælde. Kontakt instituttet for nærmere oplysning herom.

Ansættelse finder sted i henhold til aftale mellem Finansministeriet og AC.

Frigørelsesattest udstedes.

Ansøgere skal vedlægge bevis for kandidateksamen og et CV, der bl.a. oplyser om tidligere undervisningsvirksomhed og relevante faglige kvalifikationer.

Ansøgninger vil blive bedømt af en fagkyndig bedømmer.Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online". Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her